Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#1881 Потребителят е офлайн   Leslie_ Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 April 2010 - 01:08 PM

Ох, голям е сладур този ДжоДжо, има страхотни уши... :ae_085:

Да ви е жив и здрав! :smile:

#1882 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 April 2010 - 01:46 PM

Показване на мнениетоLeslie_, в 27 April 2010 - 01:13 PM, написа:

Ох, голям е сладур този ДжоДжо, има страхотни уши... :ae_085:

Да ви е жив и здрав! :smile:

Благодарим много :smile:
User's Signature

Качена снимка

#1883 Потребителят е офлайн   _Valentina_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 06:02 PM

Привет на всички кучовци и техните стопани. :)
Хехе ДжоДжо какво тумбаче имаа..оо много е сладичък.Пу-Пу.:)

На мен вчера ми изпратиха снимка на моя бебок.Вече е на 10 дни мъника.Така нямам търпение да си го вземем..

Много целувки на кучовците!:*

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1884 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 28 April 2010 - 07:35 PM

По ? за храната нормално е след като се разделят малките с майка си да се получи смущение от новата обстановка а не точно от храната.Тогава е момента когато кученцата стават :злояди: от много грижи притеснения по тях ги разглезваме.Проблема се решава като бъдете първите няколко дни около (10)по твърди и да не притеснявате толкова много то кученцето от глад при условие че си има хранa нищо няма да му стане .Давайте му храната в определено време и след като си хапне за не повече 5-10 мин му я махайте да не стой постоянно храната при него не е желателно да преяждат >"разтройството" :tb_195:

#1885 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2010 - 07:36 PM

?

Това мнение е редактирано от kapanec: 28 April 2010 - 07:39 PM

#1886 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 April 2010 - 07:37 PM

:dog:

#1887 Потребителят е офлайн   Oscar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 April 2010 - 10:21 PM

Пиша в темата с надежда, че някой ще познае загубения си джак ръсел. Кучето е прибрано от екоравновесие и е закарано в изолатора Сеславци, където здравето му е застрашено от лошите условия. Може да видите повече снимки в Без дом, подтема Много нежелани в Сеславци.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1888 Потребителят е офлайн   ^JOJO^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 April 2010 - 12:44 PM

Показване на мнението_Valentina_, в 28 April 2010 - 06:07 PM, написа:

Привет на всички кучовци и техните стопани. :)
Хехе ДжоДжо какво тумбаче имаа..оо много е сладичък.Пу-Пу.:)

На мен вчера ми изпратиха снимка на моя бебок.Вече е на 10 дни мъника.Така нямам търпение да си го вземем..

Много целувки на кучовците!:*

Много е сладък мъника, има ли си име вече?
User's Signature

Качена снимка

#1889 Потребителят е офлайн   Sneji_ Икона

Публикувано: 30 April 2010 - 03:07 PM

Показване на мнениетоdistan, в 22 October 2006 - 06:50 PM, написа:

Здравейте всички които харесват и предпочитат това динамично и умно куче.Не видях във форума нищо за породата.Ако има съмишленици нека пишем тук.Когато гледах филма "Маската"-това куче ме грабна и докато не си намерих не се спрях.И ето вече 1 година сме заедно.На снимката е мама;

Здравейте на всички горди собственици на тази порода!

И аз се присъединявам към вас с поредния Майло :af_089:
Всичките кученца са страхотни.Вече сме на 3 месеца и 5 дни и вече нямаме търпение да излизаме на разходка.Много бавно минават тези дни :dry:
Ето и малко снимчици.
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#1890 Потребителят е офлайн   _Valentina_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 03:47 PM

Показване на мнението^JOJO^, в 30 April 2010 - 09:49 AM, написа:

Много е сладък мъника, има ли си име вече?

Мъника ще се казва Мaйло,те май много Мaйловци станаха тука.Хаха,нищо тъкмо ще е по-забавно,както е казал Мечо Пух колкото повече,толкова повече.. :P;)

Снежи_,И твоят Мaйло е невероятен сладур.Страхотна окраска и очички има,които предполагам той умело ще използва да опрощават белите му.:)

Ето снимка и на нашето съседче Оскар,той на около годинка или малко по-малко мисля и е невероятен сладур,много игрив и добричък.
/съжелявам за качеството на снимките,но нямах фотоапарат в мен,само телефона си/

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1891 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2010 - 08:44 PM

Показване на мнениетоOscar, в 29 April 2010 - 08:26 PM, написа:

Пиша в темата с надежда, че някой ще познае загубения си джак ръсел. Кучето е прибрано от екоравновесие и е закарано в изолатора Сеславци, където здравето му е застрашено от лошите условия. Може да видите повече снимки в Без дом, подтема Много нежелани в Сеславци.

Ужасно съжалявам, че закъснях за Джак-чето ... Направо не мога да повярвам, че в 2010 година сме толкова нецивилизовани по отношение на животните ... Надявам се, ако до 10-ти никой не го е взел, да имам възможност да му дам дом тогава, дори и да е само временен ... Никое куче не заслужава да бъде в приют, особено какъвто ми описахте, но за Джак Ръсел ... такова място наистина би било пагубно! ... Стискай зъбки, мъниче!
User's Signature

Качена снимка

#1892 Потребителят е офлайн   SeSo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
Публикувано: 02 May 2010 - 12:00 PM

Показване на мнениетоRiko24, в 26 April 2010 - 06:06 PM, написа:

Показване на мнениетоSeSo, в 25 April 2010 - 12:50 PM, написа:

Здрасти ,Майло кога точно е роден ние на 24.02.10.Кога ще почнем да ги извеждаме на вън.Утре ще ни бият втората ваксина,ако сме здрави.Аз вчера ви казах ,че имаме стомашни проблеми.Вие с какво се храните?От консервата се подрискваме,от Рояла повръщаме,доктора ни даде храна за такива случаи но той нея кусва.

Привет, от нас отново !
Рожденият ни ден е на 25.02 и втората ваксина е за 13.05....веднага след като изминат десетина дена след нея започваме с лудориите и на открито.
Мъничето го храним с HIll`s за бебета и определено няма проблем с нея. Нашата дилема с тази храна е: какъв е правилния дневен грамаж. От мястото където я закупихме, трима служители ни казаха три различни мнения(гледайки скалата на гърба на чувалчето) вариращи от 120гр до 200гр и определно за никой от тях не мога да кажа, че бе уверен в думите си.
Та ако някой е ползвал тази храна и знае за какво става дума ще се радвам да сподели опит.....

#1893 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2010 - 07:46 PM

ехо, привет на всички нови и стари Майловци!
малко снимки и от нас

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1894 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2010 - 08:37 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 30 April 2010 - 06:49 PM, написа:

Показване на мнениетоOscar, в 29 April 2010 - 08:26 PM, написа:

Ужасно съжалявам, че закъснях за Джак-чето ... Направо не мога да повярвам, че в 2010 година сме толкова нецивилизовани по отношение на животните ... Надявам се, ако до 10-ти никой не го е взел, да имам възможност да му дам дом тогава, дори и да е само временен ... Никое куче не заслужава да бъде в приют, особено какъвто ми описахте, но за Джак Ръсел ... такова място наистина би било пагубно! ... Стискай зъбки, мъниче!

Възхищавам се на благородството ти и желанието да прибереш мъника нищо че е временно! Дано все пак наистина е изгубен и неговите хора да си го приберат - така ще е най-щастлив и той и стопаните му.
User's Signature

Качена снимка

#1895 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 09:29 AM

Много са хубави всички кучовци, чиито снимки изгледах! Да са ви живи и здрави и много да се радвате взаимно!
Кучо от Сеславци, до колкото разбрах, го е взела нещатната ветеринарна лекарка, която обслужва кучетата там! Това което чух за условията в приюта обаче ме ужаси - това е като концлагер за кучета! Ужасих се от мисълта, че един Джак е поставен в тези условия, въпреки че никое куче не заслужава да му се случва това!Ако го бях взела, и се бяха спогодили с моя мъжкар, може би щях да си го задържа за себе си и да ги обичам и двамата :). Важното обаче е, че все пак е намерил дом!
User's Signature

Качена снимка

#1896 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 12:09 PM

Много много се радвам за изгубеното джакче, дано на никой не се случва подобно нещо! :smile:
User's Signature

Качена снимка

#1897 Потребителят е офлайн   Cool Икона

Публикувано: 03 May 2010 - 02:50 PM

Здравейте!
Най-накрая открих форум,където може да се намери информация за прекрасните кучета Джак Ръсел Териер.
Поздравявам всички притежатели на джак ръселчета!
Искам да попитам откъде мога да купя кученце в София(на възраст около 3 1/2 месеца) от тази порода? Прочетох множество обяви,но цените варират от 300 до 800лв.Всеки се представя за лицензиран или развъдник,но тази разлика в цената ме навежда на мисълта,че има нещо,което аз пропускам и не зная.Не ми се иска да стана жертва на мошеници или да платя за кученце,но улична порода.
Ще се радвам,ако някой ми даде съвет.Благодаря предварително!

Приятен ден!

#1898 Потребителят е офлайн   _Valentina_ Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 07:04 PM

Привет на всички JackLovers <3 !
Много е жестоко това което се случва в Сеславци.Много е хубаво че Джакчето е намерило дом.

SeSo ,Остава ви ще малко до свободата навън..ще чакаме снимки от първата разходка на бебо. :)

vani6366 ,такова сладурче си иматеее,има страхотно набръчкано челце.. :*

Вчера момичето от което ще вземем нашия Джак ми каза че бебетата вече са прогледнали. :)
Исках да пoпитам на кoлко седмици ще започнат да ходят по стабилно kученцата?

Поздрави на всички!!*_*
User's Signature

Качена снимка

#1899 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 May 2010 - 08:55 PM

Показване на мнението_Valentina_, в 03 May 2010 - 05:09 PM, написа:

Привет на всички JackLovers <3 !
Много е жестоко това което се случва в Сеславци.Много е хубаво че Джакчето е намерило дом.

SeSo ,Остава ви ще малко до свободата навън..ще чакаме снимки от първата разходка на бебо. :)

vani6366 ,такова сладурче си иматеее,има страхотно набръчкано челце.. :*

Вчера момичето от което ще вземем нашия Джак ми каза че бебетата вече са прогледнали. :)
Исках да пoпитам на кoлко седмици ще започнат да ходят по стабилно kученцата?

Поздрави на всички!!*_*

Благодаря! много ни е сладък и много палав, ама така е - приготви се и не се шашкай в началото
User's Signature

Качена снимка

#1900 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 May 2010 - 09:38 AM

Привет на всички сладки джак-чета :re_037:

Напоследък ходим с Маша на разходки на поляните зад Хилтън, около 5-6 часа следобед обикновено сме там.
По ми харесва от Борисовата градина - по-малко хора, по-широки поляни, по-малко бездомни кучета, повече кучкари и съответно повече кучета с които Маша да играе.
Маша от малка още има слабост към големите породи кучета и предпочита с тях да играе.
Любимото и игра е да открадне нечия топка или играчка за да я гонят поне няколко големи кучета, а тя да им се измъква с бърза скорост и внезапни завои и премятания :dog:
Това обаче напоследък малко ме притеснява след два инцидента с по-агресивни кучета.
Имам чувството че не я възприемат много-много като куче (по-скоро на заек!) и като не могат да я настигнат стават агресивни.
При първия случай един ротвайлер я гонеше, тя се блъсна в друго куче и той я настигна и я притисна под себе си. Тя се изплаши много и добре че успя да се измъкне. Ротвайлера я подгони отново и докато ги настигна тя се беше вече много изплашила.
При втория случай една немска овчарка я повали на земята и я запаха за врата сякаш искаше да я удуши. Добре че бях наблизо та успях да издърпам овчарката.
И след двата инцидента собствениците се скъсваха да ме убеждават как техните кучета въобще не били агресивни и били много добре обучени, и как това се случвало за първи път. Много-много не повярвах за това.
По мои наблюдения има няколко породи които проявяват агресия към Маша, а може би и към други джак-чета: немски овчарки, ротвайлери и хъскита.
Продължавам да ходя там, но вече съм много внимателен и като видя че на някоя поляна има кучета от тези породи ги отбягвам.

Случвало ли Ви се е и на вас подобно нещо, и ако да - как се справяте?
Маша е много жизнено и игриво куче и за нея всичко е забавления и игри, но май не всички кучета го приемат така!
От друга страна не искам да я ограничавам от игри и тичане, но пък и не искам да застрашавам нейното здраве.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Последна »