Дог Бордо
#823 Guest_Mataka_*
Публикувано: 19 July 2010 - 09:28 PM
Ротвайлер от Карнобат има женско и мъжко родословно иначе регистриран развъдник в България няма. Знам още една много елитна двойка от Варна която ще има родословни кученца зимата, ако те интересува ми пиши на лични ще ти дам кординати. Развъдници най-близко до България има в Сърбия и то добри... има и няколко в Македония. Иначе главно кучета прекопвачите внасят от Словения , Словакия и Унгария но малко съм скептичен към тяхното качество и достоверност на родословието. Много добри развъдници има в Чехия. Най-добрите се намират естествено в Франция , Белгия, Холандия и Англия но там цената е доста висока. Надявам се да съм бил полезен. Ако имаш въпроси питаи.
Публикувано: 03 September 2010 - 12:37 PM
Привет на всички. Имам проблем и ми се ще да го реша колкото се може по-рано. Започвам от начало.
Отскоро гледам куче, естествено че дог от Бордо :) . Кучето вече е на 6 и половина месеца и може да се каже че всичко върви прекрасно. Само че, (това всъщност е проблема), от време на време кучето ми получава пристъпи на паника. Дори и от неща , които са му познати. Това, което искам да знам и питам е ИМА ЛИ КАК ДА СЕ ПРЕВЪЗМОГНЕ ТОЗИ СТРАХ С МОЯ ПОМОЩ, И ИМА ЛИ НЕЩО КОНКРЕТНО, КОЕТО АЗ ДА НАПРАВЯ ЗА ДА УСПОКОЯ КУЧЕТО, КОГАТО СЕ ИЗПЛАШИ?
Благодаря предварително.
Отскоро гледам куче, естествено че дог от Бордо :) . Кучето вече е на 6 и половина месеца и може да се каже че всичко върви прекрасно. Само че, (това всъщност е проблема), от време на време кучето ми получава пристъпи на паника. Дори и от неща , които са му познати. Това, което искам да знам и питам е ИМА ЛИ КАК ДА СЕ ПРЕВЪЗМОГНЕ ТОЗИ СТРАХ С МОЯ ПОМОЩ, И ИМА ЛИ НЕЩО КОНКРЕТНО, КОЕТО АЗ ДА НАПРАВЯ ЗА ДА УСПОКОЯ КУЧЕТО, КОГАТО СЕ ИЗПЛАШИ?
Благодаря предварително.

Ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре нищо не казвай.
#826 Guest_Mataka_*
Публикувано: 05 September 2010 - 04:46 PM
Здравей и добре дошъл в форума. Относно проблема ти може да го напишеш в темата Къщата на кучето там сигорно ще се намери някой който може да ти помогне с този поведенчески проблем... Качи малко снимки на теленцето да го видим и а му се порадваме.
Публикувано: 08 September 2010 - 12:09 PM
От доста време тази порода ми аресва.. та искам да попитам вас, собствениците на такива сладури - четох в някакво описание за породата, че имали склонност да са агресивни към други животни/кучета... вие забелязали ли сте такова нещо в любимците си? И дали изобщо е така?

Публикувано: 08 September 2010 - 03:11 PM
Позна- нейн син е. Момчето ми е още много малко за да говорим за изграден характер, но това което виждам сега няма нищо общо с агресия. Мнооого е добър, много обича да му се радват и особено непознати да му обръщат внимание, направо ще си откачи дупето от въртене! Много е любопитен, предполагам като всяко бебе. Като види друго куче и веднага иска да го подуши, а ако може и да се изтъркалят- още по-добре. Но това от което страдам е липса на големи бебета, тъй като Рино расте, а с него и силата му и прдишните му приятелчета не могат да му смогнат вече....мъка...Та така.

Ако не можеш да кажеш нещо хубаво, по-добре нищо не казвай.
Публикувано: 21 September 2010 - 10:09 PM
[quote name='Mataka' date='08 September 2010 - 01:36 PM' timestamp='1283945510' post='860757']
Моя не е агресивен към нищо много си е уравновесен... но няма начин да няма и агресивни но предполагам че са малко повечето големи кучета са спокоини и сдържани.
А Рино много ми напомня Рея да не е от неиното кучило?
[/quoОтдавна търся женска за моя Макс,но без успех.Помагайте моля!!!!!
Моя не е агресивен към нищо много си е уравновесен... но няма начин да няма и агресивни но предполагам че са малко повечето големи кучета са спокоини и сдържани.
А Рино много ми напомня Рея да не е от неиното кучило?
[/quoОтдавна търся женска за моя Макс,но без успех.Помагайте моля!!!!!