katetol, в 23 July 2011 - 06:05 PM, написа:
Таричка е сладурка! Да е жива и здрава и да изпълнява команди, че това прави живота на всички по-лесен...
Сесана, не, че искам да ви отчайвам, но ние пипнахме кърлеж с накапан фронтлайн и противопаразитна каишка ... Всъщност първо бяхме само с Фронтлайн и пипнахме един (аз изпаднах в тиха лудост, но да не се повтарям с едни и същи истории) и купихме каишка ... Така окомплектован пипна втори кърлеж... Аз - пак луда и пак на прибежки и припълзявания при ветеринаря ... където му накапаха още един препарат ... След два дена се върнахме с трети кърлеж (всичко като сума е около 90 лева - Фронтлайна, каишката и другия препарат) ... И докторът доволно ми обясни, че ... то май нищо не било на 100 % ефикасно и ми продаде още една ампула, която да разтварям в един литър вода и да го пръскам по крачетата и коремчето, та кърлежите изобщо да не се качвали ... Та, относно ефикасността ... знам ли ... май нищо не може да гарантира на 100 %
Ние сме най-доволни от Адвантикс, защото действието му е да предотвратява забиването на кърлежа, а Фронтлайн има за цел да убие кърлежа след като се е забил и той да си падне сам след ден-два (което според мен е доста тъпо ). А относно каишка и препарат, нашият вет каза, че няма смисъл, действието не се увеличава.
dora, в 24 July 2011 - 05:30 PM, написа:
Привет и от нас.
Сесана , пак уникални снимки на бандитите.
Това за любимите мъже на кучетата ни и аз си "патя"- моето момче е по цяла седмица в София и аз съм уж за всичко , но като си дойде / още щом спре колата зад блока познавам/ то не е радост не е чудо/ ревнувам/ Майло подивява докато го дочака да се качи и той е пръв по посрещането - ако остане необлизано място може и ние/ хаха/.
Ние пък имаме други проблеми- от пишлето му изтича секрет от седмица / беше като гноен /Водихме го на д-р и е на антибиотик.Не ,че ни казаха какво му е ...., но така или иначе го пие.От това разбира се има и последици с корема.Днес ме притесни много беше изтекло доста секрет./уж трети ден на хапчета/.
Някой имал ли е такива грижи?
Ние също имахме такъв проблем, когато имахме мъжко джакче. Пробвали сме с антибиотици - нищо не стана, калиев перманганат - спира течението, но след време пак се появява...
Малчовците на Chriss и на kapanec са големи сладури, да са ви живи и здрави.
Фреди също е голям красавец, жалко, че не е попаднал на хората, обаче съм сигурна, че скоро ще си намери добри стопани.
Вайка мързелува в жегите, като излизаме търси сенки, но все пак носи пръчки, паднали диви ябълки, сливи и каквото там намери, приличащо на топка. За жалост ще се размине с морето, много ми се искаше да се покефи, обаче имаме съмнения, че предишният ни Джак се зарази на гръцкото море и няма да рискуваме пак...