Джак Ръсел териер
Публикувано: 25 March 2010 - 08:40 AM
Цитат(katetol @ Mar 24 2010, 07:55 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Nedev, ако това, на снимка е Лина, съм на 150% сигурна, че са роднини, а вероятно и брат и сестра
! Джими е роден на 16.08.2008 год. Гледайки снимката на Лина обаче, където сте я гушнал, определено все едно виждам моето куче! Невероятно е! Само дето Джими, по някаква причина, си изправи ушите. Доктори ми казаха, че сме прекалили с калция докато беше бебе, но аз определено мисля, че той просто си има собствено мнение по отношение на тях
.
Вашата случка определено е ужасяваща, но поне Лина слуша и изпълнява команди! При нас, вероятно защото аз се оказах слаб възпитател, Джими е ужасно вироглав! Изпълнява команди, докато не се появи нещо, което да му е ужасно интересно! Случи ли се това, няма земна сила, която да го накара да дойде при мен ... Търчала съм като луда по поляните ... Не виня животното, знам, че вината си е изцяло моя ... Сега пробваме нов метод за възпитание, който открих тук, във Dog.bg. Искрено се надявам да проработи .

Вашата случка определено е ужасяваща, но поне Лина слуша и изпълнява команди! При нас, вероятно защото аз се оказах слаб възпитател, Джими е ужасно вироглав! Изпълнява команди, докато не се появи нещо, което да му е ужасно интересно! Случи ли се това, няма земна сила, която да го накара да дойде при мен ... Търчала съм като луда по поляните ... Не виня животното, знам, че вината си е изцяло моя ... Сега пробваме нов метод за възпитание, който открих тук, във Dog.bg. Искрено се надявам да проработи .
Аиде да дадеш малко повече инфо за човека от които сте го взели или подробности около купуването,ако имаш снимка на родителите я пусни да я видим.Може наистина да имате нещо общо.
Публикувано: 25 March 2010 - 08:54 AM
Аиде да дадеш малко повече инфо за човека от които сте го взели или подробности около купуването,ако имаш снимка на родителите я пусни да я видим.Може наистина да имате нещо общо.
[/quote]
Снимка на родителите нямам! Джими го избрах по негови снимки и по интуиция
Последните уточнения с nedev от вчера обаче са, че майката на Лина и Джими е една и съща, просто са от различни кучила 
[/quote]
Снимка на родителите нямам! Джими го избрах по негови снимки и по интуиция

Публикувано: 29 March 2010 - 08:44 PM
Публикувано: 30 March 2010 - 07:13 AM
Цитат(Yanko P. @ Mar 29 2010, 07:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,
на колко месеца би трябвало кученцата да си сменят млечните зъбки
с постоянни?

Здравей!
Около третия месец кученцето може да започне да си сменя зъбките. Но не е задължително, може и малко по-късно, до около 4-5 месец!
Публикувано: 30 March 2010 - 08:45 AM
Цитат(Yanko P. @ Mar 29 2010, 09:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Здравейте,
с постоянни?

Здравей и от мене:)))
Маша започна края на 3-ия месец да си сменя зъбите. Започна с предните, сега и паднаха 2-та долни големи кучешки зъба. Колко ощe ще продължи до пълната смяна не зная, но се надявам да не е повече от 1 месец още.
Публикувано: 30 March 2010 - 03:43 PM
Цитат(izidra @ Mar 30 2010, 02:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Това са нашите слънчеви лъчи
. Вече сме пораснали, папкаме от купата на мама и все ни удря на игра

Страхотни са малките сладури izidra

Много се радвам че едно от тях отива при мои познати

Публикувано: 30 March 2010 - 03:46 PM
Цитат(zahoo @ Mar 29 2010, 09:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Чисто бял джак ръсел допустим ли е в стандарта на породата ?
"Окраската на джак ръсел териера е чисто бяла или бяла с рижави, жълтеникави или черни петна. Желателно е петната да са предимно на главата и в основата на опашката."
От този цитат излиза че може да са и чисто бели. Източника е:
http://bestfellows.c...%D0%B5%D1%80-2/
Публикувано: 30 March 2010 - 04:13 PM
Цитат(zahoo @ Mar 29 2010, 08:03 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Чисто бял джак ръсел допустим ли е в стандарта на породата ?
Да, прилагам ти и малко инфо от домашните ни помагала