Джак Ръсел териер

Публикувано: 04 December 2009 - 05:07 PM
сетих се за един приятел дресьор, който ми каза че е направил къщата си нещо като хотел. Той взима кучета за обучение и когато има място взима и такива само за гледане. Мога да го попитам, а ако няма място то поне да препоръча колеги. Кажи горе долу дати?

Публикувано: 05 December 2009 - 04:39 PM

Виж малко по-напред във форума. Търси да купиш от хора, които не си изкарват хляба с това, т.е. не са "развъдник" и не купувай от магазин, че много хора си купиха уж JRT с документ за произход, а после се оказват далеч от стандарта на породата. Ако не намериш в България, в Гърция до колкото знам има лицензиран развъдник.

Публикувано: 06 December 2009 - 10:15 AM

Виж малко по-напред във форума. Търси да купиш от хора, които не си изкарват хляба с това, т.е. не са "развъдник" и не купувай от магазин, че много хора си купиха уж JRT с документ за произход, а после се оказват далеч от стандарта на породата. Ако не намериш в България, в Гърция до колкото знам има лицензиран развъдник.
Мерси Ози

Публикувано: 06 December 2009 - 11:17 AM
сетих се за един приятел дресьор, който ми каза че е направил къщата си нещо като хотел. Той взима кучета за обучение и когато има място взима и такива само за гледане. Мога да го попитам, а ако няма място то поне да препоръча колеги. Кажи горе долу дати?
Ози, благодаря за отговора. Имам близки при които можем да я оставим, но понеже никога деосега не сме я оставяли, не знам как ще реагира. Представям си ако цвинка по цял ден как ще им се отрази и на тях, пък и като почнат да звънят, че не яде, че тъгува или други подобни със сигурност няма да издържа и ще се върна веднага. Досега винаги сме намирали начин да е с нас, тя определя къде ще почиваме
 , ако взимат кучета сме там. Става въпрос за 3-4 дни, пообиколихме, събрахме мнения и й намерихме хотел, оттук нататък се надявам всичко да е наред. Пък и не се знае може и да не се стресира много, просто досега не се е налагало да остава сама, така че то ще си покаже. Никак не ни се иска и отсега я мисля, ама няма как.
 , ако взимат кучета сме там. Става въпрос за 3-4 дни, пообиколихме, събрахме мнения и й намерихме хотел, оттук нататък се надявам всичко да е наред. Пък и не се знае може и да не се стресира много, просто досега не се е налагало да остава сама, така че то ще си покаже. Никак не ни се иска и отсега я мисля, ама няма как.Поздрави.

Публикувано: 06 December 2009 - 04:37 PM
Ози, благодаря за отговора. Имам близки при които можем да я оставим, но понеже никога деосега не сме я оставяли, не знам как ще реагира. Представям си ако цвинка по цял ден как ще им се отрази и на тях, пък и като почнат да звънят, че не яде, че тъгува или други подобни със сигурност няма да издържа и ще се върна веднага. Досега винаги сме намирали начин да е с нас, тя определя къде ще почиваме
 , ако взимат кучета сме там. Става въпрос за 3-4 дни, пообиколихме, събрахме мнения и й намерихме хотел, оттук нататък се надявам всичко да е наред. Пък и не се знае може и да не се стресира много, просто досега не се е налагало да остава сама, така че то ще си покаже. Никак не ни се иска и отсега я мисля, ама няма как.
 , ако взимат кучета сме там. Става въпрос за 3-4 дни, пообиколихме, събрахме мнения и й намерихме хотел, оттук нататък се надявам всичко да е наред. Пък и не се знае може и да не се стресира много, просто досега не се е налагало да остава сама, така че то ще си покаже. Никак не ни се иска и отсега я мисля, ама няма как.Поздрави.
Може пък като е с други кучета в хотела да й е инересно
 Като в "детска градина"
  Като в "детска градина"  

Публикувано: 10 December 2009 - 12:15 PM

hp5500@abv.bg

Публикувано: 12 December 2009 - 01:46 AM
Евала на лекарите, които са ви отказали!
Да, и аз искам да ги поздравя.
Браво на тях!
Добре, че си дадохте мнението ... съвсем ще се откажа от този форум.
Chriss.......не мога да повярвам,4е из4ака ку4ето ти да стане на 18 месеца за да го заплодиш...евала!!!!!!!!!!Сега им отрежи опашките и им сложи някакви тежести на ушите,за да нема проблеми

Публикувано: 17 December 2009 - 09:13 AM
Имах и среща с един хубавец. Голям сладур беше и реших да му пусна.
Малко болеше в началото (нали ми беше за първи път) но после много ми хареса.
Сигурно скоро ще ставам майка (какво ли е това?)
Мод: Без такива снимки
 ! И от сега да ви предупредя, че реклама на кучила без родословие във форума НЕ се допускат! Да го знаете за вбъдеще.
 ! И от сега да ви предупредя, че реклама на кучила без родословие във форума НЕ се допускат! Да го знаете за вбъдеще. 

Ниамам подпис

Публикувано: 18 December 2009 - 09:42 PM
 Зимаееееееееееееееееееееееееееее тишина и мълчание и  във   форума
 Зимаееееееееееееееееееееееееееее тишина и мълчание и  във   форума  

глупости !
 пазя тишина единствено защото Еди предрямва
  пазя тишина единствено защото Еди предрямва   точно сега в студовете трябва повече пред компютрите да се задържат стопаните, следователно да се надяваме че ще настъпи оживление
 точно сега в студовете трябва повече пред компютрите да се задържат стопаните, следователно да се надяваме че ще настъпи оживление   

Публикувано: 21 December 2009 - 07:07 PM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

надявам се всички да са здрави и изпълнени с енергия. малкия ми мечко Ед Ведър расте и става все по щур
  надявам се всички да са здрави и изпълнени с енергия. малкия ми мечко Ед Ведър расте и става все по щур   ето няколко снимки да му се порадвате и вие
 ето няколко снимки да му се порадвате и вие   вече е на почти 6 месеца
 вече е на почти 6 месеца