Бигъл
Публикувано: 04 July 2006 - 08:58 AM
Здравейте! В неделя ходих в Докторската градина и видях бебе Бигъл на 1 година. Собственика каза, че е купен от Сърбия от едно село. Изключително сладък е... Нашият Дядо Бъки е по-добре, но в мен се е загнездила мисълта след него отново да си купя Бигъл (или пинчер, или др. дребна порода) и поразпитах за това бебе. Купено е за 250 евро с родословие. Някой чувал ли е за това село и знае ли тещо повече - не ми беше удобно да нахалствам с повече въпроси. Нямате представа какво сладко същество е - мисля че Боби се казва или нещо подобно...
Публикувано: 04 July 2006 - 09:38 AM
Цитат
Цитат
Ето го пак
Здрасти Озко,
къде е това море, дето може кучето да скача на воля в морето и да няма някой да вика "ХВАНЕТЕ СИ КУЧЕТО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ЕЙЙ!". Честно да ти кажа, като дойде активния сезон, не знам как ще я карате с кучето и морето. Иначе живо ни интересува факта за идването на морето, ама да може спокойно да се къпеш и песът ти да е до теб и да си играе. къде е това, Ози?
поздрави, Фреди, Панета и Семейство.
Като ти викне така някой задай въпроса "Що бе отворко, да нямаш нещо против кучетата на боксиори ?!"
Публикувано: 04 July 2006 - 11:46 AM
Здравейте, приятели!
Аз цяло лято съм на Слънчев бряг и Елените. Работя в една медицинска компания и лекуваме чужденците като се напият и се потрошат. Близо съм до морето ама нямам време да ида до плажа дори. Рейко е в Рибарица на вилата заедно с баща ми. Всеки ден по три пъти се информирам дали е нахранен, разходен и доволен от живота. b) Ходят с баща ми на кафе сутрин и хапват закуска в местното магазинче. Доколкото разбрах малкият е станал голямата атракция на селото. Проверяват го за кърлежи всички съседи и му носят заешка чорбичка. b) b) b) Заредила съм го от София с храна и витамини за вечни времена и нямам търпение да стане септември и да си го гушкам Рей всяка нощ. Ходих до София за 2 дни и установих, че адски много се е променил за 2 месеца. На 6 август става на годинка живот и здраве. Вече има физиономия на голямо куче. Прилича на баща си(Бруно), но на мен ми се струва, че дори е по-хубав. (Наше лошо нема b) b) b) )
Това засега от нас. Пак ще пиша.
Ралица
Аз цяло лято съм на Слънчев бряг и Елените. Работя в една медицинска компания и лекуваме чужденците като се напият и се потрошат. Близо съм до морето ама нямам време да ида до плажа дори. Рейко е в Рибарица на вилата заедно с баща ми. Всеки ден по три пъти се информирам дали е нахранен, разходен и доволен от живота. b) Ходят с баща ми на кафе сутрин и хапват закуска в местното магазинче. Доколкото разбрах малкият е станал голямата атракция на селото. Проверяват го за кърлежи всички съседи и му носят заешка чорбичка. b) b) b) Заредила съм го от София с храна и витамини за вечни времена и нямам търпение да стане септември и да си го гушкам Рей всяка нощ. Ходих до София за 2 дни и установих, че адски много се е променил за 2 месеца. На 6 август става на годинка живот и здраве. Вече има физиономия на голямо куче. Прилича на баща си(Бруно), но на мен ми се струва, че дори е по-хубав. (Наше лошо нема b) b) b) )
Това засега от нас. Пак ще пиша.
Ралица

allure&Jack Ray
Публикувано: 05 July 2006 - 06:55 PM
Цитат
Кайо,
Рей има ли брат4ета и сестри4ки ве4е. Дай малко инфо плс.
w)
Рей има ли брат4ета и сестри4ки ве4е. Дай малко инфо плс.
w)
Здравей allure, все още сме в очакване! Когато се родят ще пиша!
r)
Публикувано: 10 July 2006 - 03:42 PM
Здравейте!Имаме страхотна новина-вчера Джина роди 6 бебета.
Ние все още не сме ги видяли,защото сме на море, но веднага щом се приберем ще ходим да ги видим и ще пуснем снимки! w) 1super drink drink
Ние все още не сме ги видяли,защото сме на море, но веднага щом се приберем ще ходим да ги видим и ще пуснем снимки! w) 1super drink drink
Публикувано: 12 July 2006 - 08:20 AM
Да са живи и здрави ! Аз съм особено щастлива, защото Рей се сдоби с братчета (и надявам се сестрички този път) второ поколение. Дано си намерят добри стопани, които да ги обичат истински и се грижат за тях !!!Целувки от мен и Рей,който вчера изяде пижамата на баща ми bl)

allure&Jack Ray
Публикувано: 16 July 2006 - 02:40 PM
Честито и от нас на Озко.Да Ви е жив и здрав и да Ви радва много.
Да този път Рей си има сестричена w) 1super
Да този път Рей си има сестричена w) 1super
Публикувано: 26 July 2006 - 08:42 AM
Здравейте на всички!

Искам да ви кажа, че вчера се върнахме от морето и за това до сега не можех да ви покажа малките бебета!
Ето ги и тях:

Искам да ви кажа, че вчера се върнахме от морето и за това до сега не можех да ви покажа малките бебета!
Ето ги и тях:

Публикувано: 26 July 2006 - 07:48 PM
Цитат
Ей супер са... ама са готини. да са живи и здрави. Тука на колко дни са?
поздрави. дано след време и аз да мога да сложа подобни.
поздрави. дано след време и аз да мога да сложа подобни.
Благодаря paneta!
Пожелавам ти от все сърце и ти да ни зарадваш в скоро време!!!
Бебетата тук са точно на две седмици. Родени са на 09.07.2006год!