Джак Ръсел териер
Публикувано: 04 December 2009 - 05:07 PM
сетих се за един приятел дресьор, който ми каза че е направил къщата си нещо като хотел. Той взима кучета за обучение и когато има място взима и такива само за гледане. Мога да го попитам, а ако няма място то поне да препоръча колеги. Кажи горе долу дати?
Публикувано: 05 December 2009 - 04:39 PM

Виж малко по-напред във форума. Търси да купиш от хора, които не си изкарват хляба с това, т.е. не са "развъдник" и не купувай от магазин, че много хора си купиха уж JRT с документ за произход, а после се оказват далеч от стандарта на породата. Ако не намериш в България, в Гърция до колкото знам има лицензиран развъдник.
Публикувано: 06 December 2009 - 10:15 AM

Виж малко по-напред във форума. Търси да купиш от хора, които не си изкарват хляба с това, т.е. не са "развъдник" и не купувай от магазин, че много хора си купиха уж JRT с документ за произход, а после се оказват далеч от стандарта на породата. Ако не намериш в България, в Гърция до колкото знам има лицензиран развъдник.
Мерси Ози

Публикувано: 06 December 2009 - 11:17 AM
сетих се за един приятел дресьор, който ми каза че е направил къщата си нещо като хотел. Той взима кучета за обучение и когато има място взима и такива само за гледане. Мога да го попитам, а ако няма място то поне да препоръча колеги. Кажи горе долу дати?
Ози, благодаря за отговора. Имам близки при които можем да я оставим, но понеже никога деосега не сме я оставяли, не знам как ще реагира. Представям си ако цвинка по цял ден как ще им се отрази и на тях, пък и като почнат да звънят, че не яде, че тъгува или други подобни със сигурност няма да издържа и ще се върна веднага. Досега винаги сме намирали начин да е с нас, тя определя къде ще почиваме

Поздрави.
Публикувано: 06 December 2009 - 04:37 PM
Ози, благодаря за отговора. Имам близки при които можем да я оставим, но понеже никога деосега не сме я оставяли, не знам как ще реагира. Представям си ако цвинка по цял ден как ще им се отрази и на тях, пък и като почнат да звънят, че не яде, че тъгува или други подобни със сигурност няма да издържа и ще се върна веднага. Досега винаги сме намирали начин да е с нас, тя определя къде ще почиваме

Поздрави.
Може пък като е с други кучета в хотела да й е инересно

Публикувано: 10 December 2009 - 12:15 PM

hp5500@abv.bg
Публикувано: 12 December 2009 - 01:46 AM
Евала на лекарите, които са ви отказали!
Да, и аз искам да ги поздравя.
Браво на тях!
Добре, че си дадохте мнението ... съвсем ще се откажа от този форум.
Chriss.......не мога да повярвам,4е из4ака ку4ето ти да стане на 18 месеца за да го заплодиш...евала!!!!!!!!!!Сега им отрежи опашките и им сложи някакви тежести на ушите,за да нема проблеми
Публикувано: 17 December 2009 - 09:13 AM
Имах и среща с един хубавец. Голям сладур беше и реших да му пусна.
Малко болеше в началото (нали ми беше за първи път) но после много ми хареса.
Сигурно скоро ще ставам майка (какво ли е това?)
Мод: Без такива снимки

Ниамам подпис
Публикувано: 18 December 2009 - 09:42 PM

глупости !

Публикувано: 21 December 2009 - 07:07 PM