Дог Бордо
Публикувано: 17 February 2010 - 05:50 PM
Цитат(Mataka @ Feb 16 2010, 06:53 PM) <{POST_SNAPBACK}>
sof3 добре дошъл в форума. От каде сте с Макс? Голям е симпатяга да ти е жив и здав и качи още снимков материал да му се порадваме.
Благодаря за пожеланието,от София сме.Качвам няколко снимки с Макс.За съжаление нямам много.Иначе той е доведен от Русия.
Публикувано: 18 February 2010 - 08:02 PM
Цитат(Mataka @ Feb 17 2010, 09:57 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Май обича да се излежава...
Не,но все го снимаме легнал.Иначе си играе много навън.
#772 Guest_Mataka_*
Публикувано: 24 February 2010 - 02:28 PM
Теленцето е на 14 месеца почти и е много уравновесен лесно възприема команди, но за съжаление не ми остава много време да го обучавам.
Имах малко проблеми с рахита и предните му крака не можаха да се оправят. Имам един въпрос някои ако знае да помогне мисля да бягам сега като се постопли има ли някакъв проблем да го взимам с мен или да изчакам да порасне още?
Имах малко проблеми с рахита и предните му крака не можаха да се оправят. Имам един въпрос някои ако знае да помогне мисля да бягам сега като се постопли има ли някакъв проблем да го взимам с мен или да изчакам да порасне още?
Публикувано: 24 February 2010 - 07:26 PM
Рахита с какво го лекувахте,ако изобщо се лекува?Не съм много наясно по този въпрос.Днес на моя сладур му откриха два тумора и ще трябва да се оперира.Направо се побъркахме,сега ще пие антибиотик една седмица.Дано твоето куче е добре и си тича без проблем.Доколкото знам,породистите кучета боледуват много повече от другите.Надявам се всичко да е наред и да се оправи.
#774 Guest_Mataka_*
Публикувано: 24 February 2010 - 09:04 PM
Отачало с Калции после минах на добра храна Еукануба + Гаг Форте абе пари на вятара си беше трябваше да го шинирам можеби тогава щеше да се оправи. Купих го на 4месеца и половина не видях че има рахит после докато намеря добър доктор лутане в форума и беше на 6месеца найстина малко по добре са но си останаха Х-образни. Сега е на 14месеца предполагам че костите вече са се втвардили и се чудя дали може да понася натоварвания като бягане 1-2км...
Дано с Макс всичко е наред и да продължава да ви радва.
А дали породистите кучета са по-склони към болести твърдо ДА развъждането с цел добър екстериор и работни качества се прави линеино инбридно и много рядко ауткрос от това се плочават много наследствени кенетични болести. При непородистите кучета здравето си е много по добро там играе роля само естествения подбор...
А дали породистите кучета са по-склони към болести твърдо ДА развъждането с цел добър екстериор и работни качества се прави линеино инбридно и много рядко ауткрос от това се плочават много наследствени кенетични болести. При непородистите кучета здравето си е много по добро там играе роля само естествения подбор...
Публикувано: 20 March 2010 - 12:53 PM
Цитат(Mataka @ Feb 24 2010, 08:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Отачало с Калции после минах на добра храна Еукануба + Гаг Форте абе пари на вятара си беше трябваше да го шинирам можеби тогава щеше да се оправи. Купих го на 4месеца и половина не видях че има рахит после докато намеря добър доктор лутане в форума и беше на 6месеца найстина малко по добре са но си останаха Х-образни. Сега е на 14месеца предполагам че костите вече са се втвардили и се чудя дали може да понася натоварвания като бягане 1-2км...