Бигъл
Публикувано: 29 October 2006 - 06:27 PM
Нямаше ни 2 дена, бяхме на планина и оставихме Мърфи при баща ми. На него нищо му няма вече, нито кашля, нито се дави и имам чувството, че за два дена е пораснал. Другата седмица най-накрая ще му бият и последната ваксина, дано скоро да можем да излизаме, че Мърфи вече е пощурял.
Започнахме дресура по системата за малки кученца К9 (видях я във форума) и имаме забележителни резултати. Мърфи вече идва, сяда и си отива на място по команда! Много сме горди с него. Като награда му даваме малки парченца шунка. Та вече обмисляме дали да му сменим името от Мърфи на Шунка, защото и на "Шунка" веднага реагира и идва l) . Дъщеря ми пък казва, че кучето мисли, че името му е "Не".
Paneta, за блога, ще променя името на таткото на Фредерик. Няма да го пишем на два езика, съпругът ми има колеги австрийци и те искаха да видят снимки на Мърфи, та само на първата снимка писах и на немски, та да се ориентират и да открият блога.
Кари, много сте красиви и Мърфи гледа с този подкупващ и невинен поглед w) . Не можем нищо да им откажем на нашите красавци, нали?
Докато сега пиша, Мъфи ми извади от чантата цигарите и ги подпочна, трябва много да внимавам, около 30 секунди не го съм гледала, а сега му извадих филтър от устата. Ужас, тютюна е отровен!!!
Публикувано: 29 October 2006 - 07:57 PM
Цитат
Ей, Мърфи смяла съм се с глас за това за името! l)
Поздравления за напредъка по дресура!!!
Давайте все така! 1super
Публикувано: 30 October 2006 - 12:53 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 30 October 2006 - 01:36 PM
Цитат
http://dog.bg/f/inde...35&t=3481&st=30
За дивана си нямам идея, но Мърфи снощи се изпишка върху леглото и ние го наказахме. А досега винаги е ходил в кухнята или на балкона, ако е отворен. И аз съм смутена и се чудя какво да правя за нашия случай. Също ще съм благодарна за съвет, първото ни куче го е правило това само веднъж в зряла възраст със сигурност за отмъщение.
Публикувано: 30 October 2006 - 08:47 PM
Цитат
Днес видях, че в магазина на Попа има две бигълчета - мъжко и женско! Даже ги снимах!
това е женското:
Публикувано: 31 October 2006 - 09:07 PM
Прикачени файлове
-
belia2.jpg (149.69K)
Брой сваляния: 133

Dushko dobrodushko
Публикувано: 31 October 2006 - 09:14 PM
Ами това в такива размери ми прилича на отмъщение. Винаги ли е така при вас?
Обаче обувките като че ли са останали непокътнати 1super
Публикувано: 31 October 2006 - 09:25 PM
Не знам Мърфи какво ще прави , но оставяте ли го сам през деня се пригответе за подобни сцени.
Забравих да пиша .........дааа винаги прави така ..ще откача вече ouu

Dushko dobrodushko
Публикувано: 31 October 2006 - 09:32 PM
Публикувано: 31 October 2006 - 10:11 PM
Водихме го на вилата събота и неделя и за 2 мин. беше отвързан. Естествено на 3тата минута го заварих в курника на съседката . Гавреше се с една кокошчица и едно черно перо му висеше от устата r)

allure&Jack Ray
Публикувано: 31 October 2006 - 10:25 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 31 October 2006 - 10:27 PM
Цитат
Наемете му детегледачка. Не се шегувам. Между другото Рей го разхождаме 4 пъти на ден и имам 4увството, 4е и това му е малко. Просто трябва да се извежда и през деня да изразходва енергията си.

allure&Jack Ray

Вход

Горе
Цитиране +