Цитат
Цитат
Още сега отивам да потърся храната , която ми препоръча. Много ти благодаря!
Днес Биги е по-добре вече хапва гранулки и е веселка, започна да поиграва от време на време, а иначе през
Здрасти Анна ,
ние сме от Поморие и Ози е на 6 месеца и 15 дена. Много се радвам че Биги е по добре и че си пахапва вече . За храната искам само да се уточня р понеже явно Алюр не ме е разбрала , та мисълта ми е , не съм казала че ако е болно ще се излекува от храната , а че тази храна е перфектна за малки кученца които имат проблеми със стомаха . Което е много важно , тъй като ако не му е наред стомахчето , няма апетит и много други неща . Поне моят Ози беше така , и тогава го хранехме с такава храна . Колкото до лекари , аз лично не мога да ти препоръчам в София . Биги наистина е много красива
А за моят Ози мога да ти кажа само че е голям бандит , и въпреки разходките от по един час два три пъти на ден , като се приберм в къщи той пак дивее bl) . Даже понякога не издържам като почне да ме преследва със играчки да играем b) . Но най важната черта в неговият характер е , че е невероятно лаком . Просто уникално лаком dribble . Прави впечатление че много бързо се научи да не прави бели в къщи , за една седмица . Обаче още е малък и не издържа за пишкането да е само навън , от време на време пишка в банята. Ами поздрави на теб и на всички .
Нели
Здравейте,
до тук, особено за мъжкия Ози, само характерни неща за бигълите. Моят Фреди е израснал с Еукануба. Това е може би най-добрата храна. Когато беше "на Вашата възраст" беше достатъчно да се храни с нея само. Тя има всичко необходимо за това животно. Иначе, опаааа, ама бандити са, особено мъжките. Но това, щом сме си взели бигъл, да си му береме гайлето.
Но са страшно привързани към стопаните. Моят само ходи след мен, независимо къде съм. Включително като сме на гости при моите родители. Лежи до вратата докато се върна.
Иначе да знаете са много своенравни. Големи бандити - поне за мъжките, страшни ловци, много смели и безразсъдни и трябва много да ги пазите от леки коли. Това е най-големият им проблем.
За пишкането така ще бъде от време на време до 1 година. после ще мине. Не можете да си представите колко са издръжливи.
А за лакомията, познавам една жена в София, която е направила допълнително приспособление за хладилника, щото нейния разбойник се е научил да го отваря. b)
Иначе за Биги, опитайте когато и давате сухата храна - еукануба, единият пъл да я комбинирате с кисело мляко. това помага за стомаха.
Поздрави и браво на Биги. Малка героиня. Пу..
Всичко най-хубаво, Панета.