Скоршно оздравяване Ози.Но това със боклуците на вънка си е истински проблем
Джак Ръсел териер
Публикувано: 23 November 2009 - 09:06 PM
Публикувано: 24 November 2009 - 08:21 PM
Джаки благодаря ти, че се сещаш за нас. Малките са толкова сладки, че не мога да спра да ги гледам и да ги гуша. Аз малки кученца съм виждала, но такива сладурчета - никога. Като едни малки бомбички са, сякаш не са кученца, ами морски свинчета. Страхотни са направо. За съжаление нямам много време за снимки (за което тооолкова много ме е яд, защото това са едни от най-хубавите ни дни с мъниците), но обещавам при първа възможност да пусна. Поздрави на всички от нас!
Публикувано: 25 November 2009 - 04:25 PM
Публикувано: 26 November 2009 - 12:56 PM
Това е една полянка в Пловдив специално за кучета и там има няколко препятствия-две гуми,един мост,едно за прескачане и една маса
Публикувано: 28 November 2009 - 07:00 PM
Здрасти, много е сладък или сладка?
Добре дошли!
Публикувано: 29 November 2009 - 03:53 PM
Публикувано: 29 November 2009 - 06:11 PM
Здрасти,това е времено изживяване,както между 5-7 месец все още незнае какъв пол е и се качва като на игра всичко ще отмине не се притеснявай.Аз гледам Алайчета нямаш си на представа какъв характер имат тези кучета ..
Публикувано: 29 November 2009 - 09:45 PM
Вашата Джаки на каква възраст е и колко е висока
Как изглежда истинското куче
Джак ръсел териерът е много активен това е типичен работен териер със силен характер, гъвкаво средно дълго тяло и енергични движения.
Главата му е с плосък и не много широк череп, към очите постепенно се стеснява. Стопът му е добре изразен. Муцуната му е широка, със силни челюсти, пигментирани устни, ножична захапка.
Очите му са малки, тъмни, бадемовидни, с проницателен поглед. Не трябва да са изпъкнали, ръбовете на клепачите са добре прилепнали и черни.
Ушите му трябва да са пречупени или спуснати, много подвижни.
Тялото му е трябва да е по-дълго, отколкото високо. Гърбът е хоризонтален. Ребрата му горе са извити, в страни се сплескват, така че окръжността зад лактите може да бъде обхваната от двете ръце (от около 40 до 43 см.).
Опашката му при покой може да е свита. При движение трябва да е изправена и, ако е купирана, върхът и да бъде на равнището на ушите.
Космена покривка: косъмът може да е гладък, начупен или твърд с преобладаващ бял цвят. Позволени са черни, рижи или кафяви петна.
Джак ръсел териерът е общо взето дребен на ръст. Това е изискване, което се прилага към всички типично английски породи териери за лов на лисици: височината на мъжкия е до 35 см, а на женската до 33 см. Теглото им е между 6 и 7 кг. като е добре да се спазва пропорцията 1 килограм на всеки 5 сантиметра.
Независимо от малкия си ръст, джак ръсел териерът е много яко и здраво куче.
Публикувано: 29 November 2009 - 10:57 PM
тези и не само,съм ги чел даже леко се разминават явно зависи кои се исказва за породата. разминават се предимно в диапазона сантиметри височина и диапазона килограми.аз всъщност питах за Джакито от снимките с новата играчка,черно и бяло изглежда ми по набито от моито та за това питам
Публикувано: 30 November 2009 - 09:15 AM
Напиши нещо повече за кученцето за да предизвикаш интерес: пол, кога е родено, родители, къде се намира, сложи и някакви снимки.
Дано успееш да намериш добри стопани
Мод: Продажбите не и тук! Премахнати са линковете към сайтовете, които бяхте сложили!
Публикувано: 30 November 2009 - 09:19 PM
Alex, Джаки в момента е 8,20 кг., но е 32 см. и това което ти е отговорил Капанец е вярно, по стандарт теглото на JRT е 1 кг. на всеки 5 см. височина. Идеалното й тегло за мен е 7.5 кг. толкова държим пролетта и лятото, но през зимния период малко качваме. Освен това трябва да се има предвид и натоварването, Джаки е пусната навън ежедневно между 2 и 3 часа с клони, които надвишават размерите й и теглото й, а събота и неделя е по цял ден навън и набитостта й не е от прехранване, а от движение. Виждала съм достатъчно "апартаментни" джакове, чиито крайници след 30 минутно тичане започват да треперят. Джакът ти е много сладък и няма място за опасения относно теглото му.
Поздрави.

Вход

Горе
Цитиране +