Ако можете да ни видите сега...Работим. Аз си седя на стола и си пиша тестове за софтуер, а Пипин дреме до мен. В офиса е тихо и спокойно, а той се е отпуснал като жаба. Това е 2 работен ден за Пипиндакис.
Преди 2 часа му сложиха трета ваксина + една за гъбички. Чипиран е. Престраших се. Много се притеснявах, но Изидра ми обясни снощи, че няма от какво. Та вече и чипче си имаме. Докато му слагаха ваксините и чипа не посмях да го държа. Вета и асистента му го правиха. А мишочето като ме видя се качи в мен и даже не посегна да ме хапе

Точно за 5 минути се върна на нормален режим и естествено ме заръфа.
Пак имаме обрив. Омръзна ми вече. Не е от контакт с треви /не е излизал/, смятам, че е от храна. Прегледаха го и казаха, че е алергичен обрив. Не го дразни, не го сърби, но си седи. Появява се и след няколко часа изчезва. Сега започвам да изключвам продуктите от храната един по един и после ще започна да ги включвам, за да хвана, кое го дразни.

Дано да хвана виновника. Имам едно подозрение и съм почти сигурна, но все пак ще изчакам.
Вече можем да излизаме навън. Странна работа, но доки от сума време ми приказва да го водя. Та мисля в Събота да го заведа на плаж. О, кеф и себе си ще заведа на плаж. Обаче трябва да се заредя с търпение и спокойствие. Лудо куче и шантаво дете на плажа са уникална комбинация.
turbbomax, разкошен кучок, а как се е излегнал само. Да му завиди човек.
Арни и той красив. Ама много. Даже разбрах, че е по - палав от Пипин. А си мислих, че Пипаки не бива.
Джера е красавица.
Charli_33, твоето кучонче също. На една снимка е толкова миличко, че ми идва да му млясна една целувка.
kapanec, бебоците са станали по - големи. Виж ги ти за няколко дни са пораснали.
nedev, твоят пес има моите пороци . Ама пък е голям кеф.
Извинете за есето, което написах, но много ми се приказва явно.