Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#341 Потребителят е офлайн   LondonAfterMidnight Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 12 November 2007 - 01:59 PM

Аааааа, идвам да ги нацелувам по големите, розови тимбачкии  :yahoo:  :wub: 

#342 Потребителят е офлайн   osama Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 09:25 PM

Здравейте, от един месец и аз сам собственик на джакче. Само че го взех на 6 месеца и не можах да му се радвам като малко. По късно ще сложа и снимки. Обаче голям проблем имаме със хигиената, всичко върши в коридора. Дали ще се научи като е вече голямо.

#343 Потребителят е офлайн   ani1979 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 12 November 2007 - 09:35 PM

Здравей! Би трябвало да се научи ние взехме нашата на 45 дни но доста време и отне да се научи макар че постоянно я извеждахме навън. Мисля че до годинка макар и рядко правеше по "нещо" вкъщи и много добре го скриваше под леглото например  :o.  :-

#344 Потребителят е офлайн   mantata Икона

Публикувано: 13 November 2007 - 04:43 AM

Привет на вси4ки!Моля тези от вас,които се занимават с развудна деиност да побликуват телефони за връзка или icq ili skype.Търся такова ку4е откакто го видях за първи път преди години.Благодаря на вси4ки предварително!

#345 Потребителят е офлайн   mantata Икона

Публикувано: 13 November 2007 - 04:59 AM

nina_fashion твоята женска има ли родословие?

#346 Потребителят е офлайн   mitko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 09:13 PM

здравейте колеги
мой близък има интерес към придобиването
на куче от породата джак ръсел териер
като изискване има да е женско
родословието разбира се е предимство но съвсем не задължително
ще се радвам да му помогнем да зарадва майка си
на която възнамерява да го подари
разполагаме с около месец
моля на dimow2@abv.bg
благодаря и успех на всички
User's Signature

www.proside.eu
http://dimow2.hi5.com

#347 Потребителят е офлайн   ani1979 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 13 November 2007 - 10:45 PM

Цитат

Привет на вси4ки!Моля тези от вас,които се занимават с развудна деиност да побликуват телефони за връзка или icq ili skype.Търся такова ку4е откакто го видях за първи път преди години.Благодаря на вси4ки предварително!

Здравей не се занимаваме с развъдна дейност, но имаме 6 малки кученца които са на 27 дни. Без родословие са. На лични ще ти дам повече подробности и мейл за връзка.

#348 Потребителят е офлайн   mortisha Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 02:12 PM

Здравейте на всички почитатели и притежатели на тази прекрасна порода! Имам женски джак ръсел казва се Тери и е на една година.Преди една година започнах да пиша в форума, но кучето се разболя от Демодекоза - болест на кожата, която се разви за две седмици и ако не бяха професионалистите от Старозагорския ветеринарен университет, можеше да се случи най лошото :'(.Искам чрез този форум да предупредя, че тази порода е най предразположена към такива кожни заболявания, обикновенно се раждат с този кърлеж които се отключва в последствие евентуално -  пролетно време.Така че, ако забележите нещо - зачервянане или поява на раничка по кожата- бързо при чичо доктор защото става страшно!
Радвам се , че форума се е разраснал толкова бързо и се надявам да обменяме и споделяме радостните моменти от тези палавници.Впоследствие ще прекача и снимка преди и след заболяването.

#349 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
  • Interests:A.P.O.C.A.L.Y.P.T.O
Публикувано: 23 November 2007 - 10:52 PM

здравейте, предлагат ми джак ръсел териер за 600лв. без родословие тай като тръабва да давам за него осще пари 100% сам сигурен че е чист . имам и бултериер  на 4-ри месеца ще се разберат ли ?

#350 Потребителят е офлайн   mortisha Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 01:28 PM

Цитат

здравейте, предлагат ми джак ръсел териер за 600лв. без родословие тай като тръабва да давам за него осще пари 100% сам сигурен че е чист . имам и бултериер  на 4-ри месеца ще се разберат ли ?

Здравей, jockitch! Доколкото знам бултериера трудно съжителства с други породи кучета и не е препоръчително отглеждането му с други породи, но джак ръсела обикновенно подхожда винаги игриво и незлонамерено към останалите породи.Това, че бултериерчето е малко  - може и да се получи / все пак и двете породи са ловджийски кучета с английски произход  ;)/ Ако те притеснява джак ръсела -  с него проблем няма да имаш в това отношение :blink: , поне с моето куче е така.

#351 Потребителят е офлайн   teko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 09:53 PM

Здравейте приятели! Не съм писала отдавна поради лични причини и много се радвам да видя,че темата е така посещавана.Аз за съжаление няма да мога да пиша скоро.Кучо е много добре дивее и щурее.Да нацелувате и нагушкате вашите зверчета!!! Приятна вечер!!!

#352 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 November 2007 - 01:33 AM

;)Здравейте!На  всички които харесват и обичат породата!Виждам че интересът нараства и имаме доста :yahoo:любители и привърженици.Скоро и ние ще имаме качествени кученца от тази порода. :->)

#353 Потребителят е офлайн   Troy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 November 2007 - 06:19 PM

Привет на всички ръсели и техните любимци ;) !
Ето го и нашият палавник - порастнал и чакащ с нетърпение първата си истинска разходка!
Между другото, как мислите - с тез дъгли крачка Трой джак ли е, парсън ли е?...

#354 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2007 - 06:51 PM

Здравей Твоят бандит е парсън ръсел-джак ръсела е максимум 30 см и 6кг
но си е пак същия беладжия ;D ;)

#355 Потребителят е офлайн   ani1979 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 November 2007 - 08:24 PM

:blink:
Здравейте!
Приятна първа разходка ви пожелавам. Бях ей така  :o когато за първи път разходихме нашата маймуна. Нямат умора!
Направихме тричасов преход в Рила и се бяхме приготвили да я носиме ако стане нужда. Да ама не. Фрида имаше енергия за още много ходене.

Разкажи ни после как е минала вашата разходка!

#356 Потребителят е офлайн   mortisha Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 12:09 PM

Здравейте, приятели ! Радвам се, че все повече хора имат от тези страхотни кучета  :->) Troy, кученцето със сигурност е парсън джак ръсел, защото и моето куче е същото, но със друга шарка :blink:  Относно първата разходка ние имахме проблем, защото тя тичаше като невиждала, щурееше, скачаше и мускулчетата на краката, бяха претоварени и съответно доведе до биене на лекарство за тяхното отпускане, въобще това е уникална порода :kuchence:

Като подхванах темата за разходка, незнам вие как сте, но моето куче е като цирков артист.Като излезем в парка всички други кучета се държат нормално, а тя се разхожда на задните два крака и подскача като заек :o  , отделно дърпа много силно и въпреки че вече е на 1 г. и 2 мес. има енергия като за 3 кучета.Хората се обръщат след нас и се смеят, защото аз след нея буквално хвърча ;D Моля Ви пишете, това нормално ли е ?

#357 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 November 2007 - 10:34 PM

;) ;Dразбира се че е нормално-това е чара на породата-енергията е всичко което има тази порода и именно тук е интереса към тях :yahoo:

#358 Потребителят е офлайн   teko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 12:22 PM

Troy  пожелавам ви запомняща се първа разходка въпреки че знам че тя със сигурност ще е такава и да пишеш как е минало ;)

#359 Потребителят е офлайн   Troy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 12:41 PM

Здравейте,
Днес бяхме на доктор за последната ваксина, така че другата събота сме навън!
Лошото е, че Трой има демодекоза... 2 петънца на главата...прочетох каквото има по темата във форума...докторът му постави диагнозара 100% уверен, без да прави изследване - знам, че във всяка тема свързана с това заболяване се казва изрично, че не трябва "на око" а и под микроскоп, но семейно решихме да се доверим на този доктор, въпреки това имам голяма доза притеснения...даде ни за мазане нещо, което не се споменава тук от другите изпатили стопани, а именно, "себацил" (препарат за краста при прасета) през ден да го мажем...
Ще пиша скоро пак
Приятна слънчева събота!

#360 Потребителят е офлайн   mortisha Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 December 2007 - 06:30 PM

Цитат

Здравейте,
Днес бяхме на доктор за последната ваксина, така че другата събота сме навън!
Лошото е, че Трой има демодекоза... 2 петънца на главата...прочетох каквото има по темата във форума...докторът му постави диагнозара 100% уверен, без да прави изследване - знам, че във всяка тема свързана с това заболяване се казва изрично, че не трябва "на око" а и под микроскоп, но семейно решихме да се доверим на този доктор, въпреки това имам голяма доза притеснения...даде ни за мазане нещо, което не се споменава тук от другите изпатили стопани, а именно, "себацил" (препарат за краста при прасета) през ден да го мажем...
Ще пиша скоро пак
Приятна слънчева събота!

Troy, това е много сериозно !!!  :o :o не искам да те плаша, но без проба от открита рана не може да ти поставят такава диагноза - това е кърлеж който се храни с кожа и козина и освен ако не се изследва от микроскоп не може да се разбере дали наистина е тази болест. И ние като вас се доверихме на "градския ветеринар" и той ни предписва разни мазила, а тя все повече се влошаваше и накрая когато болестта се разрасна ни казаха че кучето ни е за евтаназия.Не искам да се изказвам лошо за ветеринарите, но все пак те не могат да бъдат вещи във всичко и трябва ако има проблем да те насочат към добър специалист.Благодарение на лекарството "тактик" /което е за крави и коне/ тя се излекува, но стоя в клиника 3 месеца защото впоследствие беше развила инфекции от раните, които бяха навсякъде по тялото.Първо тръгна от едно петънце на муцунката. И така ако искаш повече информация пиши ми за да ти помогнем с каквото може защото ужаса който изживяхме е .....Дано не е демодекоза !!!
Моля Ви отнесете се сериозно.

Прилагам и снимка на гушата на кучето дни преди да я заведем в клиниката.

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни