Бигъл
Публикувано: 15 July 2007 - 08:06 AM
Снимки ще пбликувам по-късно.Кученцето е на 2 месеца и пет дни (65 дена).
Много е хубаво,сладко и игриво. super best
Отиваме да играем,снимки - после!
Публикувано: 15 July 2007 - 02:42 PM
Честито djokova, много се радвам! Хайде по-бързо давай снимки за да я видим!
Публикувано: 15 July 2007 - 05:38 PM
Предварително се извинявам за качеството ,защото много шава cl) ,ама какво да се прави...
Мога да разкажа как ни мина първия учебен...не бе - не учебен...първият....ден заедно.
Ами значи цял ден разходки нагоре-надолу.Всички и се радват...
У дома игра с играчките ,къпахме се ,че миришехме на лошо,ядохме и сега в момента спим...отново....
Но така е с бебоците w) много е игрива и сладка.Все след мене тича и много се обичаме w) r)
Най-любимото ни занимание е да душим ,но това е сигурно от новата обстановка и ловджийската кръв ,но - така е! Не ни пречи това. Ръфа тук-там ,ама няма признаци за разрушение още.
Изпоцапа из къщи малко cl) ,ама какво да правим ,уж се учим ,ама не става от първия ден работата.....
Ще чистим пък...
Мога да кажа ,че покрай кучето за 1 ден и приготовленията пред това ,станахме много по-подредени...
Поздрави!И чакайте снимки по-късно! wink
Публикувано: 15 July 2007 - 10:32 PM
Най-важното да ти е жива и здрава и всички много да я обичкате w) w) w)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 16 July 2007 - 05:53 PM
Ние с Мърфи сме още на морето, но той така и не свикна с водата и сега си го държим в стаята, а ние ходим само по 3 часа на плаж, докато той си похърква.
Ние сме в Лозенец и за всички които питат и точат лиги, че има хотел, където взимат кучета, да не ви разочаровам ама ние сме дългогодишни клиенти на този хотел, където сме сега и след много молби ни взеха ;) . Освен това сме на приземен етаж със собствен вход през балкона, така че не пречим на никой.
Тук е пълно с Бигъли! Срещнахме Рони, много красив и леко дебел (на 1 год. и 1 месец). Според мен видяхме и Рей в далечината дето го познаваме от много поляни, ама така и не знам дали не е на allure.
Освен това ни спряха вчера сутринта някакви момичета и едната каза, че има бигъл на 3 месеца (Сократ май).
Продавачката на съседната будка, каза също че има бигъл в къщи, така че не сме толкова малобройни бигълите l) .
assaassa, много ни е мъчно, че Рафи не се връща, но не губи надежда. Ние първото куче също го загубихме и го намерихме случайно след 1 месец доста далече от къщи, така че чудеса стават.
Ако искаш друго куче си вземи и ако Рафи се върне ще си бъдат просто 2, хем ще си правят компания.
Много поздрави от морето и до скоро. Ето една снимка на Мърфичка.
Прикачени файлове
-
100_2919.JPG (90.45K)
Брой сваляния: 89
Публикувано: 16 July 2007 - 07:10 PM
assaassa не искам да си представя как се чувстваш,но надеждата умира последна,така че не я губи.
А аз вече не мога да се нарадвам на мойто пораснало момче.Гледам му бебешките снимки с носталгия и не мога да повярвам ,че е бил толкова мъничък.Ще сложа малко снимки b) .
Прикачени файлове
-
________.JPG (14.55K)
Брой сваляния: 85
Публикувано: 16 July 2007 - 07:13 PM
Нали сме ловджии и като намерихме една конска фъшкия се овъртяхме хубаво в нея за да миришем на приятно,а след това......
Прикачени файлове
-
______.JPG (21.17K)
Брой сваляния: 88
Публикувано: 16 July 2007 - 07:16 PM
Прикачени файлове
-
_______2.JPG (20.43K)
Брой сваляния: 84
Публикувано: 16 July 2007 - 09:24 PM
Много сме очаровани от вниманието ,имаме проблем с качването на снимките ,ама ще видим ,дано утре ги сваля.
kayo,макар че моята бигълка е трицветна,искам да кажа че двуцветните с кафеви петна са ми любими! w)
Да ви са живи и здрави кучетата!Охх аз спирам да пиша ,че Дара направи гьолче! ПАК! l)
Публикувано: 17 July 2007 - 10:02 AM
men mnogo me kefat bigalite no az samata nqmam nikakvo ku4e a) a)
Govorila sam s roditelite si no te kazvat 4e trqbvalo mnogo griji za nego
az im kazah 4e az ste se grija za nego no te - 4e stqlo da mi pisne!!!
kakvo da pravq ??????????
Тук пишем на кирилица.
мод
Прикачени файлове
-
beagle3.jpg (106.4K)
Брой сваляния: 102
Публикувано: 17 July 2007 - 02:00 PM
Взимането на куче е отговорност.Не трябва да се подхожда импулсивно.Все пак това е живо същество.Избора на порода също е много важен.Не може да се водиш само по външния вид.Характера на кучето също е от значение.
Публикувано: 17 July 2007 - 03:49 PM
ste ti poslu6am savetite mnogo mersi
vsasnost gore-dolo znam pri4inite poradi koito na6te ne iskat ku4e:
iskalo prekaleno mn griji a nqmalo koi da se griji za nego-da go rashojda i pro4ie
kogato sme patuvali nqmalo na koi da go dadem
hora vie kakvo pravite pri takiva obstoqtelstva?
i
naistina li ku4eto iskalo TOLKOVA mnogo griji i stqlo da mi pisne?
Публикувано: 17 July 2007 - 03:49 PM
Цитат
на твое място бих си взела ново куче и ще се опитам да не мисля за предишното
Публикувано: 17 July 2007 - 04:04 PM
Цитат
ste ti poslu6am savetite mnogo mersi
vsasnost gore-dolo znam pri4inite poradi koito na6te ne iskat ku4e:
iskalo prekaleno mn griji a nqmalo koi da se griji za nego-da go rashojda i pro4ie
kogato sme patuvali nqmalo na koi da go dadem
hora vie kakvo pravite pri takiva obstoqtelstva?
i
naistina li ku4eto iskalo TOLKOVA mnogo griji i stqlo da mi pisne?
Наистина грижите не са никак малко/особено ,докато е бебе/,но ако ти е приятно да се грижиш за кучето си няма да ти омръзне.Погледни тази тема