Бигъл
Публикувано: 29 August 2006 - 09:02 PM
благодаря ти, че влезе в темата за бигъл! r) Страшно много се радвам, че ще ми помогнеш! Въпросите са ми:
1.Когато отида да взема кученцето какви документи трябва да искам от развъдника?
2.На границите какви документи ще ми искат/за кученцето/?
3.Как кученцето ще има чип без да има родословен номер от тяхната федерация-нали чипа трябва да съдържа номера свързани с родословието за експорт?
Публикувано: 29 August 2006 - 09:33 PM
1.Трябва кученцето ти да бъде с експортно родословие,да е чипирано и с ветеринарен паспорт.
2.на границата ще ти искат ветеринарния паспорт на кучето и ще проверят чипа му.
3.Номерът на чипа няма нищо общо с номера му по родословие.Номерът на чипа се нанася в родословието,но както ти казах той е различен от номера на родословието му.
А защо кучето ти трябва непременно да е от там или просто вече там си си харесала куче?
Питай още и за всичко което те интересува.Можеш да ми пишеш и на айсикю, за да не задръстваме темата.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 29 August 2006 - 10:03 PM
Цитат
Не държа да е от там, но просто като търсех в Нет-а инфо за развъдници на бигли около България видях, че в словашките сайтове има най-много преведени веб-страници на английски и така се ориентирах, иначе има и в Унгария, но този език нещо не го разбирам!!! bl) b)
П.П-Писах ти в Q-то, но нещо не ми отговаряш!
Публикувано: 29 August 2006 - 10:08 PM

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ И ВНОСИТЕЛ НА КУЧЕШКИ И КОТЕШКИ ХРАНИ BOSCH ОТ ГЕРМАНИЯ[br][br]ARMONIA DI COLORI- БАЛКАНСКИЯ РАЗВЪДНИК ЗА ШЕЛТИ И КОЛИ!!!
Публикувано: 30 August 2006 - 08:08 AM
Понеже и аз искам да си взема бийгъл, първо искам да ти кажа, че нямам никакви претенции от коя държава ще е. Въпросът е в това да е доо 400 лв. с всички разходи. Знам, че можеби звучи смешно, но...... s)
И искам да попитам, ако въобще мига да си намеря такова кученце на тази цена, дали мога примерно от снимка да си избера някое. Предлагат ли ги тези услуги в чужбина?
Публикувано: 30 August 2006 - 08:15 AM
Понеже и аз искам да си взема бийгъл, първо искам да ти кажа, че нямам никакви претенции от коя държава ще е. Въпросът е в това да е доо 400 лв. с всички разходи. Знам, че можеби звучи смешно, но...... s) s) s) s) s)
И искам да попитам, ако въобще мига да си намеря такова кученце на тази цена, дали мога примерно от снимка да си избера някое. Предлагат ли ги тези услуги в чужбина?
Публикувано: 30 August 2006 - 09:45 AM
Цитат
аз лично бих те посъветвала да не си купуваш бигъл от България , много по евтино ще ти излезе да го вземеш от Словакия например . Там кученцето струва 200 евро и ще си го избереш , а тук ги внасят зооборси които не се грижат добре за тях и малките имат здравословни проблеми. Ако смяташ че имаш възможност да отидеш до там ,мога да ти дам мейла на една жена с развъдник от където е бащата на моят Ози.
Поздрави
Нели
Здравей, Нели!
Искам да те попитам, ако може да ми кажеш името на човека, който ти е внесъл бийгъла, за да видя дали е същия човек.
Публикувано: 30 August 2006 - 01:26 PM
Благодаря Ви за отговора. Първо искам да Ви кажа, че кученцето ще мога да го купя някъде след месец.Но ако не Ви затруднява, проверете за цената. Щом като ще ходите до там, означава ли и, че ходите и до другите държави, в които бяхте посочили, че има от тази порода кученца?
И само да Ви кажа, че от ICQ - то Ви нямам никакъв отговор. Можеби трябва да ме добавите. Писала съм Ви още рано сутринта.
Благодаря Ви още веднъж! r)
Публикувано: 30 August 2006 - 05:12 PM
Светослав Спасов
GSM: 0887/30 88 96
Мая Спасова
GSM: 0898/21 57 82
http://www.Не купувайте куче от зооборса !-petshop.hit.bg/
Измамници !!!

Dushko dobrodushko
Публикувано: 31 August 2006 - 07:22 AM
Цитат
Светослав Спасов
GSM: 0887/30 88 96
Мая Спасова
GSM: 0898/21 57 82
http://www.Не купувайте куче от зооборса !-petshop.hit.bg/
Измамници !!!
Еми значи този с който съм се свързала е различен. Само дето неможах да разбера защо ми иска 800 лв. за куче с родословие bl) и 400 за без.
Публикувано: 31 August 2006 - 01:29 PM
Цитат
Цитат
Еми значи този с който съм се свързала е различен. Само дето неможах да разбера защо ми иска 800 лв. за куче с родословие bl) и 400 за без.
Здравей mariastavreva, както разбирам ти имаш време и можеш да изчакаш за бигълче! Мисля, че има много по-добри възможности, така че изчакай! Аз ще направя още някои справки и ще пиша пак за това-от къде е най-подходящо да се вземе.
Публикувано: 31 August 2006 - 03:09 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Здравей mariastavreva, както разбирам ти имаш време и можеш да изчакаш за бигълче! Мисля, че има много по-добри възможности, така че изчакай! Аз ще направя още някои справки и ще пиша пак за това-от къде е най-подходящо да се вземе.
Здравей, Кайо!
Много ти благодаря, че ще ми кажеш, ако излезне нещо по - хубаво! r)
Ако аз намеря добри предложения, ще ти пиша. super best
Публикувано: 05 September 2006 - 02:11 PM
Фреди е добре. На тези дето разбират от кучета, ще кажа, че малките, които Фреди направи в началото на годината и умряха, причината е, че женската е имала глисти и не е била изчистена.
Апропо, ако някой се интересува от мъжкото, което се полага на татко Фреди, нека се обади на e-mail: paneta@abv.bg
Цената ли? ами като за куче с Татко Фреди. За собственика - да ми прати Автобиография, снимка, свидетелство за управление на МПС и всички други данни, като ЕГН и т.н... l)
Толкова за сега. поздрави, Фреди и семейство.
Да живее сичкото БИГЪЛ...
Публикувано: 16 September 2006 - 08:41 PM
Вече съм си в София и ще пиша по-редовно! Още не съм си намерила подходящо бигълче, но сега ще възобновя търсенето!
paneta , радвам се за вас с татко Фреди! Дано всичко да е наред този път! Пиши кога се очаква да се родят бебетата!?!
Публикувано: 17 September 2006 - 09:18 AM
на татко Фреди наследството се роди на 23.07. Само една снимка ще поместя. Това е. Който разбира, тука се спира :)))).
поздрави. надявам се всички изкарахме едно хубаво лято.
п.п. как сте с бълхите това лято. не ви ли се струва, че има вече страшно много бълхи в София и държавата?
Публикувано: 17 September 2006 - 09:21 AM
Прикачени файлове
-
Image121.jpg (33.67K)
Брой сваляния: 137
Публикувано: 17 September 2006 - 03:18 PM
Бигълчетата са прекрасни!
1super bravoS
Публикувано: 19 September 2006 - 10:37 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище