Бигъл
Публикувано: 22 October 2009 - 03:38 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 22 October 2009 - 08:05 PM

Гледам му снимките от известно време като слагаш и се ми иде да кажа "ама 1 към 1 с Ейра като беше малка" Наистъина... приликата е невероятна... само петната са им малко различни... Ако искаш виж назад където съм слагала снимки

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 22 October 2009 - 08:40 PM
Всички ли обичат да спят по гръб, на мен ми беше много странно, но и Джими обожава да спи така
Публикувано: 23 October 2009 - 06:50 AM
Dimani и Рони с тяхната плюшена жаба ме вдъхновиха да снимам Лолка в една от любимите и пози.Това е една много изстрадала възглавничка.Първо я разнася навсякъде,от време на време я тръшка с глава на пода,намачква я е едно хубаво и накрая я захапва като биберон и заспива ето така:

Горката възглавничка,ако можеше да говори...
Публикувано: 23 October 2009 - 12:43 PM
Всички ли обичат да спят по гръб, на мен ми беше много странно, но и Джими обожава да спи така
Да, това е любима поза за спане, особено като е на кеф много обича да спи така - почнеш ли да го галиш, докато спинка и веднага вирва крачетата нагоре.
А Лола гледам много обича да поляга на възглавница, моят хубостник и той само гледа да си намърда главичката по-нависоко, а ако може и да е на възглавка - още по-добре. Изглежда бигльовците имат доста сходни навици. :)
Иначе възглавници не разнася - има афинитет към нашите пижами, грабва мълниеносно някоя и преди да си успял да изревеш "неее" си я носи на дивана и блажено поляга отгоре й.
А ние преди малко се прибрахме от посещение при чичо доктор и се оказа, че малкият има лека настинка поради резките смени на темперетурата напоследък.
Публикувано: 23 October 2009 - 04:06 PM
ПОздрави на всички от нас!

Vanity of vanities....
Публикувано: 24 October 2009 - 11:56 AM
За нашийника и ние бяхме взели на Рони с идеята да не се дърпа много, но нямаше ефект, продължи да си се дърпа, а като резултат направи "травматичен фарингит", от дърпането си беше раздразнил гърлото и започна да кашля и да се дави като настинал, та даже по едно време се уплаших да няма астма. Върнахме се на нагръдника и нещата се оправиха.
Не мога да не споделя и последния "подвиг" на Рони - омете цяла тава с баница!
Публикувано: 25 October 2009 - 06:39 PM
и още,че Dimani прави много вкусна баница на която не може да се устои

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 28 October 2009 - 10:50 PM
Вчера в парка срещнахме един симпатичен бигълчо на две годинки и като се заговорихме със стопанина се оказа, че тежи 18 кг. Моят лигльо е на почти годинка и е почти 13 кг...а 18 ми се виждат доста.
Публикувано: 29 October 2009 - 08:04 AM
Освен това бигълите са различни има по малки и по големи.Затова 18кг може да не са чак толкова много,зависи как изглежда.Наистина е важно това съотношение ръст/тегло.
За зимата и на мен ми е голямо притеснение,не само за трупането на килограми,ами и тази енергия,къде ще се изразходва.Има да се надбягваме пак из хола
Публикувано: 29 October 2009 - 09:07 AM
Иначе снимките на сладурите са много гоини
Публикувано: 29 October 2009 - 09:23 AM
Лола е около 16кг (плюс минус един защото не сти мирно на кантара)и аз само разпитвам хората как им се вижда.Дори понякога досаждам,но все пак аз я виждам всеки ден и не мога да преценя много добре.
В една книжка за отглеждане на кученца намерих това и копирам текста.
МНОГО СЛАБО
Ребрата, гръбначния стълб и таза са ясно видими. Без видима мазнина. Виждат се и други кости. Загуба на мускулна маса.
СЛАБО
Ребрата се напипват лесно и са без видима мазнина. Върховетена гръбначния стълб се виждат. Личи талията и корема.
С НИСКО ТЕГЛО
Ребрата се напипват лесно. Минимално мастно покрие. Лесно севижда талията зад ребрата.
ИДЕАЛНА ФОРМА
Ребрата се напипват без излишък на мастно покритие. Талията се вижда зад ребрата, когато се гледа отгоре, но не е очебийна.Вижда се леко коремно очертание.
С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО
Ребрата се напипват с малко излишък на мазнини. Талията се вижда отгоре, но не е очебийна. Вижда се леко коремно очертание.
ЕДРО
Ребрата се напипват трудно. Силно мастно покритие съсзабележими мастни натрупвания над гръбначния стълб и в
основата на опашката. Не се вижда талия.
ПРЕКАЛЕНО ПЪЛНО
Много силно мастно покритие, ребрата се напипват само със силен натиск. Липсва талия. Големи мастни натрупвания над
гръбначния стълб и в основата на опашката. Леко коремно разширение.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДЕБЕЛО
Големи мастни натрупвания около торакса, гръбначния стълби основата на опашката. Не се вижда талията. Мастни
натрупвания по врата и крайниците. Очевидно коремноразширение. Ребрата не се напипват.
Публикувано: 29 October 2009 - 10:25 AM
Публикувано: 29 October 2009 - 11:32 AM
Лола е от големите и виждате каква разлика има между нея и Тереза например,а уж са момичета.Така че важното е как изглеждат,а и колко са високи
Публикувано: 29 October 2009 - 12:01 PM

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 29 October 2009 - 01:13 PM

Вход

Горе
Цитиране +