Джак Ръсел териер
Публикувано: 23 June 2011 - 08:17 AM
Публикувано: 23 June 2011 - 09:22 AM
Да са живи и здрави всички нови кучовци :)

Еди вече разбира много какво му се говори, преди изпълняваше по-лесно команди като Седни! и Легни!, сега се ослушва, без храна не става :)
Гледах в интернет, търсих, но не можах да намеря упражнение как да го уча да ми дава лапа, и искам да помоля Vani6366 за малко обяснения за упражнението дето правят, защото знам че онзи черноглавия калпазанин е научил тази команда :) гледах го в едно клипче, как си вдига лапичката до небесата, само и само да си вземе наградката :) и беше много малкичък още. Започвам да си мисля, че родата на Лина произвежда само кучета-професори :) а моя си знае неговото - хитро и инато :)
ето и малко снимки от една наша разходка
ПС:
Има ни и в Facebook вече хех
Това мнение е редактирано от turbbomax: 23 June 2011 - 09:25 AM
Публикувано: 23 June 2011 - 09:29 AM
sesana, в 23 June 2011 - 08:17 AM, написа:
А откъде ви е фурминатора, защото мисля, че не съм срещала, а ми изглежда доста полезно, сега като се затопли Вая прави леш вкъщи, всичко е в косми...
Публикувано: 23 June 2011 - 09:51 AM
ice_skater, в 23 June 2011 - 09:29 AM, написа:
А откъде ви е фурминатора, защото мисля, че не съм срещала, а ми изглежда доста полезно, сега като се затопли Вая прави леш вкъщи, всичко е в косми...
И на мен ми е любопитен този уред. В форума за фурминатора прочетох и лоши мнения за него,че бил свалил до кожа космите на едно от кученцата. Има ли нещо такова?
Публикувано: 23 June 2011 - 09:58 AM
ice_skater, в 23 June 2011 - 09:29 AM, написа:
Взех го от ebay.co.uk.Като този в синьо е.
За сега съм доста доволна. В упътването пише да се пази кожата, но ако се запази добро движение на ръката, без натиск, то няма как да я нараниш.
Публикувано: 23 June 2011 - 01:55 PM
Oт къде купихте Фурминатора , какъв размер S,M, за колко?
Разбрирам че върши работа. мало и ментета. Благодаря. Поздрави
Публикувано: 24 June 2011 - 09:27 AM
Обрива е разконспириран. Когато бях в София забраних излизането на Пипин. Да ама Ванката изнудил баба си и я метнал, че може. Съответно е бил навън в тревата. А около нас има коприва. И то не малко. А и тревата е висока. Към момента обрива не е зачервен. Не го дразни. Пипин нито се чеше, нито ближе. В какъв филм се вкарах, а как ме метнал Ванката. Така е то. Каквото не минава при мама и тате, със сигурност минава при баба и дядо. Това е като забраната ми да се ядат твърди бонбони. Все още му дават, а аз не позволявам. И винаги разбирам кога са му дали.

Стискайте палци Ванката да не се разболява. Вчера му сложиха ваксина и днес ми е с температура детето. Как ми се свива душицата. Вън горещо, а той с температура. С мъжа си говорихме, че е кофти поредица. Ванката ваксиниран с температура, а Пипин ваксиниран с обрив.

Публикувано: 24 June 2011 - 03:28 PM
Благодаря ви.
Публикувано: 25 June 2011 - 09:58 PM
merry_ny, в 24 June 2011 - 03:28 PM, написа:
Благодаря ви.
http://www.zoomagazi...za-kutsheto-167 Вижте тук, има и Фурминатор. Малки разфасовки няма, но могат да ви дадат насипно.
Публикувано: 26 June 2011 - 07:55 AM
Ние до плажа не стигнахме. Ванката беше с температура. На Пипин му спираме Орижена и минаваме на лечебна Вирбак. За кожа и козина. Водих го при трима лекари и смятат, че е алергия. Нещо е подразнило кожата. И от там са пъпките. Късмет ей. Все си мислех че у нас поне едно същество няма да има алергия към нещо, но уви. Предложиха ми или хапчета или лечебна храна. Та избрах храната. Докато станем по - големи ще си ръбаме нея. Като мога да давам пилешко филе на скара или бяла риба на скара. нищо друго. Смятам, че Пипин няма да има нищо напреки това..

Сега ако решим да ходим на разходка с Пипин и Ванката ще трябва да избягваме: тревисти места, с цъфтящи дървета или цветенца. И обезателно да няма пчели.

Я ни вижте къде можем да се качваме вече

Публикувано: 26 June 2011 - 08:47 PM
charlie2008, в 25 June 2011 - 09:58 PM, написа:
merry_ny, в 24 June 2011 - 03:28 PM, написа:
Благодаря ви.
http://www.zoomagazi...za-kutsheto-167 Вижте тук, има и Фурминатор. Малки разфасовки няма, но могат да ви дадат насипно.
Мерси за инфото, ще ги разпитам. Приятеля ми последно взел на Роял тази за чувствителни стомахчета, че не може а ги оправи явно и от нея дъха й е ужасен...