Цитат
Цитат
Цитат
Ако има такава среща аз много бих искала да дойда ,но нашата мама е на вилата s)
Да знаете само как бяга нашият Ози като го събрахме с една бигълка , просто не е истина b) голяма радост беше , и аз много искам да си направим среща , обаче как да стане като ние сме от Поморие s) , но ако идвате на море , сте добре дошли на гости cheers cheers bravoS .
Това е сложен въпрос oleeee
Пък и представителите на породата в Б-я са много малко и просто ако се направи среща в София и дойдат 2-3 човека май няма да има много смисъл ouu
И аз си мислех, 4е са малко, но се оказа, 4е в нашия квартал има една много стара бигълка-инвалид. Парализирани са и задните крачета, заради погрешно лечение. Сега стопаните я разхождат само на ръце:-( Оказа се още, че едни хора от Руското посолство също имат женска бигълка от Вашингтон b) , но за съжаление видях разлепени снимки в Борисовата градина, че на 31.12 е избягала, а е само на 7 месеца. Мисълта ми беше, че ето без да искам се натъкнах на 2 бигъла освен моя и се замислих, че може и да не са толкова малко. Ти, Кайо, имаш ли идея, колко има в България приблизително. А вашата мама няма ли братя и сестри? Канех се да те питам на двора ли живее сега през зимата....
Поздрави на всички от мен и Рей w)