Джак Ръсел териер
Публикувано: 12 November 2007 - 09:25 PM
Публикувано: 12 November 2007 - 09:35 PM
Публикувано: 13 November 2007 - 09:13 PM
мой близък има интерес към придобиването
на куче от породата джак ръсел териер
като изискване има да е женско
родословието разбира се е предимство но съвсем не задължително
ще се радвам да му помогнем да зарадва майка си
на която възнамерява да го подари
разполагаме с около месец
моля на dimow2@abv.bg
благодаря и успех на всички
Публикувано: 13 November 2007 - 10:45 PM
Цитат
Здравей не се занимаваме с развъдна дейност, но имаме 6 малки кученца които са на 27 дни. Без родословие са. На лични ще ти дам повече подробности и мейл за връзка.
Публикувано: 19 November 2007 - 02:12 PM
Радвам се , че форума се е разраснал толкова бързо и се надявам да обменяме и споделяме радостните моменти от тези палавници.Впоследствие ще прекача и снимка преди и след заболяването.
Публикувано: 23 November 2007 - 10:52 PM
Публикувано: 24 November 2007 - 01:28 PM
Цитат
Здравей, jockitch! Доколкото знам бултериера трудно съжителства с други породи кучета и не е препоръчително отглеждането му с други породи, но джак ръсела обикновенно подхожда винаги игриво и незлонамерено към останалите породи.Това, че бултериерчето е малко - може и да се получи / все пак и двете породи са ловджийски кучета с английски произход ;)/ Ако те притеснява джак ръсела - с него проблем няма да имаш в това отношение :blink: , поне с моето куче е така.
Публикувано: 24 November 2007 - 09:53 PM
Публикувано: 29 November 2007 - 08:24 PM
Здравейте!
Приятна първа разходка ви пожелавам. Бях ей така :o когато за първи път разходихме нашата маймуна. Нямат умора!
Направихме тричасов преход в Рила и се бяхме приготвили да я носиме ако стане нужда. Да ама не. Фрида имаше енергия за още много ходене.
Разкажи ни после как е минала вашата разходка!
Публикувано: 30 November 2007 - 12:09 PM
Като подхванах темата за разходка, незнам вие как сте, но моето куче е като цирков артист.Като излезем в парка всички други кучета се държат нормално, а тя се разхожда на задните два крака и подскача като заек :o , отделно дърпа много силно и въпреки че вече е на 1 г. и 2 мес. има енергия като за 3 кучета.Хората се обръщат след нас и се смеят, защото аз след нея буквално хвърча ;D Моля Ви пишете, това нормално ли е ?
Публикувано: 01 December 2007 - 12:41 PM
Днес бяхме на доктор за последната ваксина, така че другата събота сме навън!
Лошото е, че Трой има демодекоза... 2 петънца на главата...прочетох каквото има по темата във форума...докторът му постави диагнозара 100% уверен, без да прави изследване - знам, че във всяка тема свързана с това заболяване се казва изрично, че не трябва "на око" а и под микроскоп, но семейно решихме да се доверим на този доктор, въпреки това имам голяма доза притеснения...даде ни за мазане нещо, което не се споменава тук от другите изпатили стопани, а именно, "себацил" (препарат за краста при прасета) през ден да го мажем...
Ще пиша скоро пак
Приятна слънчева събота!
Публикувано: 01 December 2007 - 06:30 PM
Цитат
Днес бяхме на доктор за последната ваксина, така че другата събота сме навън!
Лошото е, че Трой има демодекоза... 2 петънца на главата...прочетох каквото има по темата във форума...докторът му постави диагнозара 100% уверен, без да прави изследване - знам, че във всяка тема свързана с това заболяване се казва изрично, че не трябва "на око" а и под микроскоп, но семейно решихме да се доверим на този доктор, въпреки това имам голяма доза притеснения...даде ни за мазане нещо, което не се споменава тук от другите изпатили стопани, а именно, "себацил" (препарат за краста при прасета) през ден да го мажем...
Ще пиша скоро пак
Приятна слънчева събота!
Troy, това е много сериозно !!! :o :o не искам да те плаша, но без проба от открита рана не може да ти поставят такава диагноза - това е кърлеж който се храни с кожа и козина и освен ако не се изследва от микроскоп не може да се разбере дали наистина е тази болест. И ние като вас се доверихме на "градския ветеринар" и той ни предписва разни мазила, а тя все повече се влошаваше и накрая когато болестта се разрасна ни казаха че кучето ни е за евтаназия.Не искам да се изказвам лошо за ветеринарите, но все пак те не могат да бъдат вещи във всичко и трябва ако има проблем да те насочат към добър специалист.Благодарение на лекарството "тактик" /което е за крави и коне/ тя се излекува, но стоя в клиника 3 месеца защото впоследствие беше развила инфекции от раните, които бяха навсякъде по тялото.Първо тръгна от едно петънце на муцунката. И така ако искаш повече информация пиши ми за да ти помогнем с каквото може защото ужаса който изживяхме е .....Дано не е демодекоза !!!
Моля Ви отнесете се сериозно.
Прилагам и снимка на гушата на кучето дни преди да я заведем в клиниката.