Mataka, в 27 January 2014 - 02:09 AM, написа:
Махам се от темата щом не съм желан.
Да развъждам на неродословна женска или родословна би било още по зле за породата да създам кучета с дисплазия щото това щеше да стане и така много щях да помогна... като толкова милееш за породата що си купи от ферма че и съжалявала била че ми помогнала пфф....
Кучета от крастоски носят много по здрав ген от родословните ама тва е друга тема... която бих я обсъждал в друга тема. Създавам квото си искам с кучето си то е мое... палета без дом няма да има. Който ме познава (в тоя форум никой почти) знае на колко кучета съм намерил дом че на моите ли няма... Бебетата са много сладки крастоската стана супер очаквам малки мечоци с къс косам да са ми живи и здрави едно си оставям...
Селянин съм да и се гордея със селото си Жельо Войвода ако не го знаеш кой е срамота че си българка...
И така малко не сте ли нагли да ми казвате какво да правя? Аз на вас случайно да Ви казвам?
Живи и здрави бъдете всички и не ме занимавайте с глупавите си въпроси не съм длъжен да ви давам отчет за постъпките си Вие също на мен.
П.П Бог да пази България

Купила съм си от ферма... не съм си купувала нищо лично аз... освен родословен доберман от лицензиран развъдник. Бордото бе взето от баща ми като изненада за брат ми... и не, че съм длъжна да ти се обяснявам точно на теб, но да те информирам, за да не ти знае устата много. И да, определено ми е грях на душата за Хуч... не само за селското размножаване, типично за неграмотния българин, ами и за начина му на отглеждане, за който знам от близки до теб хора, които те познават добре... няма да споменавам имена, за да не ги набърквам и тях в тая селяния.
Това на колко кучета си намерил дом.... само на думи... и аз на думи мога да ти кажа, че съм превзела Белия дом.
Радвам се, че се гордееш, а дали аз съм българка.... ми май ми е по-добре да не съм, защото ме е срам от хора като теб, пък май и като цяло от човешкия род и простотията покрай него.
Нагли или не, тук сме хора, които обичаме дадени породи, обичаме кучетата и сме в правото си да изказваме мнение или съответно да критикуваме, когато смятаме, че нещо е нередно. А, ти не ми обяснявай на кой какво казваш, че не веднъж си давал некомпетентното си мнение тук на хора с току що взети Бордота. И точно ей, затова нямаш място тук.
И, за да не отговарям и на следващия ти лицемерен пост - Хората, които заслужават да гледат кучета са тия, които нямат против да им спят на леглото, не да ги държат в клетка на двора, дават си и последните пари за тях, а не ги хранят с попари и гранули за 2 лева, ВАКСИНИРАТ ги, ОБЕЗПАРАЗИТЯВАТ ги, за да не са на границата да умрат, заради един кърлеж, кастрират ги, за да няма нежелани бременности и развъждане... последвано от бездомни кучета. Мога да продължа, но не смятам да си губя времето с хора като теб, които и капка няма да разберат и по български си знаят тяхното и си вирят носа, че много знаят и разбират.
Силно се надявам да не ти срещам повече нито именцето, nickname-а или каквото и да е свързано с теб.... А, Хуч... съжалявам го... мъчно ми е за него и жалко, че няма закони в тая държава..........