Dog.bg Форуми : Дог Бордо

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (57 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дог Бордо

#1061 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 31 January 2014 - 12:20 PM

Абе Фурия ти нищо не разбираш значи :ab_041:
Човека тука прави селекция за нова порода как не го разбра.
Нито има снимки за таз и лакти,нито поне една експертна оценка да имаше.Поне ако беше с друго бордо абе някак по бих го приела.
Ама да омесва така 3 породи всяка със своите си недостатъци и ген.заболявания просто е абсурд.
Колко трябва да си тъп за да си горд с такава постъпка,пък да не говорим за стопанина на женския мелез-после що имало изхвърлени кучета,щото като не станат това за което са ги взели и са гледали по картинките и айде шута.
Една жалбичка до Еко отдела да му треснат проверка за ваксини,паспорт,регистрация и чип,както и мисля беше до 300лв глобата да развъждаш ако не си регистриран и ще се замисли следващия път дали ще кръстосва каквото му падне.
А уж щом гледаш куче от дадена порода то би трябвало да милееш за нея,а не да я омелезяваш :zz_020:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1062 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 January 2014 - 12:29 PM

То неговото е чиста глупост, има и по-фрапиращи случаи, виж в нашия форум в говорилнята, аз направо хлъцнах.
http://forum.dog.bg/...ost__p__1131525
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#1063 Потребителят е офлайн   celevra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2014 - 05:50 PM

Иво,а защо го взе като е бил страхлив и кривокрак? За да правиш подобни ,може би...
Peternm,незнам кога е създадена породата,но в началото са се ползвали за лов и за битки.Отлични пазачи.Много предани на стопаните си,обичат деца.Миролюбиво и спокойно куче като цяло.Не са енергични,навън разбира се играят,но нямат енергията на стаф-а например.В къщи през повечето време спинкат.Лесно се обучават,възприемчиви са,не са своенравни.Слушкат :) Поне това са моите наблюдения с Diamond,за жалост са рядкост и нямам с кой да я сравнявам.Ето една снимчица на нашите бебета

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1064 Потребителят е офлайн   peternm Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2014 - 09:03 PM

какво бебе братче, скоро може да го впрегнеш да изоре нивата. или да ходиш с пазарска количка и кучето да я дърпа. или да го натовариш да носи цимент, тухли, песък. вар. :ab_041:

на това ако му дадеш да легне в леглото , край превзело го е. :eg_033:

#1065 Guest_Mataka_*

• Група: Гости

Публикувано: 09 February 2014 - 12:29 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2014 - 10:41 AM, написа:

Но и вашия Хуч изобщо не се доближава дори до тези кучета, китките му са толкова провиснали, че претенциите ви към родословните кучета изглеждат абсурдни.
Чуйте ме, абсолютно доброжелателно ви моля - отидете с кучето на лекар за да изследвате намазка от препуция и направете пълна кръвна картина. Дори сега нищо да не се отчете, след половин-година пак. Направихте голяма глупост, според мен, а това че работещо дого трябва да се търси - не е тайна за никого. Във всяка една порода е така, не само при дого, вие да не мислите че от всяко коли става пастир на стада или от всеки кокер става ловджийско куче?

Отидете си прегледайте животното, аз доколкото знам венерическа саркома не се лекува, да не дава Господ.
И повече не правете такива неграмотни глупости, моля ви.

Аз нямам никакви претенции че кучето ми прилича на посочените горе... а поради що е с криви крака съм писал доста назад в тоя форум може да прочетете... Да го изследвам за болести по полов път че аз себе си не изследвам... Изследвайте си вас и вашето куче... При здрави кучета не мисля че е нужно и хора бих вметнал... Ако практикувате секс де :)

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 31 January 2014 - 12:20 PM, написа:

Абе Фурия ти нищо не разбираш значи :ab_041:
Човека тука прави селекция за нова порода как не го разбра.
Нито има снимки за таз и лакти,нито поне една експертна оценка да имаше.Поне ако беше с друго бордо абе някак по бих го приела.
Ама да омесва така 3 породи всяка със своите си недостатъци и ген.заболявания просто е абсурд.
Колко трябва да си тъп за да си горд с такава постъпка,пък да не говорим за стопанина на женския мелез-после що имало изхвърлени кучета,щото като не станат това за което са ги взели и са гледали по картинките и айде шута.
Една жалбичка до Еко отдела да му треснат проверка за ваксини,паспорт,регистрация и чип,както и мисля беше до 300лв глобата да развъждаш ако не си регистриран и ще се замисли следващия път дали ще кръстосва каквото му падне.
А уж щом гледаш куче от дадена порода то би трябвало да милееш за нея,а не да я омелезяваш :zz_020:

Тя фурия не ме е разбрала ама ти хептен пък... Ей сега ще направя снимки и на мене си и на жена ми като реша да имам деца дали таза ми е крив или кръвните ни групи съвпадат ако не я оставям и отивам в болницата да ми намерят...
Жалко, че няма глоби и за бъркане в чуждите работи да ти треснат и една на тебе минимум 300лв ще е да знаеш може и безплатен чип да ти сложат гласящ нагла съм..

Показване на мнениетоcelevra, в 31 January 2014 - 05:50 PM, написа:

Иво,а защо го взе като е бил страхлив и кривокрак? За да правиш подобни ,може би...

Сем. Бачварови Иво ще ми викате, ако сме приятели... С мекерета някак си не мога да съм приятел. Взел съм го щото съм искал :)

#1066 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 09 February 2014 - 03:37 PM

и 500 да ми лепнат бълха ме ухапала :ab_041: То се вижда кой е наглеца,който гледа да припечели някое левче на гърба на животните :zz_020:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#1067 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 09 February 2014 - 04:47 PM

Цитат

При здрави кучета не мисля че е нужно и хора бих вметнал...
При хората има СПИН, да напомня, и не е зле човек да си следи здравето, защото нито едно предпазно средство не дава 100% гаранция за предпазване от тази гадост. Така че това безхаберно отношение към собственото си здраве и това на кучета си не е оправдание за някаква никому ненужна скачка.
Станалото е станало, само че въобще не е за хвалене, уви.
User's Signature

#1068 Guest_Mataka_*

Публикувано: 09 February 2014 - 06:47 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 09 February 2014 - 03:37 PM, написа:

и 500 да ми лепнат бълха ме ухапала :ab_041: То се вижда кой е наглеца,който гледа да припечели някое левче на гърба на животните :zz_020:

Припечелвам си аз като ги подарявам... Проблем ли имаш кв'о? :)

Показване на мнениетоFuria_S, в 09 February 2014 - 04:47 PM, написа:

При хората има СПИН, да напомня, и не е зле човек да си следи здравето, защото нито едно предпазно средство не дава 100% гаранция за предпазване от тази гадост. Така че това безхаберно отношение към собственото си здраве и това на кучета си не е оправдание за някаква никому ненужна скачка.
Станалото е станало, само че въобще не е за хвалене, уви.

В гробищата съм чувал, че няма мечки... И никой не се е измъкнал жив от тоя живот така, че ще си карам както съм свикнал без да се тествам за глупости...

#1069 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2014 - 07:07 PM

Матака,
на колко години сте, извинявайте?
User's Signature

#1070 Guest_Mataka_*

Публикувано: 09 February 2014 - 07:59 PM

Не съм на 16

#1071 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2014 - 08:32 PM

Показване на мнениетоMataka, в 09 February 2014 - 05:59 PM, написа:

Не съм на 16

Още по-малък? Не се заяждам.
User's Signature

#1072 Guest_Mataka_*

Публикувано: 09 February 2014 - 08:37 PM

И аз не се заяждам, но какво значение има на колко години съм?

#1073 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2014 - 08:47 PM

Показване на мнениетоMataka, в 09 February 2014 - 06:37 PM, написа:

И аз не се заяждам, но какво значение има на колко години съм?

Отговорността към живота се създава със времето и с възрастта. Млади момчета като взимат сериозна порода компенсират някои свои собствени проблеми, ако не са започнали пътя си към кучето от детска възраст. Момче/младеж със сериозна порода е като маймуна с граната - не се знае къде ще гръмне тандема им.
Вашия тандем гръмна в скачката за получаване на мелези, другите тандеми грымват в друга насока. Защото купувате кучета с яки челюсти като атрибут, който да допринася за имиджа ви, точно както блондинките купуват малки породи да ги носят в чантичка да се фукат пред мутри-гаджета.

Нищо лично.
User's Signature

#1074 Guest_Mataka_*

Публикувано: 09 February 2014 - 09:24 PM

По въпроса за "мелезите" ще кажа пак само прочетете малко история на кучетата... По-точно как са създадени повечето породи, кой кучета са по-здрави родословни или "мелезите", за какво се използват в лова итн... Хората в чужбина се занимават с това доста преди мен не откривам топлата вода...
А как ме определи, че съм комплексар който не е виждал куче си е твоя работа и твое мнение мен лично не ме интересува. Проблеми всеки си има включително и аз. И да Хуч ми помага права си... А моето мнение за хората който няма какво да правят и пишат по-форуми и нямат личен живот няма да го споделям :)
Нищо лично

Както се пее
Кажи ми, че греша, но правя това което искам...
Сега съм на възраст, когато знам това от което се нуждая...
Все пак 29г съм :)

#1075 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2014 - 09:31 PM

Mataka
Еми и ти пишеш по форуми, и ти нямаш личен живот тогава)))))))))))))) Сам си противоричиш.

Нали обеща да напуснеш форума задето не си желан? Защо не го направи?

извинявай , на 29 години трябваше да знаеш за гадости, предавани по полов път дори при кучета, за хората да не говорим. Къв полов живот ако направиш едно спинозно бебе на някоя мадама, човек, порасни най-сетне. Извинявай, крайно време ти е, ако наистина си на 29. Гониш трийсетака, а се държиш като тинейджър. Отряд 731 в Харбин много добре показал как се отразяват върху бебета специално заразени със сифилиз жени, родили заразени бебета и как умирали тези новородени.

На 29 на един сериозен мъж все пак трябва да му дойде акъла за тези неща....

ПС: форумци, тоя верно ли е на 29?????? Да не е на 19?
User's Signature

#1076 Guest_Mataka_*

Публикувано: 09 February 2014 - 10:27 PM

Аз мога да пиша където си искам, но има една тънка разлика между мен и тебе аз не се бъркам в живота на хората не им казвам к'во да правят...
Някак си не ми отива да ме плюят, а аз да викам дъжд ли вали...
Не ми се извинявай, какво знам и не знам си е лично мой проблем какво правя също вас не ви засяга пряко нито косвено... Ако ви засягаше да ми се репчите тука като пуяци щях да ви разбера...
Че аз съм си тинейджър по душа как иначе да се държа? Като сдухал мамут пред пирамида ли?
А за отряда кво да ти кажа... радвам се тях:) Харбин приятно местенце при първа възможност бих отишъл. Сигурно правят хубава шкембе чорбичка? Пробвала ли си я ходила ли си?

Лична карта да ти преснема не искаш ли или акт за раждане?
А ти 13 мина ли фатална възраст е?

#1077 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2014 - 11:02 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 09 February 2014 - 10:31 PM, написа:

Mataka
Еми и ти пишеш по форуми, и ти нямаш личен живот тогава)))))))))))))) Сам си противоричиш.

Нали обеща да напуснеш форума задето не си желан? Защо не го направи?

извинявай , на 29 години трябваше да знаеш за гадости, предавани по полов път дори при кучета, за хората да не говорим. Къв полов живот ако направиш едно спинозно бебе на някоя мадама, човек, порасни най-сетне. Извинявай, крайно време ти е, ако наистина си на 29. Гониш трийсетака, а се държиш като тинейджър. Отряд 731 в Харбин много добре показал как се отразяват върху бебета специално заразени със сифилиз жени, родили заразени бебета и как умирали тези новородени.

На 29 на един сериозен мъж все пак трябва да му дойде акъла за тези неща....

ПС: форумци, тоя верно ли е на 29?????? Да не е на 19?

Ама спрете да се занимавате с този генно сгрешен човечец. Нито акъл има да ви разбере, нито образование, нито социален статут като хората. Сем. Бачварови - celevra добре му го казаха за тревата и кой къде пасе. Нали знаете приказката за акъла и женския цикъл... тука е същата работа. Да си гледа помиярите, да им се радва там... ако ще следващия път той да си направи скачка със съседската Дунда... всичко се връща в един даден момент, а някои даже са си наказани още по рождение.

И не е на 19, де да беше... щеше да има надежда, че ще му дойде акъла... ама уви не е...
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#1078 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 09 February 2014 - 11:11 PM

Mataka
Отряд в Харбин 731 бе по-зле и от гестапо и от садисти, поне да беше бръкнал в нета да разбереш за какво иде реч.
Жалко за днешната младеж. Макар че....щом не се предпазвате - няма да имате и здраво поколение.

jijafka
Ама тоя сериозно ли? Или просто в духа на противоречие?
User's Signature

#1079 Guest_Mataka_*

Публикувано: 09 February 2014 - 11:24 PM

Фурия
Всеки да гледа себе си... и да не го проверих в момента точно слабо ме интересува.

#1080 Потребителят е офлайн   jijafka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 February 2014 - 11:26 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 10 February 2014 - 12:11 AM, написа:

jijafka
Ама тоя сериозно ли? Или просто в духа на противоречие?

Съвсем сериозно и без капка шега. :)))

В общи линии, като прочетеш и 2-3 изречения написани от него, ти става ясна и причината да направи тая тъпотия със скачката... досещаш се.. IQ на минус не знам коя степен. Само хабим пръсти да пишем, резултат нулев.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

• (57 Страници) +
  • « Първа
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема