Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#681 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 October 2006 - 06:12 PM

Мерси и на тебе иначеи аз ходя в лозенец само че не съм сигурен за името на улицата до районното ли става въпрос.

Ехх котката ми се казваше мърфи :)

ЕДИТ: ЛЕЛЕЕЕ втори такъв няма сестра ми бутанала салфетка от масата и не се усетила аз отивам в холя и кво да видя 1/3 от салфетката на земята разкъсана а другата изядена... bl) повече от половин салфетка кака го прави не знам dribble
User's Signature

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..

#682 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 10:12 AM

Здрасти Макс , аз още си държа на мнението че всички ваксини трябва да се сложа независимо на колко месеца е кучето . Понеже не искам да си мислиш че говоря некомпетентно , вчера се обадих на лекарката на Ози ,за да я питам специално по този въпрос с ваксината . Тя ми каза ,че това да не се сложи някоя от ваксините значи просто че кучето няма да има имунитет срещу дадената болест (за която е ваксината), а това автоматично значи че във всеки един момент то може да се разболее.Пак ти казвам , смени лекарката ! Това че първата ваксина можело да не се слага е просто абсурдно.

Поздрави
Нели
User's Signature

Dushko dobrodushko

#683 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 11:28 AM

Да това с обаждането на ветеринарката ме убеди ще видя ще говоря с някой друг ветеринар да видя той какво ще каже.
User's Signature

#684 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 08:30 PM

Здравейте стари приятели, а на новите - добре дошли. Целувки от нас с Рей . Ве4е сме дислоцирани в София и няма мърдане. Свърши хубавото лято и май ни предстоят само разходки с дебели дрехи.
Рей прекара цялото лято сред природата и сега му е малко тясно в апартамента, но няма как...Иначе маймуната стана едно прекрасно куче , вече на година и 2 месеца и обещавам да пусна снимки тези дни да го видите понеже се оказа, че съм си купила застояли батерии за камерата и вси4ки снимки са размазани.
Попрочетох днес какво сте писали тук из темата и обещавам да наваксам в дискусиите:-)))Специални поздрави на теб Кайо и на мама Джина, че ми е родила такъв хубавец. Имам много да разказвам и просто не знам откъде да започна. Затова първо ще си подредя мислите и обещавам от утре да почвам с писането.
Целувки на всички и дарявайте кучовците си с много любов. Те го заслужават w)
User's Signature

allure&Jack Ray

#685 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 09:30 PM

Здравей allure, радвам се, че най-после се появи!!! b) Много ни липсваше! Чакаме разказите и снимките с нетърпение!
Виж как нарасна нашето форум-семейство на бигъли.
Хайде да си направим бигъл-среща някой ден! d)
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#686 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 10:53 AM

ТОЙ Е УНИКАЛЕН! не знам дали само моя бигъл прави това вчера го видях от стената със зъби откърти мазилка и я изяде поне се опита де сестра ми има бързи реакции им у я извади от устата днеска се вмъкна в коридора с мене и докато го извадя докопа се до 1 парче пръст или кал и го изяде bl) bl) куче прахосмукачка ако някой има съвет как да го отуча от този навик да казва и ако знае кога е най добре да почна да го отучавам.Допускам че може и да е зареди диетата ама де да знам...
User's Signature

#687 Потребителят е офлайн   katri2000 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 12:32 PM

ВАКСИНА СЕ ПОСТАВЯ НА НАПЪЛНО ЗДРАВО И СЛЕД ПРЕДХОЖДАЩО ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНЕ, КУЧЕ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ СЕ ПОЕМА РИСК ВАКСИНАТА ДА ДАДЕ ПРОБИВ ИЛИ ДА НЕ СРАБОТИ, Т.Е. ДА НЕ СЕ ИЗГРАДИ ИМУНИТЕТ

#688 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 02:42 PM

Цитат

..... от стената със зъби откърти мазилка и я изяде ...

Попитай твоя ветеринарен лекар дали не трябва да му даваш калции, обикновенно когато хапват стената им липсва калция, но първо се консултирай с лекар! Иначе, какво да ти кажа, до 1,5-2 год. ще се видите в приключения!!! b) Бигълите обичат да си хапват от всичко по много!
User's Signature

Beagle

#689 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 07:14 PM

Оф горкия дано да се оправи тамън му мина разтройството и спряхме диетата дадохме му 1 нормална порция кучшка храна а не ориз и айде пак дали не може да има нещо по сериозно иначе кашлицата от ларингита не му минава почва антибиотици. а кажете за разтройството може ли да е сериозно s) като се сетя от къде го зехме или е преяждал или нищо не е ял а и са му давали храна за големи кучета...
User's Signature

#690 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 07:34 PM

Maxx, ти не го ли заведе при друг лекар?
Вече започвам сериозно да се тревожа! Не може да я карате така! Каква диагноза поставиха на кучо? Не искам да те плаша и за това се въздържам от мнение по въпроса, но не трябва да държиш кученцето толкова дълго време с разтройство. Иначе, как му е настроението, игрев ли е или отпаднал?
Ако искаш пусни въпрос във Ветеринарен кабинет
User's Signature

Beagle

#691 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 07:49 PM

Еми тази лекарка има слава на много добра в квартала и много кучкари ни я похвалиха и с котката беше добра и майка ми не иска да я смени а тя дава финалната дума... а иначе може да се каже че е игрив все пка писах във втеринарен кабинет мерси много дано да се плаша излишно...
User's Signature

#692 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 07:51 PM

Цитат

...........дано да се плаша излишно...

Пожелавам ти го от все сърце!
User's Signature

Beagle

#693 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 08:43 PM

Солидарна съм с мнението на Кайо , и също ти пожелавам успех d) .
Дано Макс се оправи скоро и ви радва !
А за гризането на предмети , можеш да прочетеш моите стари съобщения , Кайо нали ти се бях похвалила че Ози спря с белите ouu . Е не беше за дълго s) , вече за втори път кърпя матрака на спалнята , има два броя гърбици .
User's Signature

Dushko dobrodushko

#694 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 October 2006 - 08:58 PM

Здрасти Макс, не звучи това добре с бигълчо. Не знам защо майка ти не иска да отидете и на друг лекар. Хората обикновенно се съветват с повече от един лекар.

Не съм чувала да има ларингит с разтройство (пък и кръв) - много дълго продължи това.

Не знам на колко години си, но щом майка ти има последната дума, покажи й форума и мнението на другите - всички са възрастни и някой от тях са имали здравословни проблеми с бигълите си (имат опит, макар и да не са ветеринарни лекари).

За Мърфи, нали казах, че се борим със зъби и нокти да не се качва по леглата. Е, загубихме битката. Вече спи при нас и се бори даже за възглавница cry2 .

Почна да рови и по матраците. Купих подложки за матраците от Метро, поне са само по 3,90 - на едната подложка има вече чудна дупка.

Знам, че трябва да го възпитаваме по-строго, ама като ни погледне с тюленовите си очички..... w) . Слаби сме!

#695 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 08:46 AM

Познато добре че поне хола е отделен от стаите да засега само по дивана се катери иначе това което ме обнадеждава е че е жизнен и игрив не безкрайно но достатъчно тази лекарка просто има слава на добра сега пак ще покажа на майка ми форума пък туко виж се навила да го заведи на друг ветеринар че почнах да се притеснявам сега забелязахме че яде от 1 цвете и му блокирахме пътя до там да се надяваме че това е бил проблема... а иначе съм на 15 за съжаление не пасвам на възраста на клуба на бигълиъте... cl)

Сега се върна от ветеринар лекарката каза че разстройството може би е от антибиотика :) :) :) а кашлянето му се оправя :) :) :) и е безкрайно жизнен :) :) :) ще пусна по късно най късно вечерта няколко клипчета как дивее b)
User's Signature

#696 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 12:16 PM

Браво! b)
Дано по-бързо да се оправи!
User's Signature

Beagle

#697 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 11:09 AM

Макс вече почти не кашля днеска нямаше разтройство и пак опитахме кучешка харна да се надяваме че е било от антибиотика.

Та имам един въпрос като няма никой при него примерно аз съм в стаята където не го пускаме защото има мокет а майка ми като излезе и макс почва да плаче това вече е знак за привързаност и любов нали?
User's Signature

#698 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2006 - 11:27 AM

Браво bravoS , много се радвам, че Макс се оправя! Като сложите ваксините и скоро ще може да лудеете навън d)

Ами той сигурно си е вече привързан към вас! Откакто сте го взели е член на вашето семейство и много ви обича!

Но това, че плаче, когато няма никой е знак, че не иска да остава сам!

Мърфи го оставяме всеки ден по 1-2 часа сам за да свиква. Преди това си играя с него да се умори, а той си поспива докато ни няма и като се върнем много ни се радва, но не сме чули да плаче като тръгваме или се връщаме!

Обаче ако затворим някоя врата и някой от нас е в друга стая,той скимти и иска да отиде там.

#699 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 11:34 AM

Макс рядко остава сам много ще се разлигави това човече като ме изгледа сладко му давам всичко... добре че е майка ми да го стяга че... b) b) радвам се че се е привърза толкова лесно.

Можеш ли да дадеш някоя друга снимка на Мърфи много готин изглежда r) някъде бше казал че е връсник на Макс честно да ти кажа от тази снимка на аватара ти изглежда много по голям bl)
User's Signature

#700 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 October 2006 - 12:46 PM

Мърфи е на почти 3 месеца. Не знаех, че Макс е само на 1 1/2 месеца, обикновенно се изчаква до вторият месец преди да се вземат кученцата от майката.
Ето една снимка, ние искаме блог да му направим на Мърфи, ама може би по-късно като почнат да излизат по-хубави снимки!
Все още е много трудно да го снимаме, той иска да дъвче фотоапарата и повечето снимки са размазани.

Прикачени файлове

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема