Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3471 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 July 2011 - 05:20 PM

Крис, дано всичко мине наред, ще стискаме палци с Маша. Тя явно скоро ще си има нови братчета и сестричета.
Дано някое се падне лудо като нея :ab_041:
Кой е щастливия татко?
[/quote]

Благодаря! Маша беше страшна бомбичка :)
Таткото се казва Джаки, голям красавец е и идва от Канада. Двамата много си приличат, ето и снимка.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3472 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2011 - 08:08 PM

Показване на мнениетоChriss, в 20 July 2011 - 05:20 PM, написа:

Благодаря! Маша беше страшна бомбичка :)
Таткото се казва Джаки, голям красавец е и идва от Канада. Двамата много си приличат, ето и снимка.

Страхотен хубавец е, и той с начупен косъм като Сконси :ba_025:
Кутретата ще са невероятни :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#3473 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 20 July 2011 - 09:40 PM

radusha много кофти случка то направо си е било екшън :ud_009:.Тоя с немските овчарки заслужава приятелят ти да го поразхвърля здравата и него та да си вземе поука иначе ще си я кара все така .

#3474 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 July 2011 - 10:50 PM

Показване на мнениетоkapanec, в 20 July 2011 - 08:40 PM, написа:

radusha много кофти случка то направо си е било екшън :ud_009:.Тоя с немските овчарки заслужава приятелят ти да го поразхвърля здравата и него та да си вземе поука иначе ще си я кара все така .

Виж, с това и аз съм съгласна :ab_041:

#3475 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 July 2011 - 12:48 AM

Леле, глътнах си граматиката след като прочетох историята с овчарките :ud_009: Надявам се всичко да е наред и възможно най-скоро да се отърсите от случката, доколкото е възможно...
Ние засега не сме имали подобни случки и като цяло не сме попадали на безотговорни стопани. Разхождаме се в един и същи район, има доста кучета, но всички агресивни са на повод и с наморници... Познавам един стопанин, който е военен, и се разхожда с пистолет, постоянно. Разказвал ми е как на няколко пъти е спасявал себе си и кучето си от глутници бездомни кучета със стреляне във въздуха. Смятайте за какво става дума, пистолети, за да се спасяваме докато си разхождаме кучето :dry:
Иначе шокчето ми е идея от доста време, не само заради агресивни кучета, а и заради агресивни хора, обаче така и не съм се навила да си взема... Въпреки, че историята на radusha пак ме хвърли в размисли...

#3476 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2011 - 02:21 PM

Привет.Аз ще кажа пък вие давайте съвети.
От няколко дни сутрешните ни / най- дълги и обикновено весели / разходки протичат по следния начин: Майло зобил нос в земята/НАПРАВО Я ОРЕ/ върти се и души и диша тежко и като намери каквото явно той си търси ближе на поразия.Това така докато не го вържа и поведа на някъде.
Женски ли има разгонени?Той и така не е първо послушание , а тези дни направо нещо му трие паметта.

#3477 Потребителят е офлайн   Sergio Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 July 2011 - 06:56 PM

На малката Тара и остават още три седмици до първата разходка навънка. Кажете каква каишка трябва да и вземем: такава тип през гърдите или нормална праз врата на кучо :)

#3478 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2011 - 09:38 PM

Дора, не, че нещо, ама и при нас е така. Само дето не е на една от разходките, а по всяко време, когато е навън! Захласва се по места, където са пишкали ... вероятно разгонени женски ... И, като го дръпна от там, долната джука му трепери ... Нали са мъже ... Мен доста ми е притеснено от това, защото той се впуска и в щателно облизване, но не съм сигурна, че това може да се коригира, т.к. според моето скромно мнение си им е инстинкт ... Като да се отъркалят в най-гнусната смрад, която открият. Ако съм в грешка, и аз ще съм благодарна на съвети за отучване от този УЖАСЕН навик ...

Sergio, зависи с какъв повод ще свикнете малката кукла от малка. Аз лично си водя кучето с нагръдник, а и гледам, че май повечето от съфорумците ползват такива. От друга страна каишката през врата от рано ще я свикне да не се опъва, а е и по-лесно за корекции при възпитание (поне така съм чела). Така че - въпрос на избор от Ваша страна. Моят съвет е от сега да започнете да я привиквате на командата "ЕЛА". Така за три седмици ще привикне да идва при вас и ще Ви е по-лесно ... даже и без каишка ...
Успех в избора и дайте снимки на малката сладурка! Ние всички обичаме снимчици!
User's Signature

Качена снимка

#3479 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 09:02 AM

С Пипин направих следното: За първите разходки взех къс/учебен/ повод и нашийник. Чрез тях бързо свикна да не се опъва и да върви в крак. Сега вече, след близо месец разходки има нагръдник и повод - 5м. Рядко се налага корекция, но моментно застопоряване на повода върши чудеса. Никога не ме е теглил в определена посока. Едно леко дръпване му стига, за да тръгне в желаната от мен посока.
Като грешка си отчитам: Беше ме страх да го пускам да играе свободно и го направих късно. Като първите пъти се страхувах. Той усети това и спря да изпълнява част от командите ми. Сега се връщаме към обичаен ритъм, но една седмица ме прави на маймуна.
Айде да излиза мацката. Само да ви прибараме някъде каква игра ще пада. Sergio, вие къде живеете в Бургас?
В допълнение: Пипин е послушен Джак Ръсел. Не лае въобще. Не скимти. Не ръба. Когато е в колата си заспива на седалката. Спи по цяла нощ.

#3480 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 July 2011 - 11:09 AM

И ние сме така, голям сънливец. а това с облизването, заличават женските секрети за да не ги открие конкуренцията и после маркират мястото.И затова само на повод и под контрол в парка. А в гората може и
без повод.

#3481 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2011 - 11:29 AM

Да ви покажем и ние нашата прогресия на съня в снимки
Първо се подготвяме за летния сън от януари:Прикачена снимка
Март месец вече сме така: Прикачена снимка
А сега - така: Прикачена снимка
и така: Прикачена снимка
и такааа ... Прикачена снимка ...
В жегите направо го мързи да гледа, само като се поразхлади го удря сачмата ... А сега точно спи и бълнува - кара се на някого в съня си! :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#3482 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2011 - 03:00 PM

Ей , сънливковци....много сте готини.
Аз обожавам позата на Майло : на геврек , но по гръб с разтворени лапки- абсурд да мога да я имитирам ./ хаха/.

#3483 Потребителят е офлайн   Sergio Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 22 July 2011 - 09:10 PM

Ето няколко снимчици на Тара, как се учи на команда "седни" :)
sesana от Изгрев сме, близо до Билла

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3484 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 July 2011 - 05:08 PM

Показване на мнениетоSergio, в 22 July 2011 - 09:10 PM, написа:

Ето няколко снимчици на Тара, как се учи на команда "седни" :)
sesana от Изгрев сме, близо до Билла

Eхе, ние сме почти съседи. Аз съм в Зорница близо до подлеза на Янко Андонов. :ba_025:
Значи когато Таричка е готова за разходки ви чакаме за компания. Друго си е да се разхождаме с такава мацка. :ab_041:
Пипин днес повръща. Явно има проблем с гранулите за кожа и козина на Вирбак или с препарата против бълхи. Този път го накапах аз. Вчера му го сложих, днес коремчето му е зле. Предния път пак ден, два след накапване имахме проблеми. Дали противопаразитните нашийници вършат работа?
Ето как се събуждаме ние....И една снимка на мъжа и кучока. Пипин е най - големия фен на Вальо. Умира за него. Аз храня, извеждам...., но Пипин е най - привързан към Вальо. Когато е нощна смяна, Пипин е на вратата и спи до една негова обувка.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3485 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2011 - 06:05 PM

Таричка е сладурка! Да е жива и здрава и да изпълнява команди, че това прави живота на всички по-лесен...
Сесана, не, че искам да ви отчайвам, но ние пипнахме кърлеж с накапан фронтлайн и противопаразитна каишка ... Всъщност първо бяхме само с Фронтлайн и пипнахме един (аз изпаднах в тиха лудост, но да не се повтарям с едни и същи истории) и купихме каишка ... Така окомплектован пипна втори кърлеж... Аз - пак луда и пак на прибежки и припълзявания при ветеринаря ... където му накапаха още един препарат ... След два дена се върнахме с трети кърлеж (всичко като сума е около 90 лева - Фронтлайна, каишката и другия препарат) ... И докторът доволно ми обясни, че ... то май нищо не било на 100 % ефикасно и ми продаде още една ампула, която да разтварям в един литър вода и да го пръскам по крачетата и коремчето, та кърлежите изобщо да не се качвали ... Та, относно ефикасността ... знам ли ... май нищо не може да гарантира на 100 %
User's Signature

Качена снимка

#3486 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 July 2011 - 05:30 PM

Привет и от нас.
Сесана , пак уникални снимки на бандитите.
Това за любимите мъже на кучетата ни и аз си "патя"- моето момче е по цяла седмица в София и аз съм уж за всичко , но като си дойде / още щом спре колата зад блока познавам/ то не е радост не е чудо/ ревнувам/ Майло подивява докато го дочака да се качи и той е пръв по посрещането - ако остане необлизано място може и ние/ хаха/.
Ние пък имаме други проблеми- от пишлето му изтича секрет от седмица / беше като гноен /Водихме го на д-р и е на антибиотик.Не ,че ни казаха какво му е ...., но така или иначе го пие.От това разбира се има и последици с корема.Днес ме притесни много беше изтекло доста секрет./уж трети ден на хапчета/.
Някой имал ли е такива грижи?

#3487 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2011 - 09:30 AM

Katetol, Джими е голшм бохем :D как сладко си спинка само... Браво на мъниците.. страхотни са и как растат като гъбки :wub: Много ви се радвам, качвайте повече снимки...
Ние събота и неделя полудяхме из балканите над Пловдив :dog: За щастие нямахме инциденти този път.. довечера ще кача и малко снимки..

#3488 Потребителят е офлайн   charlie2008 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 July 2011 - 05:07 PM

Показване на мнениетоdora, в 24 July 2011 - 05:30 PM, написа:

Привет и от нас.
Сесана , пак уникални снимки на бандитите.
Това за любимите мъже на кучетата ни и аз си "патя"- моето момче е по цяла седмица в София и аз съм уж за всичко , но като си дойде / още щом спре колата зад блока познавам/ то не е радост не е чудо/ ревнувам/ Майло подивява докато го дочака да се качи и той е пръв по посрещането - ако остане необлизано място може и ние/ хаха/.
Ние пък имаме други проблеми- от пишлето му изтича секрет от седмица / беше като гноен /Водихме го на д-р и е на антибиотик.Не ,че ни казаха какво му е ...., но така или иначе го пие.От това разбира се има и последици с корема.Днес ме притесни много беше изтекло доста секрет./уж трети ден на хапчета/.
Някой имал ли е такива грижи?

Да това е характерно за дребните породи. Постояно си замърсяват п***те. Ние правим промивки с Хебискръб както ни показа вета с една спринцовка (без игла разбира се) , когато се появи това течение по 1-2 пъти. Хебисктъба го оправя до следващия път. Не тъпчете кучето с антибиотици.

#3489 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2011 - 06:53 PM

Чарли , благодаря ти много.
Така или иначе вече дадох антибиотика.
Аз също правих промивки за които вета ме наруга.
Ще го потърся това чудо и ще видим какво ще стане , защото не виждам ефект от хаповете.

#3490 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 July 2011 - 10:03 PM

Дора, и Джаспър имаше като малък такова течение но си мина от само... дано не е нещо сериозно!
Ето и малко скорошни снимки на нашите диванета :db_046:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 173