Бигъл
Публикувано: 14 October 2006 - 06:12 PM
Ехх котката ми се казваше мърфи :)
ЕДИТ: ЛЕЛЕЕЕ втори такъв няма сестра ми бутанала салфетка от масата и не се усетила аз отивам в холя и кво да видя 1/3 от салфетката на земята разкъсана а другата изядена... bl) повече от половин салфетка кака го прави не знам dribble

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 15 October 2006 - 10:12 AM
Поздрави
Нели

Dushko dobrodushko
Публикувано: 15 October 2006 - 08:30 PM
Рей прекара цялото лято сред природата и сега му е малко тясно в апартамента, но няма как...Иначе маймуната стана едно прекрасно куче , вече на година и 2 месеца и обещавам да пусна снимки тези дни да го видите понеже се оказа, че съм си купила застояли батерии за камерата и вси4ки снимки са размазани.
Попрочетох днес какво сте писали тук из темата и обещавам да наваксам в дискусиите:-)))Специални поздрави на теб Кайо и на мама Джина, че ми е родила такъв хубавец. Имам много да разказвам и просто не знам откъде да започна. Затова първо ще си подредя мислите и обещавам от утре да почвам с писането.
Целувки на всички и дарявайте кучовците си с много любов. Те го заслужават w)

allure&Jack Ray
Публикувано: 15 October 2006 - 09:30 PM
Виж как нарасна нашето форум-семейство на бигъли.
Хайде да си направим бигъл-среща някой ден! d)
Публикувано: 16 October 2006 - 10:53 AM

Публикувано: 16 October 2006 - 02:42 PM
Цитат
Попитай твоя ветеринарен лекар дали не трябва да му даваш калции, обикновенно когато хапват стената им липсва калция, но първо се консултирай с лекар! Иначе, какво да ти кажа, до 1,5-2 год. ще се видите в приключения!!! b) Бигълите обичат да си хапват от всичко по много!
Публикувано: 16 October 2006 - 07:14 PM

Публикувано: 16 October 2006 - 07:34 PM
Вече започвам сериозно да се тревожа! Не може да я карате така! Каква диагноза поставиха на кучо? Не искам да те плаша и за това се въздържам от мнение по въпроса, но не трябва да държиш кученцето толкова дълго време с разтройство. Иначе, как му е настроението, игрев ли е или отпаднал?
Ако искаш пусни въпрос във Ветеринарен кабинет
Публикувано: 16 October 2006 - 07:49 PM

Публикувано: 16 October 2006 - 07:51 PM
Цитат
Пожелавам ти го от все сърце!
Публикувано: 16 October 2006 - 08:43 PM
Дано Макс се оправи скоро и ви радва !
А за гризането на предмети , можеш да прочетеш моите стари съобщения , Кайо нали ти се бях похвалила че Ози спря с белите ouu . Е не беше за дълго s) , вече за втори път кърпя матрака на спалнята , има два броя гърбици .

Dushko dobrodushko
Публикувано: 16 October 2006 - 08:58 PM
Не съм чувала да има ларингит с разтройство (пък и кръв) - много дълго продължи това.
Не знам на колко години си, но щом майка ти има последната дума, покажи й форума и мнението на другите - всички са възрастни и някой от тях са имали здравословни проблеми с бигълите си (имат опит, макар и да не са ветеринарни лекари).
За Мърфи, нали казах, че се борим със зъби и нокти да не се качва по леглата. Е, загубихме битката. Вече спи при нас и се бори даже за възглавница cry2 .
Почна да рови и по матраците. Купих подложки за матраците от Метро, поне са само по 3,90 - на едната подложка има вече чудна дупка.
Знам, че трябва да го възпитаваме по-строго, ама като ни погледне с тюленовите си очички..... w) . Слаби сме!
Публикувано: 17 October 2006 - 08:46 AM
Сега се върна от ветеринар лекарката каза че разстройството може би е от антибиотика :) :) :) а кашлянето му се оправя :) :) :) и е безкрайно жизнен :) :) :) ще пусна по късно най късно вечерта няколко клипчета как дивее b)

Публикувано: 17 October 2006 - 12:16 PM
Дано по-бързо да се оправи!
Публикувано: 18 October 2006 - 11:09 AM
Та имам един въпрос като няма никой при него примерно аз съм в стаята където не го пускаме защото има мокет а майка ми като излезе и макс почва да плаче това вече е знак за привързаност и любов нали?

Публикувано: 18 October 2006 - 11:27 AM
Ами той сигурно си е вече привързан към вас! Откакто сте го взели е член на вашето семейство и много ви обича!
Но това, че плаче, когато няма никой е знак, че не иска да остава сам!
Мърфи го оставяме всеки ден по 1-2 часа сам за да свиква. Преди това си играя с него да се умори, а той си поспива докато ни няма и като се върнем много ни се радва, но не сме чули да плаче като тръгваме или се връщаме!
Обаче ако затворим някоя врата и някой от нас е в друга стая,той скимти и иска да отиде там.
Публикувано: 18 October 2006 - 11:34 AM
Можеш ли да дадеш някоя друга снимка на Мърфи много готин изглежда r) някъде бше казал че е връсник на Макс честно да ти кажа от тази снимка на аватара ти изглежда много по голям bl)

Публикувано: 18 October 2006 - 12:46 PM
Ето една снимка, ние искаме блог да му направим на Мърфи, ама може би по-късно като почнат да излизат по-хубави снимки!
Все още е много трудно да го снимаме, той иска да дъвче фотоапарата и повечето снимки са размазани.
Прикачени файлове
-
100_1993.JPG (82.64K)
Брой сваляния: 119