Бигъл
Публикувано: 20 September 2006 - 01:57 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 22 September 2006 - 04:04 PM
Искам вкъщи
Автор Валентина Влаева
петък, 22 септември 2006
Загубен е женски бигъл на 13 месеца,казва се Жира в кв. Дианабад.Кученцето е блъснато от кола и се нуждае от медицинска помощ.
Моля обадете се,ако я видите или намерите.
68 38 92 дом, 0899 000 437

Публикувано: 23 September 2006 - 05:35 PM
1super bravoS 1super
Публикувано: 26 September 2006 - 03:39 PM
Цитат
Добре дошла katri2000!
Разкажи малко по-вече за твоя бигъл. Как се казва, от къде сте, от къде е внесен, кои са му родителите и т.н. Ако искаш пусни една снимка за да го видим и ние. r)
Публикувано: 26 September 2006 - 04:28 PM
Цитат
Озко, оправихте ли дисциплината в къщи?
Сега ще ви покажа как изглежда един непослушко, оставен сам в къщи!!!
Оставиха ме сам

Я, да видя идва ли някой...

Я, да видя тук какво са оставили....?!?!?
О, ще простирам!!!

снимките са на Дар Шах Тесс Кимбол O'Хара
Публикувано: 26 September 2006 - 08:05 PM
Поздрави и целувки

Dushko dobrodushko
Публикувано: 26 September 2006 - 08:57 PM
Публикувано: 03 October 2006 - 01:21 PM
Мама Джина си е на София.
Ето малко снимки от село-
Джина с цветенце
Опитахме се да направим стойка и мисля, че стана
Има и още r)
Какво ще кажете в събота или неделя да си направим бигъл среща?
На полянката зад Хилтън? super best
Публикувано: 07 October 2006 - 11:57 AM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 07 October 2006 - 02:42 PM
Цитат
За сега в България няма регистриран развъдник за бигъли. Не знам какво да те посъветвам.
Аз лично също търся да си купя и съм се спряла на развъдник в Чехия/ със словаците не можах да се договоря - имат големи претенции за транспорта на кученцето/. Надявам се към средата на ноември да ми го донесат, поне така са ми обещали.
Ако си търсиш бигълче без родословие, мисля, че ще ти е по-лесно, но много рискуваш, защото може да попаднеш на мошенници и да си вземеш болно кученце. На скоро /в понеделник/минах покрай един зоомагазин на "Патриарха"/ говориме за град София/ и там видях бигълче-продават го за 500лв. Горкото бебе беше с неестествено подуто коремче и дишаше тежко , аз мисля, че е болно.
Мисля, че можеш да попиташ и paneta, тук във форума. На него му се родиха наскоро малки бебета.
П.П. Забравих да ти кажа, че също и sheltie/той няма бигъл/, може да ти помогне. Обърни се и към него след като говориш с paneta.
Публикувано: 07 October 2006 - 02:54 PM
Ето една снимка от нашето гостуване:

Публикувано: 07 October 2006 - 03:00 PM
та кажете ми моля какво трябва да погледна паспорти още за състоянието им някои отличителни белези че не са чистокръвни бигъл и други.
Само моля ви спешно е че днеска по късно ще ходя.

Публикувано: 07 October 2006 - 03:33 PM
Цитат
та кажете ми моля какво трябва да погледна паспорти още за състоянието им някои отличителни белези че не са чистокръвни бигъл и други.
Само моля ви спешно е че днеска по късно ще ходя.
Аз съм се обаждала на тази обява!
Той ще ти каже, че ще ти даде по-късно документи, обаче дали ще е така.........?!? Ако ти поиска допълнително пари за документите имай в предвид, че цената им е около 30-40 евро - не повече.
Иначе за кученцето трябва да гледаш зъбите - захапката- тя трявва да е :горните зъби да припокриват леко долните 2-3 мм, да няма разстояние между тях. Ушите да са чисти и покрити с козинка, очите трябва да бъдат чисти с ясен поглед, носът трябва да е влажен и студен, около аналното отвестие козината трябва да бъде чиста без признаци на диария или глисти, козината трябва да бъде чиста и блестяща, а не суха и да липсва на места, гледай поведението на кучето!
За сега това се сещам!
Публикувано: 07 October 2006 - 06:18 PM
Иначе мерси много за изчерпателния отговор.

Публикувано: 07 October 2006 - 06:24 PM
Хайде разказвай за Макс! Пусни една снимка и ние да го видим!