vani6366, в 01 October 2010 - 12:52 PM, написа:
krislubo, в 01 October 2010 - 08:43 AM, написа:
Нашият Лъки , нещо пострада, така и не разбрахме какво ме у точно. Нещо му стана на задната лява лапичка. Правиха снимка. Има нещо като изместване , ама не се знаело дали сега се е получило или е по рождение. Ще чакаме , ще видим. Сега милия гледа толкова жално и все гледа да го гушка и милва някой , а до преди два дни беше едно диво кученце. И по този въпрос да ви питам , укротяват лби се някога изобщо. Не ми харесва и това , че все гледа да хапе. Не е със злоба , просто за него това е игра , но си боли. Като иска някой да го погали , почти не дава , само скача, драска и захапва. Все гледа и да яде , свинчо. Сега доктора каза да го сложим и на диета бил дебеличък.
Има и нещо , което не е толкова важно за мен , но взе да ме дразни .Понеже Лъки стана петнист , всеки ми вика , "Ама това Джак Ръсел ли е ?" , " Защо е такъв петнист?" " С какво е смесен?" и "Сигурнили сте , че това ме у породата?" Писна ми вече от такива коментари и въпроси. Каквто и да е ние си го обичаме. Може на цвят да не го докарваме като породата , но по характер и черти според мен си отговаря напълно.
Ето и някоя друга снимка да ни видите.
Послените две са от преди малко , да видите петнистатат ни хиенка...
А ние пък сме по-скоро на точки - направо далматинец малък стана нашия

За твое успокоение слагам малко снимки на клубни американчета ДРТ хиенки

Стискам палци да се оправи лапичката скоро!
"White MUST predominate which is more than 51%. The word predominate clearly means overwhelm
not as some imagine a marginal percentage. White and tan are the most often seen, but the Tri
colours (black, tan and white) are starting to emerge again after being rare in the early 1990s. They
have always been part of the Jack Russell breed. The white, black tan and brown come in many
patterns and varying mixes of individual hairs, regardless of the shade, dogs are classed as plain
tan/white or tri."
и
"BLACK PIGMENT ON NOSE, AROUND EYE RIMS TICKING NOT DESIRABLE FOR SOME, BUT QUITE CORRECT."
Излиза че черните точки макар и нежелани от много са си съвсем приемливи за стандарта на породата