Джак Ръсел териер
Публикувано: 03 February 2008 - 01:41 PM
Здравейте, аз съм на мнение, че когато човек силно желае да си има изобщо куче или куче с някаква определена порода, малко остава на заден план "елемента внимание". Все пак пожелавам на всички да попадат на кученца от добри стопани, т.е гледани добре кучешки родители. Кой не би забелязал, че едно куче е добре гледано/чисто, нахранено, весело и щастливо/ а не в някой мръсен селски двор, със проскубана козинка и с ребра на които може да прочетеш без много да се напрягаш броя. А да не говорим за ръждясал тежък синджир на врата, който по-скоро би подхождал на Слон или дива мечка/макар, че на никое животно не подхожда такава "вързулка"/.
Публикувано: 04 February 2008 - 03:12 PM
Здравейте, точно това имам предвид, че някои си "обичат" "породистите" кученца и тази любов се изразява именно в това, да ги гледат на двора със синджир на врата. А относно любовта изобщо и като цяло, не бих се съгласила, че всеки може и умее да обича кучета. Някои реагират странно, други никак...
Публикувано: 18 February 2008 - 04:22 AM
Впечатлена съм от тези кучета! Преди няколко дни докато чаках да ме вземат разхождаха един такъв хубавец в отсрещната градинка и как само скачаше... мега подвижни са! Аз незнам дали бих издържала с нещо толкова подвижно... ма те са като пружинки... ;D ;D ;D

Публикувано: 18 February 2008 - 07:03 AM
Цитат
искам да ви кажа че повечето кучета от форума са smooth fox terrier а не джак (парсън)и лично към дистан _няма дългокраки дж р териер тази порода има стандарти купи си книжна и чети повече другите съветвам да купуват с родословие кученца
Публикувано: 18 February 2008 - 10:28 PM
Цитат
интересно на кои изложби сте ходили като на всички е бил единствено Джаспър представител на породата ;D :P
Публикувано: 18 February 2008 - 10:50 PM
Цитат
интересно на кои изложби сте ходили като на всички е бил единствено Джаспър представител на породата ;D :P
Ето една снимка на участника Lancellot Bohemia Platina на CACIB София - 16.02.2008
/не чух да му казват Джаспър/