мерси!
Джак Ръсел териер
Публикувано: 30 November 2009 - 09:46 PM
P S каде и мериш височината? над предните лапи ли?
Публикувано: 01 December 2009 - 07:00 PM
P S каде и мериш височината? над предните лапи ли?
Мери се от холката, т.е. от гръбчето където започва врата, там нпипваш кокалчетата на предните крайници. Там май-се води най-високата точка на гърба в нормално положение на тялото.
Публикувано: 01 December 2009 - 07:06 PM
Публикувано: 02 December 2009 - 06:57 PM
височина 30 или 31см
гръдна обиколка 44 или 45 см
възраст 1,5 год
мога да приема че това е физическото развитие на кучето нали?
от тук на сетне само на харктер ще се развива,ще уляга надявам се
Публикувано: 03 December 2009 - 02:50 PM
Публикувано: 04 December 2009 - 05:01 PM
Нямаш ли някой жертвоготовен приятел? Аз за голямата освен на баща ми, няма на кого друг да разчитам, но не съм ползвала хотел до момента. Виж за мъника поне пет човека сами си предложиха услугите, но дали ако се наложи наистина ще го вземат, е друг въпрос. Една позната ми беше разказала за хотел (не си спомням името) в който гледат кучетата в клетки и от там добермана й се върна с бронхоплевмония. Виж във интернет за Догленд, някъде на панорамния път в Бояна, гледали животинките в къща и имали интернет камери. Ако питаш мен потърси в нета отиди и виж на няколко места, важно е хората наистина да са хора, защото не стига стреса дето ще изживее животинката от раздялата, ама и ако я гледа някой дебил.......
Успех!
Публикувано: 04 December 2009 - 05:07 PM
сетих се за един приятел дресьор, който ми каза че е направил къщата си нещо като хотел. Той взима кучета за обучение и когато има място взима и такива само за гледане. Мога да го попитам, а ако няма място то поне да препоръча колеги. Кажи горе долу дати?
Публикувано: 05 December 2009 - 04:39 PM
Виж малко по-напред във форума. Търси да купиш от хора, които не си изкарват хляба с това, т.е. не са "развъдник" и не купувай от магазин, че много хора си купиха уж JRT с документ за произход, а после се оказват далеч от стандарта на породата. Ако не намериш в България, в Гърция до колкото знам има лицензиран развъдник.
Публикувано: 06 December 2009 - 10:15 AM
Виж малко по-напред във форума. Търси да купиш от хора, които не си изкарват хляба с това, т.е. не са "развъдник" и не купувай от магазин, че много хора си купиха уж JRT с документ за произход, а после се оказват далеч от стандарта на породата. Ако не намериш в България, в Гърция до колкото знам има лицензиран развъдник.
Мерси Ози
Публикувано: 06 December 2009 - 11:17 AM
сетих се за един приятел дресьор, който ми каза че е направил къщата си нещо като хотел. Той взима кучета за обучение и когато има място взима и такива само за гледане. Мога да го попитам, а ако няма място то поне да препоръча колеги. Кажи горе долу дати?
Ози, благодаря за отговора. Имам близки при които можем да я оставим, но понеже никога деосега не сме я оставяли, не знам как ще реагира. Представям си ако цвинка по цял ден как ще им се отрази и на тях, пък и като почнат да звънят, че не яде, че тъгува или други подобни със сигурност няма да издържа и ще се върна веднага. Досега винаги сме намирали начин да е с нас, тя определя къде ще почиваме
Поздрави.
Публикувано: 06 December 2009 - 04:37 PM
Ози, благодаря за отговора. Имам близки при които можем да я оставим, но понеже никога деосега не сме я оставяли, не знам как ще реагира. Представям си ако цвинка по цял ден как ще им се отрази и на тях, пък и като почнат да звънят, че не яде, че тъгува или други подобни със сигурност няма да издържа и ще се върна веднага. Досега винаги сме намирали начин да е с нас, тя определя къде ще почиваме
Поздрави.
Може пък като е с други кучета в хотела да й е инересно
Публикувано: 10 December 2009 - 12:15 PM

hp5500@abv.bg

Вход

Горе
Цитиране +