Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#753 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 24 October 2006 - 07:30 PM

Клотримазол Clotrimasol ми не съм го видял да облизва крема ааа и на нас ни се забави излизането зареди антибиотика сега трябва да изчакаме за 2-рата ваксина... ехх тея пусти болести...
User's Signature

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..

#754 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 09:06 PM

Здравейте на малките приятели,

за хотелите:
поне аз в БГ не съм срещал нещо което да отговаря на моите изисквания. Е ние сме много претенциозни, но по наше наблюдение, бигъла е много чувствителен на оставяне. може да се стигне до ситуация, в която да се самоизгризе, от липса на "любимия" стопанин. много е трудно. гледаме и ние да го водим навсякъде, но не винаги е възможно. забравете за хотели и оставяне на кучета - поне що се отнася за бигъл. ние имахме късмет, докато бяхме в чужбина, но хората бяха абсолютни кучкари, имаха шампиони булмастиви и Фреди успя да се приспособи, защото го гледаха така, както ние го гледаме - в къщи, с глезотии, много разходки и т.н.. Аз лично не знам в БГ някой да може да предложи това.
не че ви отчайвам, но свикнете с мисълта, че от тук насетне, кучето бигъл ще ви бъде като сянка и ще ви се срастне за ръката, когато сте на почивка.
това е, за добро или лошо, това е положението на притежателите на бигъли. за другите породи не знам, но с бигъл е адски тежко всяка почивка. Освен ако не го обичаш много и не ти пука, както е в повечето случаи. Съдба!!!
Да са ви живи и здрави бигълите и да го... бедните. b)
ей, там непълнолетните да не четат.....

#755 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 October 2006 - 10:31 PM

здравейте страхотна порода имам съсед който има малко бигълче стахотно куче . адски много си играят с моя аксел.
User's Signature

Качена снимка

#756 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2006 - 07:56 AM

Общо взето се потвърждава чувстото ми, че не мога да го оставя в хотел. Само при мисълта ми беше неспокойно, но сега като че ли ми се потвърждават опасенията.

Най-накрая направихме блог на Мърфи. Можете да разгледате някой снимки на:

http://beagle-murphy.blogspot.com

От 2 дена Мърфи кашля и му се гади, явно е настинал. Вчера бяхме на лекар и му биха инжекция срещу гадене. Не бяхме сигурни дали е глътнал нещо и му се е раздразнило стомахчето. Обаче цяла нощ кашля и явно е настинка. Та днеска пак сме там (при лекаря де)!

Горкото куче, май много му се събра. Вчера само като видя спринцовката, започна да се оплаква. Обаче ние винаги му купуваме и играчка от ветеринарния кабинет. Вчера купихме това гумено нещо. Сензационно е!
Като го пуснеш и почва да подскача в различни посоки. Даже Мърфи сам си го носи обратно, за да му го хвърляме пак! Тази играчка е най-сполучливата достега.

Прикачени файлове

#757 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 12:22 PM

Браво за блог-а, Мърфи е чудесен!
Това е страхотна идея и мисля и аз да те последвам - ще направя и аз блог-че на моите кучовци!
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#758 Потребителят е офлайн   Karri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 05:53 PM

Привет на всички бигъли и бигълки d) ,

Имаме с Кари един въпрос, вие как се научихте да си вършите работата навънка? Вече от 2 седмици я извеждаме Кари навън, но тя за сега само души там кадето другите кучета са си свършили работата, но май че си мисли че на нея не и е разрешено...Иначе преди за 1 седмица я научихме да си върши всичко на вестника в банята, но сега вече е време да се отучваме bash

Ако някой има опит и може да даде някой съвет ще сме му много благодарни cl)

Така че помогнете на момичето ... вижте как ви гледа l) -------->

Качена снимка

#759 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 06:23 PM

Здрасти. Ние с Рей имахме този проблем много дълго време. Буквално с месеци!!!!!!!Той си мислеше, че навън не трябва да пишка и ака и чакаше да се върнем вкъщи и тогава свършваше работата вътре. Ще те излъжа на колко месеца спря да го прави, но със сигурност до 10-11 месечна възраст препикаваше ъглите вкъщи. Доколкото знам женските кучета привикват по-бързо къде как и какво да правят, но всяко куче си е индивидуалност. Нашето си е с лъвски характер b) (зодия лъв е) и е малко своенравен. Тичах с парцала след него доста дълго и упорито. Успех! w)
User's Signature

allure&Jack Ray

#760 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 08:50 PM

Цитат

Общо взето се потвърждава чувстото ми, че не мога да го оставя в хотел. Само при мисълта ми беше неспокойно, но сега като че ли ми се потвърждават опасенията.

Най-накрая направихме блог на Мърфи. Можете да разгледате някой снимки на:

http://beagle-murphy.blogspot.com

От 2 дена Мърфи кашля и му се гади, явно е настинал. Вчера бяхме на лекар и му биха инжекция срещу гадене. Не бяхме сигурни дали е глътнал нещо и му се е раздразнило стомахчето. Обаче цяла нощ кашля и явно е настинка. Та днеска пак сме там (при лекаря де)!

Горкото куче, май много му се събра. Вчера само като видя спринцовката, започна да се оплаква. Обаче ние винаги му купуваме и играчка от ветеринарния кабинет. Вчера купихме това гумено нещо. Сензационно е!
Като го пуснеш и почва да подскача в различни посоки. Даже Мърфи сам си го носи обратно, за да му го хвърляме пак! Тази играчка е най-сполучливата достега.

Здрасти Мърфи,

явно си настинал, защото Татко ти когато беше на 3-4 месеца го сполетя почти същото. Дереше се, а ние мислехме, че е ял нещо и се е задавил. Ама после с 3 инжекции се оправи.
Много, ама много бързо да оздравявате. И само после внимавайте с излизането, за да не го повтори.
стискаме Ви палци и да се оправяте. поздрави от Татко Фредерик. Точно така е пълното име на баща му. кръстен е на името на един приятел - немец, така че може да го коригирате в блога, защото видях, че там пишете на цвай-гугуткен език. е още веднъм най-сърдечни поздрави и ще ни бъде много драго да виждаме и други негови снимки в бъдеще. а по-нататък, може и да се срещнат с таткото... 1super
поздрави.

#761 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:03 PM

Здравеийте приятели b) , ние преди два часа се върнахме от екскурзия в София с Озко bravoS . Първо да кажа по въпроса с хотелите . Преди да отидем в София и аз си мислех че няма хубави хотели за кучета . Бях песимистично настроена относно тях , но рових рових и в крайна сметка решихме с мъжа ми да се доверим на един хотел . Искам да ви кажа че Озко беше в хотела два дена и до последният момент в който не го взехме аз си се притеснявах . Да не би нещо да се подриска или нещо друго , знам ли . Обаче вече мога да кажа съм много доволна от този хотел и следващият път пак ще отидем там . Между другото Панета е писал че биглите не могат да се оставят на хотел . Малко странно ми звучи , по простата причина че както биглите така и всяко едно куче се привързва към стопаните си и страда като ги няма . В случая с биглите , мога само да кажа че Озко не е тъгувал толкова много , все пак има приятелчета с които да играе по цял ден . А и мисля че за него е по трудно да седи по цял ден сам отколкото да е на дворче и да си играе b) . Та така , направихме сефтето с хотела и сме много добре . Ще кажа кой е хотела , но не с рекламна цел l) Хотел " Опашка"

Поздрави
Нели
ПС. Добре дошли на всички малки бигълчета , много са сладки w)
User's Signature

Dushko dobrodushko

#762 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:15 PM

Ей, Нели как можа да дойдеш до тук и да не ме предупредиш? С удоволствие бих се запознала с теб! Да знаеш за друг път, пиши, че ще идваш за да се срещнем!
User's Signature

Beagle

#763 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:31 PM

Някой няма ли малки кученца или да очаква, защото искам да си купя едно.... ;) !

#764 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:41 PM

Цитат

Някой няма ли малки кученца или да очаква, защото искам да си купя едно.... ;) !

Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 6 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice, Karri, distan и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, като татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.
User's Signature

Beagle

#765 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:46 PM

Цитат

Цитат

Не съм чула, някой да има! Но, ако видя такава информация ще я напиша тук. Тук в нашия форум има 4 женски бигъла: Neptun, bigi, KarmaPolice и аз, но никой не се е похвалил да има бебета. От мъжките само paneta, ката татко имаше едно, но Мърфи вече си има стопани.

Ако някой има да казва веднага, че много искам такова куче, а може би в неделя ще ходя да търся на едно место кученце и май няма да си намеря бигълче s) !

#766 Потребителят е офлайн   ozzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 09:54 PM

Цитат

Ей, Нели как можа да дойдеш до тук и да не ме предупредиш? С удоволствие бих се запознала с теб! Да знаеш за друг път, пиши, че ще идваш за да се срещнем!

Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)
User's Signature

Dushko dobrodushko

#767 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 10:02 PM

Цитат

Цитат

Охх Кайо да знаеш как искахме и ние да имаме още един ден свободен ама на , трябваше да се прибираме . Даже бяхме в Сити центъра и мъжа ми вика " Ето там в градинката на Хилтън се срещат кучовците от форума " . Нищо де , скоро пак ще идваме , така че този път ще направим една среща - гореща l)

Добре, ти само свирни! b)
User's Signature

Beagle

#768 Потребителят е офлайн   Maxx Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 11:21 AM

Между другото си мислех и аз да направя сайт на малкия макс ама още няма снимки достатъчно та в крайна сметка се замислих че мога да направя бигълски сайт с форум и др. ако има интерес ще направя :)

ОФ макс какъв е щурчо изяде ми ръцете хапе на посоки :P
User's Signature

The Only Thing To Fear Is Running Out Of Beer[br][br]Макс..

#769 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 11:39 AM

"ще ходя да търся на едно место кученце и май няма да си намеря бигълче ! "

Извинявай ама би ли ми разтълкувал/а това. Ти да не ходиш да ги търсиш кучетата по-гората като гъбите bl)

Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#770 Потребителят е офлайн   joyful Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 12:24 PM

ХАХАХХ....Ами нещо, като пазар за животни и някой хора не могат да си продадът кученцатата и ги предлагат на този "пазар", макар и малко старнно да звучи...
ПС:Момче съм ;) !

#771 Потребителят е офлайн   lunabg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2006 - 01:27 PM

Абе те хубаво ги предлагата, ама сигурен ли си в това което предлагат. Че да не ти дадът бигъл пък да се окаже, че си имаш басет например b) И това в най-добрия случай r)

Поздрав най-сърдечен nok
User's Signature

Качена снимка

#772 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2006 - 07:18 PM

Днес дъщеря ми, както се разхождала в махалата е видяла едно мъжко бебе бигълче!!! Разказала на човека за форума, та може в скоро време да си имаме ново попълнение тук!
П.П - Утре по обяд пак ще ходим на разходка в градинката до х-л Хилтън, ако има желаещи за среща нека да пишат!
User's Signature

Beagle

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема