Бигъл
Публикувано: 14 January 2007 - 10:55 AM
Цитат
Ами беличките са безкрайни! Хубавото е, че вече не обръщаме внимание на кабелите. b) , иначе Монти пак си похапва всичко, което му попадне пред погледа! Сега на мода е метлата. Ужким все прибирам и гледам да няма нищо по земята, което да може да изгризка, обаче той все си намира по нещо. Вчера бяхме на първата социална разходка-в смисъл, че се запознахме с много кучета. Монти прояви интерес само към едно мопсче-бебе с което се опита да играе. Ама нали и двамата бяха на повод, та не можаха да потичат!
Прикачени файлове
-
for.jpg (88.49K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 14 January 2007 - 04:14 PM
Предполагам на 25.02 ще се видим и тогава ще го нагушкам w) w) dribble
Публикувано: 14 January 2007 - 06:06 PM
Нещо се говори, че ще променят датата, та ще видим какво ще излезе!
Публикувано: 16 January 2007 - 12:18 AM
Ето една снимка да видите как, ако не спи щурее с Арни:
Прикачени файлове
-
14012007699.jpg (34.66K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 16 January 2007 - 12:26 AM
Но като гледам Ари вече си го е приел коеот е много хубаво сега си правят компания по цял ден предполагам...
Покрай сладкия Монти, забравих за Ари, милия той сигурно всички сега се радват на бебето и той не е център на внимание както винагии, но както гледам го е преодолял
Поздрави и да ги намачкаш и двамата 1super
Публикувано: 16 January 2007 - 07:16 PM
Да ви кажа какво ми се случи преди 2-3 дена. Мисля, че беше петък. Срещнах едно моми4е,много симпатично, и какво мислите-разхожда бигъл...малък, на месеци буквално. Не я питах на колко е , забравих от вълнение. Заговорихме се и стана ясно, че момичето не е собственичка , а само е ангажирана с разходката на животното, която е 1.5 ч. на ден всичко на всичко по обедно време. Кучето било на памперси докато седи вкъщи(явно за да не им цапа на хората ouu )...Та момичето сподели с мен, че в понеделник, демек вчера 15.01 ще кастрират кученцето Хенри защото бил много палав с идеята да се кротне...
Е, направо ви казвам щях да се изхрача на стопаните ако ми бяха насреща. Направо подлудях ви казвам. Тоя мъник щеше да се превърне в един евнух щото на стопаните не им се занимава да го разхождат , да играят с него и гледат един вид да си улеснят положението.........
Казах на моми4ето да влезе във форума тук, да пита, да про4ете. Тя милата ме гледаше с безсилие в очите, защото просто не зависеше от нея.........
Очаквам коментари.........
Чудя се какво ли прави в момента миличкият Хенри....осакатен за няма нищо на няколко месеца............

allure&Jack Ray
Публикувано: 17 January 2007 - 01:01 AM
Въобще не постъпват правилно, горката животинка не е случила на стопани a) s)
Публикувано: 17 January 2007 - 09:50 AM
Публикувано: 17 January 2007 - 03:17 PM
Цитат
Е, това вече ми дойде в повече! bl) NNN
Хората понякога са отвратителни, ами то по-добре да си бяха взели рибки тези ненормалници.
Вярно, че кучета се кастрират по ред причини, но да направиш това на бебе-кученце, просто хей така за да ти е по-спокойно в къщи - не го разбирам.
Горкото кученце s) , не е имало късмет със стопани. Нищо чудно след време и на улицата да го изхвърлят. NNN
Публикувано: 17 January 2007 - 08:03 PM
Понеже не всеки влиза в темата Без дом, моля ви вижте четвъртия пост от обявите на страницата за загубени кученца.
Изгубен е бигъл и ако някой от вас го види, нека да се опитаме помогнем на тези хора да намерят своя Сони.
п.п - с разрешение на стопаните, слагам още една негова снимка.
Публикувано: 18 January 2007 - 03:15 PM
Честито ти родословие!
Ами то си е истинско събитие, като знам колко време го чака!
Сега, като гледам остава само да го завериш в БРФК.
Публикувано: 18 January 2007 - 05:11 PM
Аз имам женска млада Бигълка и търся контакти със собственици на родословни мъжки Бигли.
Ако може да публикувате още снимки на вашият симпатичен любимец............
Публикувано: 18 January 2007 - 05:40 PM
Ще ни разкажеш ли малко повече за твоята бигълка? Как се казва от къде е кои са родителите и?
Ако може пусни една снимка за да я видим! w)

Вход

Горе
Цитиране +