Публикувано: 26 July 2011 - 10:01 AM
Ясноооо, пак ще се ходи на вееееет ... Тея хора вече ще ме посрещат с базуката на входа ...Ама, какво да се прави - явно и Джуджката си е надарен, та и при нас от време на време се появява такова нещо. Изчезва, появява се, изчезва, появява се ... Обикновено се появява, когато възглавниците на дивана му станат неустоимо привлекателни и започне системно да ги изнасилва ... Та аз си мислех, че е нещо, свързано с това ... Явно пак съм в грешка!
Много благодаря на Чарли за инфото, още тези дни ще отида да изтормозя вета за това лекарство :) :) :)
Радуша, как е положението след НОК-инцидента? Поуспокоихте ли се? Надявам се никога повече да не се случва такова нещо, че ... това може да ти скапе всяка разходка ... Иначе диванетата са ви прекрасни! Пу, пу, да не им е уроки!
Те всички са красотници, де ...
Нашият "смел бохем" от два дена е в див стрес - той изпитва неистов страх от всякакъв вид гърмове (странно, щото се предполага, че е порода, селектирана за лов!!!) ... А тук от два дена такива бури се разразяват, че ... от гръмотевиците направо се тресеше подът вкъщи. Той, миличкият, се свря в една дупка между леглото и стената и не мръдна от там! Аз се опитах да го гушкам и да му говоря успокоително, но, в момента, в който го пусна и той като стрела си се шмугва в скривалището! Душичка моя златна той! Вчера, като се прибрах от работа, си го извеждам хайвана - той си щъка, кефи се, даже заваля, без да му направи никакво впечатление и в момента, в който тресна една гръмотевица, той сам си хвана баира и със страшна скорост се залетя към входа! Та, вече знам - ако не слуша и не се прибира - една пиратка ми решава проблема!
Иначе, встрани от майтапа, някой дали има идея как да го отърва от този страх? Предполагам, че не е лесно, но все пак не искам всеки път, когато има буря навън, той да се стресира и шашка ... За Нова година няма да ви разправям ...