Бигъл
Публикувано: 24 October 2006 - 07:30 PM

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 25 October 2006 - 09:06 PM
за хотелите:
поне аз в БГ не съм срещал нещо което да отговаря на моите изисквания. Е ние сме много претенциозни, но по наше наблюдение, бигъла е много чувствителен на оставяне. може да се стигне до ситуация, в която да се самоизгризе, от липса на "любимия" стопанин. много е трудно. гледаме и ние да го водим навсякъде, но не винаги е възможно. забравете за хотели и оставяне на кучета - поне що се отнася за бигъл. ние имахме късмет, докато бяхме в чужбина, но хората бяха абсолютни кучкари, имаха шампиони булмастиви и Фреди успя да се приспособи, защото го гледаха така, както ние го гледаме - в къщи, с глезотии, много разходки и т.н.. Аз лично не знам в БГ някой да може да предложи това.
не че ви отчайвам, но свикнете с мисълта, че от тук насетне, кучето бигъл ще ви бъде като сянка и ще ви се срастне за ръката, когато сте на почивка.
това е, за добро или лошо, това е положението на притежателите на бигъли. за другите породи не знам, но с бигъл е адски тежко всяка почивка. Освен ако не го обичаш много и не ти пука, както е в повечето случаи. Съдба!!!
Да са ви живи и здрави бигълите и да го... бедните. b)
ей, там непълнолетните да не четат.....
Публикувано: 26 October 2006 - 07:56 AM
Най-накрая направихме блог на Мърфи. Можете да разгледате някой снимки на:
http://beagle-murphy.blogspot.com
От 2 дена Мърфи кашля и му се гади, явно е настинал. Вчера бяхме на лекар и му биха инжекция срещу гадене. Не бяхме сигурни дали е глътнал нещо и му се е раздразнило стомахчето. Обаче цяла нощ кашля и явно е настинка. Та днеска пак сме там (при лекаря де)!
Горкото куче, май много му се събра. Вчера само като видя спринцовката, започна да се оплаква. Обаче ние винаги му купуваме и играчка от ветеринарния кабинет. Вчера купихме това гумено нещо. Сензационно е!
Като го пуснеш и почва да подскача в различни посоки. Даже Мърфи сам си го носи обратно, за да му го хвърляме пак! Тази играчка е най-сполучливата достега.
Прикачени файлове
-
061026_085233.jpg (9.08K)
Брой сваляния: 119
Публикувано: 26 October 2006 - 12:22 PM
Това е страхотна идея и мисля и аз да те последвам - ще направя и аз блог-че на моите кучовци!
Публикувано: 26 October 2006 - 05:53 PM
Имаме с Кари един въпрос, вие как се научихте да си вършите работата навънка? Вече от 2 седмици я извеждаме Кари навън, но тя за сега само души там кадето другите кучета са си свършили работата, но май че си мисли че на нея не и е разрешено...Иначе преди за 1 седмица я научихме да си върши всичко на вестника в банята, но сега вече е време да се отучваме bash
Ако някой има опит и може да даде някой съвет ще сме му много благодарни cl)
Така че помогнете на момичето ... вижте как ви гледа l) -------->
Публикувано: 26 October 2006 - 06:23 PM

allure&Jack Ray
Публикувано: 26 October 2006 - 08:50 PM
Цитат
Най-накрая направихме блог на Мърфи. Можете да разгледате някой снимки на:
http://beagle-murphy.blogspot.com
От 2 дена Мърфи кашля и му се гади, явно е настинал. Вчера бяхме на лекар и му биха инжекция срещу гадене. Не бяхме сигурни дали е глътнал нещо и му се е раздразнило стомахчето. Обаче цяла нощ кашля и явно е настинка. Та днеска пак сме там (при лекаря де)!
Горкото куче, май много му се събра. Вчера само като видя спринцовката, започна да се оплаква. Обаче ние винаги му купуваме и играчка от ветеринарния кабинет. Вчера купихме това гумено нещо. Сензационно е!
Като го пуснеш и почва да подскача в различни посоки. Даже Мърфи сам си го носи обратно, за да му го хвърляме пак! Тази играчка е най-сполучливата достега.
Здрасти Мърфи,
явно си настинал, защото Татко ти когато беше на 3-4 месеца го сполетя почти същото. Дереше се, а ние мислехме, че е ял нещо и се е задавил. Ама после с 3 инжекции се оправи.
Много, ама много бързо да оздравявате. И само после внимавайте с излизането, за да не го повтори.
стискаме Ви палци и да се оправяте. поздрави от Татко Фредерик. Точно така е пълното име на баща му. кръстен е на името на един приятел - немец, така че може да го коригирате в блога, защото видях, че там пишете на цвай-гугуткен език. е още веднъм най-сърдечни поздрави и ще ни бъде много драго да виждаме и други негови снимки в бъдеще. а по-нататък, може и да се срещнат с таткото... 1super
поздрави.
Публикувано: 26 October 2006 - 09:03 PM
Поздрави
Нели
ПС. Добре дошли на всички малки бигълчета , много са сладки w)

Dushko dobrodushko
Публикувано: 26 October 2006 - 09:15 PM
Публикувано: 26 October 2006 - 09:41 PM
Цитат
Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 6 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice, Karri, distan и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, като татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.
Публикувано: 26 October 2006 - 09:46 PM
Цитат
Цитат
Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 4 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, ката татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.
Ако някой има да казва веднага, че много искам такова куче, а може би в неделя ще ходя да търся на едно место кученце и май няма да си намеря бигълче s) !
Публикувано: 26 October 2006 - 09:54 PM
Цитат
Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)

Dushko dobrodushko
Публикувано: 26 October 2006 - 10:02 PM
Цитат
Цитат
Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)
Добре, ти само свирни! b)
Публикувано: 27 October 2006 - 11:21 AM
ОФ макс какъв е щурчо изяде ми ръцете хапе на посоки :P

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..
Публикувано: 28 October 2006 - 07:18 PM
П.П - Утре по обяд пак ще ходим на разходка в градинката до х-л Хилтън, ако има желаещи за среща нека да пишат!

Вход

Горе
Цитиране +