Бигъл
Публикувано: 02 August 2012 - 12:52 AM
Преди да пишете какво си търсите, вземете и попрочетете няколко страници назад и ще си отговорите сами на въпросчетата. Само преди седмица или две писахме че няма мини и незнам си какви бигълчета, че не е хубаво да си вземате кученце от случайни места, че това крие редица опасности и т.н. Моля ви се четете преди да пишете, защото някак си е тъпо да се повтарят едни и същи неща във всяка втора страничка от форума. Нищо лично, просто от тук натам аз няма да си казвам мнението по подобни въпроси - щото писва...
Публикувано: 21 August 2012 - 03:47 PM
Ще се радвам ако споделите мнението си.
Публикувано: 26 August 2012 - 01:28 PM
Theodora, в 21 August 2012 - 03:47 PM, написа:
Аз лично не смятам че куче с много добре изразен ловен инстинкт като бигъла
би съжителствал добре със каквото и да бъде там дребно домашно животинче, но на
вас и на всеки друг нищо не би ви попречило да опитате и да видите какво ще последва...

Ванка, как ти се струва тази подрастваща биколорка - харесва ли ти?

Публикувано: 26 August 2012 - 01:39 PM
TORMENTOR, в 26 August 2012 - 01:28 PM, написа:
Theodora, в 21 August 2012 - 03:47 PM, написа:
Аз лично не смятам че куче с много добре изразен ловен инстинкт като бигъла
би съжителствал добре със каквото и да бъде там дребно домашно животинче, но на
вас и на всеки друг нищо не би ви попречило да опитате и да видите какво ще последва...

Ванка, как ти се струва тази подрастваща биколорка - харесва ли ти?

На този етап добре :) Макар че аз не си падам по модерните напоследък бигли с големи уши :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 11 September 2012 - 09:36 AM
Публикувано: 25 September 2012 - 10:12 PM
Публикувано: 26 September 2012 - 09:45 AM
Всичко друго като приказките от сорта ма видите ли вие, то е от еди си къде в чужбина, а пък родителите
му са еди си колко готини и т.н. са празни приказки и не доказват че кучето ви което мислите за бигъл всъщност
е истински такъв, а не просто някакво си там бигълоподобно шарено и игриво кученце с клепнали ушета!

Публикувано: 26 September 2012 - 09:55 AM

Само дето за расовото се инвестира 5-10 пъти повече пари от колкото за ефтинкото или пък дори подареното. Не забравяйте че кучето се взима за да живее със собствениците си поне около 8-10 години и вие ще искате то да е живо и здраво през това време и да не ви създава излишно неприятни емоции със своите си здравни проблеми. Така че мили хора, не подценявайте родословието и здравните тестове на родителите - щото съм се нагледал на много трагедии в следствие на необмислени покупки на ефтини кученца от обяви или от лъскави зоомагазини...
Публикувано: 26 September 2012 - 10:29 AM
Голям бизнес - сериозно ей. Построихме палати, караме лимузини, децата ни учат в най-скъпите университети - ехеее, развъдчик да си на тоя свят. И винаги се чудя защо никой не вади 1000 лв да си вземе родословна женска и да се потопи в големите пари, започвайки да произвежда родословни кученца. Странно нали?. Лесно е, не се изисква голям начален капитал, а после парите текат като реки...
п.п. От де извади тая снимка на брата на световния :)

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 26 September 2012 - 12:19 PM
Публикувано: 26 September 2012 - 02:24 PM
Форумът нито е клубен, нито е мой или на Торментор, за да се съобразявате с нас. Който иска може да си качва каквото си иска, ако не противоречи на правилата му.
Не ми се иска темата да потъне в 10-та глуха и затова си понаписваме туй онуй с Торментора :), но не очаквайте от нас да напишем неща от рода на колко е миличка, дайте да и намерим жених, щото може да се разболее, ако не роди, а момчето трябва да стане мъж

Също така не си спомням да съм отказал съвет или помощ на някой с неродословен бигъл, само поради факта че е неродословен такъв. Ако има някой който се чувства засегнат или обиден нека каже.
Даже ако погледнете в клубния форум, ще видите че в раздел Нашите любимци темички са си открили и собственици на неродословни бигли. Не съм видял някой от клуба да се е отнесъл грубо с тях или да ги е нахокал.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 26 September 2012 - 03:31 PM

Публикувано: 27 September 2012 - 02:03 PM
vano, в 26 September 2012 - 10:29 AM, написа:
Ch.Szephegyi-Szimat Virgonc

Какво бе Иване, не те кефи ли брата на Ванилка и Ууудс?
Той също е титулован и мисля е европейски шампион, не по-малко
стойностна титла от световните такива на брат му и на сестра му! Ха, ха, ха...
Публикувано: 27 September 2012 - 02:18 PM
TORMENTOR, в 27 September 2012 - 02:03 PM, написа:
vano, в 26 September 2012 - 10:29 AM, написа:
Ch.Szephegyi-Szimat Virgonc

Какво бе Иване, не те кефи ли брата на Ванилка и Ууудс?
Той също е титулован и мисля е европейски шампион, не по-малко
стойностна титла от световните такива на брат му и на сестра му! Ха, ха, ха...
Напротив, много ме кефи даже. В някой отношения го харесвам повече от брат му.

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 27 September 2012 - 02:30 PM
Ще можем да пуснем кучетата да се наиграят, ще се разходим, ще запалим огън, ще си побъбрим ...
Всички желаещи да се чувстват поканени.
Сборен пункт 10.00 часа на полщада на селото. Тръгваме към полянката 10.30 часа.
За всички, които ще закъснеят прилагам този линк:
https://maps.google....=0&ll=42.489315,23.755703&spn=0.031329,0.054846
За напътствия за достигане до полянката, както и за всякакви въпроси относно срещата - тел.: 0885 50 76 99 - Дияна Анева

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 27 September 2012 - 03:10 PM
да пуснем кучетата да побягат и се поборят като една истинска английска глутница от гончета!