Furia_S, в 31 January 2014 - 10:41 AM, написа:
Но и вашия Хуч изобщо не се доближава дори до тези кучета, китките му са толкова провиснали, че претенциите ви към родословните кучета изглеждат абсурдни.
Чуйте ме, абсолютно доброжелателно ви моля - отидете с кучето на лекар за да изследвате намазка от препуция и направете пълна кръвна картина. Дори сега нищо да не се отчете, след половин-година пак. Направихте голяма глупост, според мен, а това че работещо дого трябва да се търси - не е тайна за никого. Във всяка една порода е така, не само при дого, вие да не мислите че от всяко коли става пастир на стада или от всеки кокер става ловджийско куче?
Отидете си прегледайте животното, аз доколкото знам венерическа саркома не се лекува, да не дава Господ.
И повече не правете такива неграмотни глупости, моля ви.
Аз нямам никакви претенции че кучето ми прилича на посочените горе... а поради що е с криви крака съм писал доста назад в тоя форум може да прочетете... Да го изследвам за болести по полов път че аз себе си не изследвам... Изследвайте си вас и вашето куче... При здрави кучета не мисля че е нужно и хора бих вметнал... Ако практикувате секс де :)
ShiBumi_GirL, в 31 January 2014 - 12:20 PM, написа:
Абе Фурия ти нищо не разбираш значи
Човека тука прави селекция за нова порода как не го разбра.
Нито има снимки за таз и лакти,нито поне една експертна оценка да имаше.Поне ако беше с друго бордо абе някак по бих го приела.
Ама да омесва така 3 породи всяка със своите си недостатъци и ген.заболявания просто е абсурд.
Колко трябва да си тъп за да си горд с такава постъпка,пък да не говорим за стопанина на женския мелез-после що имало изхвърлени кучета,щото като не станат това за което са ги взели и са гледали по картинките и айде шута.
Една жалбичка до Еко отдела да му треснат проверка за ваксини,паспорт,регистрация и чип,както и мисля беше до 300лв глобата да развъждаш ако не си регистриран и ще се замисли следващия път дали ще кръстосва каквото му падне.
А уж щом гледаш куче от дадена порода то би трябвало да милееш за нея,а не да я омелезяваш

Тя фурия не ме е разбрала ама ти хептен пък... Ей сега ще направя снимки и на мене си и на жена ми като реша да имам деца дали таза ми е крив или кръвните ни групи съвпадат ако не я оставям и отивам в болницата да ми намерят...
Жалко, че няма глоби и за бъркане в чуждите работи да ти треснат и една на тебе минимум 300лв ще е да знаеш може и безплатен чип да ти сложат гласящ нагла съм..
celevra, в 31 January 2014 - 05:50 PM, написа:
Иво,а защо го взе като е бил страхлив и кривокрак? За да правиш подобни ,може би...
Сем. Бачварови Иво ще ми викате, ако сме приятели... С мекерета някак си не мога да съм приятел. Взел съм го щото съм искал :)