Бигъл
Публикувано: 16 September 2010 - 11:32 PM
Публикувано: 17 September 2010 - 09:30 AM

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 17 September 2010 - 10:54 AM
Цитат
Това да го видя няма да го повярвам. Бигъл да си остави ядене.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 17 September 2010 - 03:42 PM
Шаляляля аз пък продължавам със снимките :D
Прозяв! Доста добре уловен момент :D
Black and white sun.
<3
Заедно =)
Мързелът той. Ама как си приличаме :P
Розови :D

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 20 September 2010 - 01:29 PM
Публикувано: 20 September 2010 - 03:36 PM

Публикувано: 22 September 2010 - 11:29 AM
Иначе към другите, имате ли някакви съвети за неядене на растения, че наш Скайчо си ги е взел я да играчка, я за дъвчене и със скоростта на светлината, отива и си откъсва. Но определено само коледарчето и още едно растение си е харесал, докато китайската роза и палмата са непокътнати.
Учили ли сте ги вашите дзверове на "легни"? Седни го правим без проблем, във всякаква ситуация, но легни си е мъчение. С награда не става, с дърпане на предни крачета не става, натискане при холката не става, просто дупето му винаги е във въздуха и мърда :D
В неделя ставаме на 2 месеца ^^

Публикувано: 23 September 2010 - 09:00 AM
Публикувано: 24 September 2010 - 06:29 PM
Публикувано: 24 September 2010 - 09:00 PM
Ей, аз да се похваля от името на сестричката ни Чара, или вече по известна като Моли. Тя е новото кутре на Господари на ефира. Бигълчетата стават известни :P

Публикувано: 24 September 2010 - 10:53 PM
Нашата лапичка заздравя. Много се радвам също за оздравяването на Бари! Отдавна не сте писали, как е той? Благодариме също и за дадените телефони на лекарите!!
Лола отдавна не е писала, надявам се при нея всичко е ок и да пише скоро!
Изрових и аз една снимка на Блу, една от първите, по които го избирах...тук е само с братчетата си, сестричетата му бяха резервирани вече. Той е най- крайното дясно бебе, което се е отделило малко от другите:) и също най-едрото.
Пишете!
Luu, може да излезнеме заедно на разходка, когато можете! Поне заради кефа да викаме заедно Блууууууууууууууууууууу.............Скааааааааааааааааааааай....хората ще си казват...брей, тези момичета наистина харесват синьото небе
Публикувано: 24 September 2010 - 11:24 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 24 September 2010 - 11:30 PM
Цитат
Вече си имаме и бигъл звезда в България

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 25 September 2010 - 09:17 AM
blu, в 24 September 2010 - 10:58 PM, написа:
Здравейте всички и от нас с Бари след малко прекъсване! Ние сме добре, вече напълно стабилизирали се след операцията. Преди 3 дни ни свалиха конците и махнахме яката от главата. Лично мен ме беше малко страх от махането на конците, но и така и иначе ги бяхме държали с 1 седмица повече защото личния ни лекар беше в Гърция. Всичко обаче мина много добре и Бари се чувства толкова добре както и преди - играе, дивее, прави обичайните бели и т.н... Абе бигълска му работа, знаете си ги :) Вече яде нормалното количество храна и нямаме никакви проблеми с нищо, слава Богу! Единственото е, че вече се разхождаме с намордник защото влечението му към боклуците не е намаляло ни най малко. Аз не мога да си представя да му се прави втора подобна операция и затова връзваме муцуната :) Малко се беше депресирал в началото от намордника, но после свикна и сега даже понякога маха с опашка като види, че ще му го слагам, защото знае, че излиза навън. Всичко е нормално, с други думи.
И аз видях това бигълче по 'Господари на Ефира' и ми стана супер приятно. Не знаех обаче че е рода със Скай, а то виж какво излезе :)
Поздрави от нас на всички и се радваме, че сте добре и малките непослушници правят бели :)

Vanity of vanities....
Публикувано: 25 September 2010 - 11:06 AM
@blu много хубава идея за имената на дзверчетата. Ще бъде адски забавно, трябва да го направим само да ни стане време за разходки и на нас.
Абе хора, да ви питам, вие при първите разходки как подходихте - държахте ги на повод, или от началото си ги оставяте без повод и ги награждавате като дойдат при команда? Повечето хора ме съветват за втория вариант, ама да си попитам и аз ^^
И още няколко въпросчета, вие кога за първи път ги изкъпахте дзверовете? И кога за първи път им изрязахте ноктите, че хората ме разпитват дали имам котка, а не куче :D
Също да споделя като разглеждах един сайт с адски много имена, и адски забавни такива (Малборо, Тоблерон, Терминатор, Багета) видях едно, което много ми допадна - Wag-a-Lot (Въртиопашка, както обичам да си го превеждам) - страшно ще им отива на бигльовците с тези опашки, които размахват като въртолет направо :D

Публикувано: 25 September 2010 - 01:38 PM
Относно къпането, първото ни беше още като го взехме - на около 90 дни, щото дотогава беше живяло на двор и нямаше начин. От тогава го къпем рядко - само преди изложби. Нокти не сме рязали. Като почнете разходките те ще се пилят сами при ходене, ровене и т.н.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн

Вход

Горе
Цитиране +