Джак Ръсел териер
Публикувано: 09 January 2008 - 04:44 PM
Здравейте отново и благодаря за пожеланията. Приятно ми е да ви представя малката Джени, която много трудно снимахме защото от звука "штрак", започваше да подскача от радости и вълнение. :podigravka:. В момента играят на "криеница" с котарака Ронни и нямате представа какво шоу се разиграва в момента. Когато успея да ги снимам двамата, ще разберете за какво точно говоря :viking:
Публикувано: 09 January 2008 - 10:33 PM
Цитат
За много години на всички!
Много е хубава Джени! Да ви е жива и здрава!
А Трой расте и лудее, дивее и щурее. За сега преборихме тая демодекоза, ама лечението продължава още. Ето и снимчица ;)
Много е хубава Джени! Да ви е жива и здрава!
А Трой расте и лудее, дивее и щурее. За сега преборихме тая демодекоза, ама лечението продължава още. Ето и снимчица ;)
Невероятни сладурчета са всички тук, жалко че не съм виждала в града ни такова Джак Ръселче ... ;)
Публикувано: 26 January 2008 - 08:31 PM
Здравеите приятели,предния път малко съм се поизложила със снимките :(queen Дженни е голяма красавица да ви е жива и здрава и дълги години да ви радва!Сега ще пробвам да прикача още една снимка на Баркли,стискайте палци дано успея.От известно време съм без компютър вкъщи и нещата се забравят :huh:Пожелавам ви лека и спокойна вечер!!!!
Публикувано: 28 January 2008 - 11:56 AM
Благодаря "teko" и Баркли е голям сладур, а за якенцето му да не говорим, направо да го схрускаш целия :wub:. Нашата Дженни много обича да се "рови" в пясъка на котарака Ронни и не, че нещо търси там и не, че нещо очаква да намери, ами ей така да си порови само и познайте какво става след този "процес" :P...иначе любимата и играчка е гуменото прасенце/на една от снимките се вижда/със свирещото дупе B)/ нерви да имаш като си играе с него/...поздрави на всички и пожелания да пишете повече :wub:
Публикувано: 01 February 2008 - 04:08 PM
Здравейте,
Вече писах на няколко човека от форума. Много харесваме Джак Ръсел териерите и сме решили да си вземем такова куче. За съжаление като прегледах темата разбрах. че не е лесно да се намери такова кученце особено в България. Много ще се радвам ако ми помогнете и ме насочите от къде да си взема кученце или да си купя от някой който скоро очаква да му се родят.
Благодаря. :blink:
Вече писах на няколко човека от форума. Много харесваме Джак Ръсел териерите и сме решили да си вземем такова куче. За съжаление като прегледах темата разбрах. че не е лесно да се намери такова кученце особено в България. Много ще се радвам ако ми помогнете и ме насочите от къде да си взема кученце или да си купя от някой който скоро очаква да му се родят.
Благодаря. :blink:
Публикувано: 02 February 2008 - 09:56 PM
Цитат
Здравейте,
Благодаря. :blink:Внимавайте от къде и какво купувате!!! B)
Благодаря. :blink:Внимавайте от къде и какво купувате!!! B)