Бигъл
Публикувано: 29 September 2010 - 08:39 AM
Публикувано: 29 September 2010 - 09:42 AM
Бари наистина страшно много прилича на Ари

Даже сега като загледах снимката от аватара ти, все едно гледам тиквата на нашия дзвер

Ако не ти е проблем, качи и други снимки, че ми стана интересно. Ари е родом от Словакия - Банска Бистрица или нещо от сорта беше - близо до Братислава

Публикувано: 29 September 2010 - 06:26 PM
Породата ни се оказва доста разпространена, има толкова много родословни красавци и красавици, които не са регистрирани и не ходят по изложби.
http://ihasahotdog.com/tag/beagle/ - разгледайте тук, цяла вечер си умрях да се смея, то просто не си струва да ги пускам по отделно, има адски забави с бигълчета

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 29 September 2010 - 07:15 PM
Цитат
Не са чак толкова много :(

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 01 October 2010 - 02:08 PM

Публикувано: 01 October 2010 - 02:51 PM
Ето примерна схема:
1-ва ваксина - DP
(гана, парвовироза)
2-ра ваксина DHP + Lepto
(гана, инфекциозен хепатит, парвовироза + лептоспироза)
3-та ваксина DHPPi + Lepto + Rabies
(гана, инфекциозен хепатит, парвовироза, параинфлуенца + лептоспироза + бяс)
Понякога бяса го слагат самостоятелно като 4-та ваксина.
Има и други схеми, но тази е която най-често съм срещал.
Незнам при тебе как е, но по лепенките в паспорта можеш да се увериш

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 01 October 2010 - 02:53 PM
koce, в 01 October 2010 - 02:13 PM, написа:
Спор няма. Всички бигли са красиви и ... диви

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 01 October 2010 - 04:05 PM
А срещата с други кучета според мен е много рисковано,защото те може да са носители на някаква зараза но да не са болни защото си имат ваксина,а малкото е незащитено и изложено на опасност.Това ми го казваха когато Ло беше малка и също като тебе нямах търпение да я извеждам.Някои хора като не могат да издържат водят малките на места където няма вероятност да е стъпвало друго куче.Потърпете още малко,то не остана :)
Публикувано: 02 October 2010 - 03:57 AM
Тук ме доведе чичо Гугъл и се очаровах както от вас като хора и стопани така и от вашите сладури .
Имам въпрос към LanShot, Luu от къде купихте малките и за колко ?
Невероятни сте , всички! :)

Да си обичан е прекрасно, но да обичаш е велико !
Публикувано: 02 October 2010 - 05:39 PM
Изрязах му ноктите по съветите и вече яде и се жалва за ядене наистина с бигълски апетит. Само сухи гранули яде, но се чудя вече минаваме два месеца, дали да не го присвиквам към джуниър серията на роял канин, или още малко да продължим със стартер? Въпреки , че има малко повече от месец до първа разходка започнах от днес и да го свиквам с повода. Малко му тежи още, че са ни купили някакъв за планина, но горе долу му свиква. И като хапе нещо, пуска по команда

Ляля, стига хвалби, иначе останалите бигльовци как са? Болните оправиха ли се напълно?

Sleep late, have fun, get wild, drink whisky and drive fast on empty streets with nothing in mind except falling in love and not getting arrested.
Публикувано: 02 October 2010 - 05:46 PM
[/quote]
Luu какво означава за планина? Да те помоля да ми щракнеш една снимчица или пък линк някакъв да го видя този повод.

Публикувано: 02 October 2010 - 06:07 PM
Eй това е повода, и нашийника съответно му е комплект, но малкия така го е раздрал, че не му личи :D.
Иначе и аз нямам точно идея как се ползва, майка ми с нейния ентусиазъм го е купувала :D. Просто има повече метални неща за прикачане, предполагам се закачат на екипировката на алпиниста, или .... не, нямам идея, честно казано

Публикувано: 03 October 2010 - 01:41 PM
desi4ok, в 02 October 2010 - 11:32 AM, написа:

Браво на вас.

А пробва ли ли сте дали изпълнява командите при наличие на други дразнители - хора, деца, други кучета?
Питам щото Джингата като е сам изпълнява всичко на което сме го учили, ама ако има друго куче се прави на разсеян

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 03 October 2010 - 09:39 PM
vano, в 03 October 2010 - 01:46 PM, написа:
А пробва ли ли сте дали изпълнява командите при наличие на други дразнители - хора, деца, други кучета?
Питам щото Джингата като е сам изпълнява всичко на което сме го учили, ама ако има друго куче се прави на разсеян

пробвали сме го, но резултатите са смесени - в повечето случаи не слуша какво му говориш

Вариант, в който слуша навън е да вземем нещо за ядене, което яде рядко и обича много - това определено му привлича вниманието и остава всичко друго