Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#421 Потребителят е офлайн   radost1975 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 February 2008 - 09:37 PM

:yahoo:

#422 Потребителят е офлайн   radost1975 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 09:40 PM

:yahoo:

#423 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 10:54 AM

Здравейте, аз вече се сдобих със един такъв калпазанин който живее в къщи седмица и половина. В събота на 02.03 става на 3 месеца.
В момента се учим да пишкаме в банята, и след като въведох наградките нещата стават все по лесно.
Сега обаче се появи друг проблем , започна да рови в саксията на палмата и да яде пръст от там.
Искам да попитамн  някой от вас срешал ли се е с този проблем и как се е справил.... :sos:

#424 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 11:56 AM

ето ни и нас ...Приятно ми е Barry White- белята :P

#425 Потребителят е офлайн   Troy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 03:05 PM

Здравейте! Да ви е жив и здрав Бари и дълги години да ви радва! Много е красив, голям чаровник!
А за пръстта в саксиите - Трой още отвреме навреме се опитва и той да рови, а в парка направо се вманиачава и копае ли копае. Просто трябва да го следите и да му "правите забележки", и да не го оставяте сам в помещение със саксии  ;)

#426 Потребителят е офлайн   radost1975 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 06:40 PM

казват че при недостиг на витамини или соли в организма малките кученца се случва да ядат дори мезилка посъветвайте се с вашия ветеринар но е напълно възможно да го прави защото така му харесва много е сладък Бари тепърва купона предстои B) :wub:

#427 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 08:12 PM

Благодаря за топлото посрещане.

Непременно ще питам вета, въпреки че той каза че роял канин и витамините калци плюс, които му даваме са напълно достатъчни за момента за Бари.
Бих качила и още снимки но ми е много трудно да го фокосирам той е в постоянно движение/освен когато спи/ и на останалите снимки има само ухо , опашка или друга част от него не и целия. :rolleyes:
За сега още не мога да го приуча да пишка в банята. Когато е с мен там / и само с мен не с приятелят ми/ върши всичко там и получава награда естествено.
Когато е сам обаче или само с прителят ми в къщи нещата се объркват някак си...
Има ли надежда?
Или ще лъскам още един месец горе доло докато не дойде време за разходка в парка  B)

#428 Потребителят е офлайн   Уго Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 09:25 PM

Здравейте! И ние като любители на тази порода най-накрая се сдобихме с един прекрасен сладур - УГО! Тои е на 3 месеца и малко и естествено е много палав и буден. А ето го и него. Съжаляваме за кофти качеството, по късно ще сложим и по добри!

#429 Потребителят е офлайн   Уго Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 09:30 PM

Здравейте и от нас! ето го и нашият сладур -  УГО. Още е бебе на 3 месеца и половина. Съжалявам за кофти качеството на снмиките по нататък ще пуснем по добри! :yahoo:

#430 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 09:35 PM

Здравейте!! :blink: :blink: :blink:ПРИВЕТ  ;)На новодошлите ни съфорумци-Кажете нещо повече за вашите джакчета --има ли някой с родословие и от къде сте?

#431 Потребителят е офлайн   Уго Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 10:23 PM

Нашият Уго ни е подарък. Знаем, че маиката е швейцарка, а бащата ирландец, но за жалост нямаме сертификат за родословие или какъвто е документа ;) Иначе сме от София. Всичко което сте изписали тук във форума важи с пълна сила и за нашият хубавец. Някои пращал ли си е Джака на училище и има ли смисъл? защото като го гледам колко е палав незнам дали изобщо има смисъл от това ;D

#432 Потребителят е офлайн   Troy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 27 February 2008 - 10:53 PM

Здравейте и от нас! И Уго е голям сладур и виждам, че си има дълга опашка, с която да маха ;D

#433 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 07:05 AM

Цитат

Нашият Уго ни е подарък. Знаем, че маиката е швейцарка, а бащата ирландец, но за жалост нямаме сертификат за родословие или какъвто е документа ;) Иначе сме от София. Всичко което сте изписали тук във форума важи с пълна сила и за нашият хубавец. Някои пращал ли си е Джака на училище и има ли смисъл? защото като го гледам колко е палав незнам дали изобщо има смисъл от това ;D
Не се наемам с мнение--но най- добре Вие да си го научите--обаче да поразгледате някои правила--или заедно с него да отидете на училище-тия хитреци знаят и усещат всичко ;) ;D

#434 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 10:14 AM

Здрасти Уго добре дошъл и от нас!
Радвам се че си имаме наборче във форума , дано да сме си полезни един на друг.
Бари е внесен от Унагрия, ние го купихме от Варна. Родословие нямаме.
Моя скромен дву седмичен опит показва че кучето е доста умно и схватливо и с повече търпение подлежи на обучение, дано да не ме опровергае след това.

Иначе за белите какво да разкавам освен една опикана къща, имаме прегризан кабел на лаптопа, изровена саксия, 2 разплетени пътеки  :rolleyes:... за друго не се сещам. За щастие още не проявява интерес към обувки и чехли, дано така да си остане и за напред

Ето още малко славни фотографий :

#435 Потребителят е офлайн   Уго Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 10:30 AM

След шегата на Трои относно опашката на Уго, разгледах по внимателно снимките във форума и установих, че  маи само ние сме с по дълга опашка. Значи ли, че не сме породисти? Има ли и с дълги опшчици? Въпреки че му е по дълга винаги стърчи на горе точно както пише по книгите за породата. Не че е проблем, но все пак да знам за инфо.

#436 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 10:47 AM

Цитат

След шегата на Трои относно опашката на Уго, разгледах по внимателно снимките във форума и установих, че  маи само ние сме с по дълга опашка. Значи ли, че не сме породисти? Има ли и с дълги опшчици? Въпреки че му е по дълга винаги стърчи на горе точно както пише по книгите за породата. Не че е проблем, но все пак да знам за инфо.

просто е трябвало да му я купират като е бил по- малък, все пак кучето тича доста бързо и  скача много и на високо според мен за това се налага да е с къса опашка.Като порасне то опашката също ще порасне и може да му е пречка, това е моето скромно мнение, да кажат по- опитните... иначе Уго е много сладък като плюшена кукла :wub:

Aз лично пък имам съмнение че нашия пакостник е много висок, и ми се струва че ще стане повече от 30 см, както съм чела че е височината на Джак Ръселите..

#437 Потребителят е офлайн   Уго Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 12:10 PM

Здравейте :)
И Уго е голям пакостник - ние също имаме прегризан кабел на компютъра, много пишо и много изядени пантофи :)) А също така и много накъсани вестници - тъй като те са неговият най-голям враг /нали се възпитаваме чрез тях/.
Относно купирането - нашият ветеринар ни обясни, че това вече е забранено със закон.

#438 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 01:13 PM

странно  :kisel:, ами те не си се раждат така аз си мисля че все някак си им режат опашките, не ми се смейте ако звуча смешно, знам че на други породи им резват и опашките и ушите... оффф знам ли кучешки работи :yahoo:

Вие с какво се храните, какви витамини вземате, и кога почвате с разходките? :P
ние не се възпитаваме с вестници, той все още разбира от не, и свива ушите, пляснах го веднъж с кърпата и това е,
а иначе се опитахме да се учим да пишкаме в/у вестници неуспешно той ги изрива и пак на плочикте. От скоро пишка в банята обаче получава награда след това.Накарах го с puppy trainer капки и ужасна миризма които капем в/у памперс и той се насочва на там. Така леко по леко обаче спрях да капя капките защото не се диша от смрад и сега само памперс не винаги го улучва но поне е в банята  :->)

#439 Потребителят е офлайн   Bilyanaz Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 01:51 PM

Еййй , май това е най-трудно подвижния форум , хайде бе хора стягайте се, на най-щурите кучета най-заспалия форум... :P

#440 Потребителят е офлайн   distan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 03:38 PM

;)Здравейте!!Ние използваме начина за приучване да ходят навън и сами си казват кога---рецептата--първият месец -извеждане веднага след храна и при възможност на всеки час извеждане на вън-колкото по-често толкова по-добре и работи ;) :blink:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни