Джак Ръсел териер
Публикувано: 12 December 2009 - 01:46 AM
Цитат(Chriss @ Nov 13 2009, 01:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(rodegunda @ Nov 13 2009, 02:39 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Waikikii @ Nov 13 2009, 03:36 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Има закони в тази страна и те трябва да се спазват!
Евала на лекарите, които са ви отказали!
Евала на лекарите, които са ви отказали!
Да, и аз искам да ги поздравя.
Браво на тях!
Добре, че си дадохте мнението ... съвсем ще се откажа от този форум.
Chriss.......не мога да повярвам,4е из4ака ку4ето ти да стане на 18 месеца за да го заплодиш...евала!!!!!!!!!!Сега им отрежи опашките и им сложи някакви тежести на ушите,за да нема проблеми
Публикувано: 17 December 2009 - 09:13 AM
Здравйте и от мен (Лина от Сливен). Скоро ми правиха фото сесия и искам да ви се покажа.
Имах и среща с един хубавец. Голям сладур беше и реших да му пусна.
Малко болеше в началото (нали ми беше за първи път) но после много ми хареса.
Сигурно скоро ще ставам майка (какво ли е това?)
Мод: Без такива снимки
! И от сега да ви предупредя, че реклама на кучила без родословие във форума НЕ се допускат! Да го знаете за вбъдеще.
Имах и среща с един хубавец. Голям сладур беше и реших да му пусна.
Малко болеше в началото (нали ми беше за първи път) но после много ми хареса.
Сигурно скоро ще ставам майка (какво ли е това?)
Мод: Без такива снимки

Ниамам подпис
Публикувано: 18 December 2009 - 09:42 PM
Цитат(kapanec @ Dec 18 2009, 07:42 PM) <{POST_SNAPBACK}>

глупости !

Публикувано: 21 December 2009 - 07:07 PM
Цитат(kapanec @ Dec 19 2009, 10:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Даа но явно съформниците са заети със голямото коледно пазаруване

Публикувано: 22 December 2009 - 10:01 PM
Здравейте,
знам, че със сигурност го има писано в темата, но нямам време да прочета всичко, а и информацията не е за мен. С мой познат се заговорихме за кучета и ме помоли да проуча дали в БГ има развъдник за джак ръсел териер.
Ще съм благодарна, ако някой може да пише кои са легитимните развъдници.
Благодаря и весели празници на вас и любимците ви.
знам, че със сигурност го има писано в темата, но нямам време да прочета всичко, а и информацията не е за мен. С мой познат се заговорихме за кучета и ме помоли да проуча дали в БГ има развъдник за джак ръсел териер.
Ще съм благодарна, ако някой може да пише кои са легитимните развъдници.
Благодаря и весели празници на вас и любимците ви.

The world has given to me nothing
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
but trash bins, loneliness and pain...
Still that won`t keep my tail from wagging
my love I`ll give through sunny days and rain...
Because I know that somewhere I`m awaited
That gives me strength to live another day...
And although with the Fate itself I`m racing
I know I`ll win and I will meet my MAN...
Публикувано: 23 December 2009 - 02:14 AM
Добър Вечер на всички!
Темата ми е изключително интерестна,в нета има доста информация на породата,но въпреки това искам да поискам и друго мнение.Преди 6 месеца ми беше подарено куче,порода - неизвестна,само знам за него,че майката и пинчер...бащата не се знае и точно тук е моят въпрос,дали е възможно той да е порода Джак Ръсел териер.Извинявам се предварително за качеството на снимките,ако се наложи ще направя по - добри.Кучето е женско на 7 месеца,дължина 43 см,височина 35,килограми 6,изключително игриво и активно.....само окраската не съпада....прилагам и снимка
Весели Празници на всички!
Темата ми е изключително интерестна,в нета има доста информация на породата,но въпреки това искам да поискам и друго мнение.Преди 6 месеца ми беше подарено куче,порода - неизвестна,само знам за него,че майката и пинчер...бащата не се знае и точно тук е моят въпрос,дали е възможно той да е порода Джак Ръсел териер.Извинявам се предварително за качеството на снимките,ако се наложи ще направя по - добри.Кучето е женско на 7 месеца,дължина 43 см,височина 35,килограми 6,изключително игриво и активно.....само окраската не съпада....прилагам и снимка

Весели Празници на всички!
Публикувано: 23 December 2009 - 09:20 AM
Coldhill , това куче е 100% Rat Terrier.

Аз започвам да осъзнавам , че и мойто има нещо Rat Terriersko в него въпреки че майка му е JR :

Като цяло 2те породи са много сходни по темперамент , енергичност и интелект.
Rat териерите доколкото четох из нета са по-чуствителни към социализацията и са по-малко луди и смели от Джак ръселите , но са също толкова ненормални :)

Аз започвам да осъзнавам , че и мойто има нещо Rat Terriersko в него въпреки че майка му е JR :

Като цяло 2те породи са много сходни по темперамент , енергичност и интелект.
Rat териерите доколкото четох из нета са по-чуствителни към социализацията и са по-малко луди и смели от Джак ръселите , но са също толкова ненормални :)

Публикувано: 25 December 2009 - 12:10 AM
Мод: Без такива снимки ! И от сега да ви предупредя, че реклама на кучила без родословие във форума НЕ се допускат! Да го знаете за вбъдеще.
Че ,какво им е на снимките? или е имало и друга но е махната?
Въпрос към стопаните на женски JRT! Колко често се разгонват вашите? Моята е на 18 месеца и само веднъж,като беше на 11 месеца.Второто май го пропусна мисля или е нормално?
Че ,какво им е на снимките? или е имало и друга но е махната?
Въпрос към стопаните на женски JRT! Колко често се разгонват вашите? Моята е на 18 месеца и само веднъж,като беше на 11 месеца.Второто май го пропусна мисля или е нормално?