Привет на всички джак ръселовци! От известно време ви чета, обмислям да си взема и аз една сладурка, даже вече си харесах една. Четох много за породата, даже на едно място попълвах и въпросник дали съм подходящият собственик

е, излязох поносим за джаки

Основната ми тема за размисъл засега е, че живея в апартамент, а за породата пише, че е хубаво да има място за тичане. Е, имам тераси, но не е същото. Какво ще кажете?
И друго, за спокойствието на съседите ми е много важно да не се чува лай на куче, за съжаление живея в блок, където съседите са особено чуствителни на тема спокойствие (разбирам ги). Кутрето, което гледах, е много игриво, гласчето му не чух. На три месеца е и израства с много други кучета, дружелюбно е към хора и животни. Видях и бащата, той е малко по-сърдит, леко тлъстичък ми се видя, а лаят му е много слаб и наподобява кашляне. Развъдчикът ме увери, че така лаят, искам да знам от вас дали наистина е така. Аз разбира се ще се опитам да го възпитам да не лае без причина, но все пак искам и породата да е такава, имам един пинчо, който е много вреслив и лае за щяло и нещяло (няма да живеят заедно).
Ето я и малката сладурана