Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#981 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 24 January 2014 - 11:50 AM

Срамота :eg_033:
А уж трябва да сте радетели за породата. :zz_020:
После защо улиците са пълни с породоподобни кучета...........
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#982 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2014 - 12:30 PM

E,аз все пак да си представя нашата принцеса,че бях забравила,по лош повод се размърдахме в темата,но....съдба.Ето я нашата малка Diamond,4 мсеца.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#983 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 27 January 2014 - 01:09 AM

Махам се от темата щом не съм желан.
Да развъждам на неродословна женска или родословна би било още по зле за породата да създам кучета с дисплазия щото това щеше да стане и така много щях да помогна... като толкова милееш за породата що си купи от ферма че и съжалявала била че ми помогнала пфф....
Кучета от крастоски носят много по здрав ген от родословните ама тва е друга тема... която бих я обсъждал в друга тема. Създавам квото си искам с кучето си то е мое... палета без дом няма да има. Който ме познава (в тоя форум никой почти) знае на колко кучета съм намерил дом че на моите ли няма... Бебетата са много сладки крастоската стана супер очаквам малки мечоци с къс косам да са ми живи и здрави едно си оставям...
Селянин съм да и се гордея със селото си Жельо Войвода ако не го знаеш кой е срамота че си българка...

И така малко не сте ли нагли да ми казвате какво да правя? Аз на вас случайно да Ви казвам?
Живи и здрави бъдете всички и не ме занимавайте с глупавите си въпроси не съм длъжен да ви давам отчет за постъпките си Вие също на мен.

П.П Бог да пази България Качена снимка

#984 Guest_Mataka_*

Публикувано: 27 January 2014 - 01:12 AM

ХОРА КОЙТО ЗАСЛУЖАВАТ ДА ГЛЕДАТ КУЧЕТА СА ТИЯ КОЙТО ГИ ОБИЧАТ НЕ ЗАРАДИ ПОРОДАТА, А ЗАРАДИ ТЯХ САМИТЕ.

#985 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2014 - 11:11 AM

Научи се да пишеш грамотно и тогава се изказвай.Порода щял да създава,а още не може да пише правилно.Дай и ние да ги видим тези сладки бебета с къс косАм.И си смени никнейм-а на Тъпака-повече ще ти отива :flagbg:

#986 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2014 - 11:28 AM

Показване на мнениетоMataka, в 27 January 2014 - 02:09 AM, написа:

Махам се от темата щом не съм желан.
Да развъждам на неродословна женска или родословна би било още по зле за породата да създам кучета с дисплазия щото това щеше да стане и така много щях да помогна... като толкова милееш за породата що си купи от ферма че и съжалявала била че ми помогнала пфф....
Кучета от крастоски носят много по здрав ген от родословните ама тва е друга тема... която бих я обсъждал в друга тема. Създавам квото си искам с кучето си то е мое... палета без дом няма да има. Който ме познава (в тоя форум никой почти) знае на колко кучета съм намерил дом че на моите ли няма... Бебетата са много сладки крастоската стана супер очаквам малки мечоци с къс косам да са ми живи и здрави едно си оставям...
Селянин съм да и се гордея със селото си Жельо Войвода ако не го знаеш кой е срамота че си българка...

И така малко не сте ли нагли да ми казвате какво да правя? Аз на вас случайно да Ви казвам?
Живи и здрави бъдете всички и не ме занимавайте с глупавите си въпроси не съм длъжен да ви давам отчет за постъпките си Вие също на мен.

П.П Бог да пази България Качена снимка

Купила съм си от ферма... не съм си купувала нищо лично аз... освен родословен доберман от лицензиран развъдник. Бордото бе взето от баща ми като изненада за брат ми... и не, че съм длъжна да ти се обяснявам точно на теб, но да те информирам, за да не ти знае устата много. И да, определено ми е грях на душата за Хуч... не само за селското размножаване, типично за неграмотния българин, ами и за начина му на отглеждане, за който знам от близки до теб хора, които те познават добре... няма да споменавам имена, за да не ги набърквам и тях в тая селяния.

Това на колко кучета си намерил дом.... само на думи... и аз на думи мога да ти кажа, че съм превзела Белия дом. :ab_041:

Радвам се, че се гордееш, а дали аз съм българка.... ми май ми е по-добре да не съм, защото ме е срам от хора като теб, пък май и като цяло от човешкия род и простотията покрай него.

Нагли или не, тук сме хора, които обичаме дадени породи, обичаме кучетата и сме в правото си да изказваме мнение или съответно да критикуваме, когато смятаме, че нещо е нередно. А, ти не ми обяснявай на кой какво казваш, че не веднъж си давал некомпетентното си мнение тук на хора с току що взети Бордота. И точно ей, затова нямаш място тук.

И, за да не отговарям и на следващия ти лицемерен пост - Хората, които заслужават да гледат кучета са тия, които нямат против да им спят на леглото, не да ги държат в клетка на двора, дават си и последните пари за тях, а не ги хранят с попари и гранули за 2 лева, ВАКСИНИРАТ ги, ОБЕЗПАРАЗИТЯВАТ ги, за да не са на границата да умрат, заради един кърлеж, кастрират ги, за да няма нежелани бременности и развъждане... последвано от бездомни кучета. Мога да продължа, но не смятам да си губя времето с хора като теб, които и капка няма да разберат и по български си знаят тяхното и си вирят носа, че много знаят и разбират.

Силно се надявам да не ти срещам повече нито именцето, nickname-а или каквото и да е свързано с теб.... А, Хуч... съжалявам го... мъчно ми е за него и жалко, че няма закони в тая държава..........
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#987 Guest_Mataka_*

Публикувано: 27 January 2014 - 11:39 AM

Показване на мнениетоcelevra, в 27 January 2014 - 11:11 AM, написа:

Научи се да пишеш грамотно и тогава се изказвай.Порода щял да създава,а още не може да пише правилно.Дай и ние да ги видим тези сладки бебета с къс косАм.И си смени никнейм-а на Тъпака-повече ще ти отива :flagbg:

:)

#988 Guest_Mataka_*

Публикувано: 27 January 2014 - 12:05 PM

Показване на мнениетоjijafka, в 27 January 2014 - 11:28 AM, написа:

Купила съм си от ферма... не съм си купувала нищо лично аз... освен родословен доберман от лицензиран развъдник. Бордото бе взето от баща ми като изненада за брат ми... и не, че съм длъжна да ти се обяснявам точно на теб, но да те информирам, за да не ти знае устата много. И да, определено ми е грях на душата за Хуч... не само за селското размножаване, типично за неграмотния българин, ами и за начина му на отглеждане, за който знам от близки до теб хора, които те познават добре... няма да споменавам имена, за да не ги набърквам и тях в тая селяния.

Това на колко кучета си намерил дом.... само на думи... и аз на думи мога да ти кажа, че съм превзела Белия дом. :ab_041:

Радвам се, че се гордееш, а дали аз съм българка.... ми май ми е по-добре да не съм, защото ме е срам от хора като теб, пък май и като цяло от човешкия род и простотията покрай него.

Нагли или не, тук сме хора, които обичаме дадени породи, обичаме кучетата и сме в правото си да изказваме мнение или съответно да критикуваме, когато смятаме, че нещо е нередно. А, ти не ми обяснявай на кой какво казваш, че не веднъж си давал некомпетентното си мнение тук на хора с току що взети Бордота. И точно ей, затова нямаш място тук.

И, за да не отговарям и на следващия ти лицемерен пост - Хората, които заслужават да гледат кучета са тия, които нямат против да им спят на леглото, не да ги държат в клетка на двора, дават си и последните пари за тях, а не ги хранят с попари и гранули за 2 лева, ВАКСИНИРАТ ги, ОБЕЗПАРАЗИТЯВАТ ги, за да не са на границата да умрат, заради един кърлеж, кастрират ги, за да няма нежелани бременности и развъждане... последвано от бездомни кучета. Мога да продължа, но не смятам да си губя времето с хора като теб, които и капка няма да разберат и по български си знаят тяхното и си вирят носа, че много знаят и разбират.

Силно се надявам да не ти срещам повече нито именцето, nickname-а или каквото и да е свързано с теб.... А, Хуч... съжалявам го... мъчно ми е за него и жалко, че няма закони в тая държава..........

А аз длъжен ли съм да ти давам обяснение?
Думи думи... спам спам... :)
Човек който не си знае историята нормално е да го е срам...
Не се и натискам да съм тук нали се сещаш, че ми е все тая какво мислят хората... Изказвай мнение критикувай аз изслушвам, но си имам собствено и се съобразявам с него...
Твоето мнение си е за тебе... Каквото правиш си е за тебе. Аз каквото правя си е за мен, последствията също.:)
Знаеш ти много как си гледам кучето...
Добре почна с някой неща а другите уместно ги пропусна...
Като съм си в Сливен Хуч е с мен навсякъде, че бяга по 7км, яде конско с ориз балканите ги знае наизуст и е не е някоя лоена топка дето като мине 100м ляга да спи... Като бебе ядеше Орижен Еукануба беше с рахит и там колко пари съм дал за Гак Форте и супер премиум храна... Колибата и мястото му заграденото е 60кв. итн... Добре, че ти го разбираш български и се срамуваш от него :)Въобще не ми се занимава с Вас ама айде да отгоря :)
И слабо ме интересува в какво се надяваш...

Качена снимка

#989 Guest_Mataka_*

Публикувано: 27 January 2014 - 12:05 PM

С здраве на всички това беше от мен тук.

#990 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2014 - 12:15 PM

Чудесно синьо Бордо се е получело.Нещастник.

#991 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2014 - 12:18 PM

Чудесно синьо Бордо се е получело.Нещастник.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#992 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2014 - 12:20 PM

Показване на мнениетоMataka, в 27 January 2014 - 01:05 PM, написа:

Показване на мнениетоjijafka, в 27 January 2014 - 11:28 AM, написа:

А аз длъжен ли съм да ти давам обяснение?
Думи думи... спам спам... :)
Човек който не си знае историята нормално е да го е срам...
Не се и натискам да съм тук нали се сещаш, че ми е все тая какво мислят хората... Изказвай мнение критикувай аз изслушвам, но си имам собствено и се съобразявам с него...
Твоето мнение си е за тебе... Каквото правиш си е за тебе. Аз каквото правя си е за мен, последствията също.:)
Знаеш ти много как си гледам кучето...
Добре почна с някой неща а другите уместно ги пропусна...
Като съм си в Сливен Хуч е с мен навсякъде, че бяга по 7км, яде конско с ориз балканите ги знае наизуст и е не е някоя лоена топка дето като мине 100м ляга да спи... Като бебе ядеше Орижен Еукануба беше с рахит и там колко пари съм дал за Гак Форте и супер премиум храна... Колибата и мястото му заграденото е 60кв. итн... Добре, че ти го разбираш български и се срамуваш от него :)Въобще не ми се занимава с Вас ама айде да отгоря :)
И слабо ме интересува в какво се надяваш...

Качена снимка

Ама моля ти се.... и червен килим му постиляш на горкото куче.... за рахита няма да коментирам, защото ти го казах още като си го взе. Ама не... грандомания... не може кучето ти да не е най-голямото, нищо, че Бруно стана хем по-голям, хем по-хубав.

Конско ядял.... Орижен... Еукануба.... ама хайде моля ти се не ме разсмивай и не ме карай да вадя разговорите ни от преди 5 години, че не може да си позволиш храна за 100 лева....

И както вече написах:

Цитат

Мога да продължа, но не смятам да си губя времето с хора като теб, които и капка няма да разберат и по български си знаят тяхното и си вирят носа, че много знаят и разбират.

Виж колко прeдвидлива бях и как си ми прочетен вестник. Смешна история си ти... а, тъжна Хуч. И продължавай да пишеш и да се обясняваш и нека всеки, който влезе в тая тема да види какъв си разбирач. :ba_025:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#993 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2014 - 12:27 PM

Хора от цяла Европа го псуваха след като побликувахме снимката на въпросната му скачка във всички групи на DDB.Вече всички го знаят какъв селски развъдчик е.

#994 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2014 - 12:44 PM

Прикачена снимка

....за да не си говорим празни приказки, а да говорим с факти.

Ще трябва да ровя цял ден и да поствам снимка след снимка скрийн шотове, за да докажа всяка една моя дума. Все пак, мисля, че този стига, пък и човека като се обяснява сам се показва що за стока е.

И, г-н Генчев, има една приказка, която много обичам: "Оправдават се виновните", което Вие правихте до сега. Затова си замълчете, спрете да се излагате и най-вече спрете да се занимавате с какъвто и да е вид кучета..

Хайде приятен ден и нека да няма нови срещи! :rc_036:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#995 Guest_Mataka_*

Публикувано: 27 January 2014 - 02:13 PM

Келева ли си cеlevra ли си ква си мозъка ти е като на пиле... тука никой не е търсил синьо...
Нещастна си ти явно щом си губиш времето с мен...

ПрИдвидлива си да... ПостилЯм му килимче вярно си е :) Бруно си е прилично куче добра лоена топка да дойде да бяга с нас 6км или преход в балкана за 4 часа както съм те канил и преди и сега заповядайте... Знаеш вече от кое село съм и града си пише кой е :)

Виновен съм че си го купих с рахит и не го оставих там ДА хранил съм да с фрискис половин чувал после купих Нутра Нагет Еукануба Бош Орижен за бебета от гигантски породи Про Пак итн... гранули гръцки от 1.50.. фактури ли да ти вадя или логове от д-р Стефанов и доставчика на Бош тук от форума. Про Пака от Борис итн момиче имам си работа не съм като тебе....

Върви да печеш другаде...

#996 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2014 - 04:02 PM

Показване на мнениетоMataka, в 27 January 2014 - 03:13 PM, написа:

Келева ли си cеlevra ли си ква си мозъка ти е като на пиле... тука никой не е търсил синьо...
Нещастна си ти явно щом си губиш времето с мен...

ПрИдвидлива си да... ПостилЯм му килимче вярно си е :) Бруно си е прилично куче добра лоена топка да дойде да бяга с нас 6км или преход в балкана за 4 часа както съм те канил и преди и сега заповядайте... Знаеш вече от кое село съм и града си пише кой е :)

Виновен съм че си го купих с рахит и не го оставих там ДА хранил съм да с фрискис половин чувал после купих Нутра Нагет Еукануба Бош Орижен за бебета от гигантски породи Про Пак итн... гранули гръцки от 1.50.. фактури ли да ти вадя или логове от д-р Стефанов и доставчика на Бош тук от форума. Про Пака от Борис итн момиче имам си работа не съм като тебе....

Върви да печеш другаде...

Бруно, ако е лоена топка, аз съм 100 килограма да знаеш. И моето момче всеки ден по 2-3 пъти прави по 5-6 километра, а понякога и двойно. :ab_041: И да, знам от кой град си, какъв селянин си..всичко,което ми трябва, не се тревожи. Радвам се, че нито веднъж не се възползвах от поканите ти. Шестото ми чувство работи добре.

Наистина си ми смешен и безразличен.... занимавам се с теб, защото ми е жал за кучето. Пак казвам... жалко е, че няма закони в тая държава, иначе щеше да се чудиш как да си платиш глобите и щеше да се откажеш да имаш куче... ама уви в България сме.

Предвид, че толкова хора те заплюха за постъпката ти и ти продължаваш да се биеш в гърдите.... няма какво повече да коментирам. Сам си се унижаваш така, че.... успех! Не мисля, че някой с Дог от Бордо ще те погледне с добри очи вече или пък ще ти обърне някакво внимание... но и сам вълкът е вълк, предполагам ще е твоята логика. :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#997 Guest_Mataka_*

Публикувано: 27 January 2014 - 04:06 PM

Моята логика си е моя логика...
За породата Дог от Бордо в Б-я съм направил каквото мога 3 родословни кучета от Сърбия са в Б-я вече аз съм доволен от себе си. :)

#998 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2014 - 04:30 PM

Показване на мнениетоMataka, в 27 January 2014 - 05:06 PM, написа:

Моята логика си е моя логика...
За породата Дог от Бордо в Б-я съм направил каквото мога 3 родословни кучета от Сърбия са в Б-я вече аз съм доволен от себе си. :)

Хахахахахаха..... celevra може да ти каже какво е казал сърбина за теб, но... казах каквото имаше да казвам. Гордей се със себе си :ba_025: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041: :ab_041:

И аз се радвам, че когато някой с Бордо влезе в темата ще може да види що за "разбирач" си. --> :zz_225:
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#999 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 January 2014 - 04:42 PM

Ето как е в нормалните държави...

Dogue de Bordeaux Club of Great Britain General Code Of Ethics
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1000 Guest_Mataka_*

Публикувано: 27 January 2014 - 07:47 PM

Не разбра ли, че не ми пука кой какво мисли.

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни