Джак Ръсел териер
Публикувано: 18 August 2011 - 07:17 AM
Публикувано: 18 August 2011 - 08:40 AM
Ние също имаме ГОЛЯМ проблем!!!! Имаме съмнения, че Айра е бременна

Моля казвайте какво да правим ако е наистина бременна, което според мен е 99% сигурно, за 2 дни през които ме нямаше до вчера коремчето й е видимо пораснало ;(
Ще се побъркам...
Публикувано: 18 August 2011 - 09:00 AM
Сега ще се опитам да примоля майка ми и детето да се разходят в морската. Ще хвана и моята групичка от калпазани да го потърсят през деня.
Започвам да звъня по вет кабинетите. Преди две седмици намерихме блъснат пинчер и чрез ветовете намерихме собственика.
Поне там няма бездомници, които могат да го нападнат.
Стискам палци на тати. Дано успеем да го открием.
Публикувано: 18 August 2011 - 09:07 AM
sesana, в 18 August 2011 - 07:00 AM, написа:
Сега ще се опитам да примоля майка ми и детето да се разходят в морската. Ще хвана и моята групичка от калпазани да го потърсят през деня.
В коя част на морската е изчезнал?
Оххх дано се намери Роби. Просто се сетих, че вие се разхождате в района. Не познавам по обучено куче от него, никога не е бил връзван. Като си помисля, че стопанина му е целият му свят и сега някъде се лута да го търси или не дай си боже някой си го е харесал ми се къса сърцето. Дано да е първото нали казват, че винаги се връщат там от където са били пуснати. Ако някой го види моля само да се обади. Благодаря Sesana.
Публикувано: 18 August 2011 - 09:27 AM
dora, в 18 August 2011 - 07:20 AM, написа:
Радуша , дано да е фалшива бременност / чувала съм за такова нещо/.
Дано. Радуша, Джаки е карала 2 фалшиви бременности, единия път дори с коластра, стискаме палци всичко да е наред.
Публикувано: 18 August 2011 - 10:29 AM
izidra, в 18 August 2011 - 09:07 AM, написа:
sesana, в 18 August 2011 - 07:00 AM, написа:
В коя част на морската е изчезнал?
Оххх дано се намери Роби. Просто се сетих, че вие се разхождате в района. Не познавам по обучено куче от него, никога не е бил връзван. Като си помисля, че стопанина му е целият му свят и сега някъде се лута да го търси или не дай си боже някой си го е харесал ми се къса сърцето. Дано да е първото нали казват, че винаги се връщат там от където са били пуснати. Ако някой го види моля само да се обади. Благодаря Sesana.
Съпричастни сме.Довечера и ние ще пообиколим дано да се намери , много кофти ситуация :( ще звънна на всички познати и ще пусна съобщение във фейсбук на всички мои приатели от Бургас.Дано всичко свърши успешно за кучо и стопаните
Публикувано: 18 August 2011 - 10:51 AM
Служители по озеленяването казаха , че е видян по посока Пантеона -> психото. Т.е е хванал на там. Нищо чудно, че хората, които разпитвах не са го виждали.
Довечера ще излезем 4-5 човека и ще обходим капани - хотел парк - психо - до зорница.
Ще си разпитам приятелите в района. Дано да свърши работа.
Публикувано: 18 August 2011 - 11:07 AM
sesana, в 18 August 2011 - 08:51 AM, написа:
Служители по озеленяването казаха , че е видян по посока Пантеона -> психото. Т.е е хванал на там. Нищо чудно, че хората, които разпитвах не са го виждали.
Довечера ще излезем 4-5 човека и ще обходим капани - хотел парк - психо - до зорница.
Ще си разпитам приятелите в района. Дано да свърши работа.
Sesana, Върхът си, все пак има някаква Надежда, Собственикът му в момента е в приюта, но каза, че веднага след това пали към Психото. Стискаме палци момчето ни да се намери. Благодаря за бързата реакция

Публикувано: 19 August 2011 - 10:51 AM
Все едно се е изпарил. Но ние ще си го търсим всяка сутрин и вечер след работа. Хем ще разхождам Пипин и Ванката, хем ще търсим Роби.
Допълвам се: явно е видян до Флората. На 17. Поне така казва едно момиче. Два пъти е минал покрай тях. И е приличал на кучето от снимките. Проверих, но пак нищо.
Имаме проблеми със съня. В 4-5 сутринта ни удря муза да играем. А го умарям до степен да се пльосне като парцал. Вечер се разхождаме м/у 2/3 часа и играе с други кучета. Вече се зомбирам. Стана 3-4 дни ме вдига по нощите. Как да го отуча? Аз не ставам от леглото, но пък и не спя

Имаме си нова заучена команда - Зомби заек. Когато я подам захапва предмета и не го пуска. Вдигам и направо виси на него. Това докато се умори или докато я отменя.
Публикувано: 19 August 2011 - 01:22 PM
sesana, в 19 August 2011 - 08:51 AM, написа:
Имаме си нова заучена команда - Зомби заек. Когато я подам захапва предмета и не го пуска. Вдигам и направо виси на него. Това докато се умори или докато я отменя.
Това за захапването на предмет и висенето от него било полезно за кучан ... Поне така са ми казвали ... Мен ме беше страх, че ще му изпадат зъбите така, но - нищо му няма! Има си чудни зъби и обича да виси по пръчки!

Много съжалявам за изгубеното кученце ... Четох, че бил много добре възпитан и страшно изпълнителен ... Дали пък не са го гепнали мангалите ... Да търсят пари за него. Имаше наскоро такава схема - отвличат ти кучето и после те търсят за откуп ... Стискаме палци и лапички скоро кучето да бъде при своите хора ...
Публикувано: 20 August 2011 - 04:27 PM

Публикувано: 20 August 2011 - 08:54 PM
radusha, в 18 August 2011 - 07:40 AM, написа:
Ние също имаме ГОЛЯМ проблем!!!! Имаме съмнения, че Айра е бременна

Моля казвайте какво да правим ако е наистина бременна, което според мен е 99% сигурно, за 2 дни през които ме нямаше до вчера коремчето й е видимо пораснало ;(
Ще се побъркам...
Радуша, какво стана с Вас??