Джак Ръсел териер
Публикувано: 11 November 2011 - 09:14 AM
Да ви се покажем...колко сме големи вече. Отслабнахме малко и след още месец ще сме в норма. Новата храна ни понася много добре. Даже съм много приятно изненадана. Изходния материал е супер /на какво се радвам само
/. Козината също. Белите косъмчета буквално светят. Като си заровя ръката да го мачкам отразяват светлината много приятно. Стана мекичък и спря да се ръси из къщи. Много енергия...абе мисля, че си намерихме храната. Размера и формата са като при Орижен и също няма зърнени истории. Но не го надува както Орижена.
У нас купон. Всяка вечер борба Ваньо срещу Пипин. Мястото им малко, ама на тях им трябва игрище, за да се набягат. Явно ни липсва лятото и 2-3 часовите разходки, бягане и море. Сега нямам търпение за сняг. Ще падне веселба голяма.
От друга страна нямам търпение и Ава да дойде при нас, но уви ще се чака. С всички глупости дето са ни на главите... Дано по - бързо да минат, та да изкараме най - хубавата Коледна ваканция.
Да питам: Ава е бебе, а Пипин вече е голям. Двоен повод към момента дали ще свърши работа или първо на два отделни и тогава двоен?
Решила съм да им взема едно голямо легло и да се пробват да си спят двамката. Защото аз, дете и два джака в леглото....
grandmen, Миа е сладурана.

У нас купон. Всяка вечер борба Ваньо срещу Пипин. Мястото им малко, ама на тях им трябва игрище, за да се набягат. Явно ни липсва лятото и 2-3 часовите разходки, бягане и море. Сега нямам търпение за сняг. Ще падне веселба голяма.
От друга страна нямам търпение и Ава да дойде при нас, но уви ще се чака. С всички глупости дето са ни на главите... Дано по - бързо да минат, та да изкараме най - хубавата Коледна ваканция.
Да питам: Ава е бебе, а Пипин вече е голям. Двоен повод към момента дали ще свърши работа или първо на два отделни и тогава двоен?
Решила съм да им взема едно голямо легло и да се пробват да си спят двамката. Защото аз, дете и два джака в леглото....

Публикувано: 11 November 2011 - 11:56 AM
sesana, в 11 November 2011 - 09:14 AM, написа:
Да ви се покажем...колко сме големи вече. Отслабнахме малко и след още месец ще сме в норма. Новата храна ни понася много добре. Даже съм много приятно изненадана. Изходния материал е супер /на какво се радвам само
/. Козината също. Белите косъмчета буквално светят. Като си заровя ръката да го мачкам отразяват светлината много приятно. Стана мекичък и спря да се ръси из къщи. Много енергия...абе мисля, че си намерихме храната. Размера и формата са като при Орижен и също няма зърнени истории. Но не го надува както Орижена.

Sesana, с каква храна го храниш? Нашите мама и татко са на Advance, а бебоците Роял канин стартер, защото е по-ситничка от алтернативите на другите марки от този клас.
Колкото до повода.. Джаспър и Айра в началото ги водихме на отделни, но както знаеш те до 7мия месец достигат пълния си размер, а и двойните поводи са направени така че дават максимална свобода :) Може да пробвате.. има един мн хубав накрайник за 2 куяета на роял канин .. ние сме изпробвали доста, но той ни е най-удобен.
За голямото легло съм с 2 ръце ЗА :) и за тях и за вас ще е най-добре така.
Пипин е мноооооого голшм красавец, Ава ще се влюби в него от пръв поглед :)
Ние в момента работим в офиса със Дундияка и Бандит, които чакат новите си собственици.. и по-точно аз работя, я ми се боричкат в скута хахах. Много ми е мъчно, че ще се разделяме :((((
Публикувано: 11 November 2011 - 12:08 PM
Взех му Taste of the wild - пушена сьомга. Това през седмицата. Събота и неделя прибавяме консерва на карно - заек, елен..... + един суров свински кокал.
От Орижена се издуваше като балон и вечер почти не спеше. Явно стомахчето му не я понесе добре. Но сега е...разкош.
От Орижена се издуваше като балон и вечер почти не спеше. Явно стомахчето му не я понесе добре. Но сега е...разкош.
Публикувано: 12 November 2011 - 09:47 AM
Благодаря на всички за съветите. За щастие вече всичко мина успешно и семейството се увеличи с 5 момичета и 3 момчета. Невероятни са, две дами даже са чисто бели. Раждането мина безпроблемно и на 11.11.2011 в един часа през нощта се роди първата госпожица... Не можем да спрем да ги гледаме, бяхме забравили каква радост е, а аз нямам търпение да позакрепнат и да бягат из вкъщи...
Публикувано: 14 November 2011 - 08:24 PM
muksNjack, в 14 November 2011 - 07:57 PM, написа:
Хора помогнете!
Имам 3 месечен ДРТ. На масата имаше игла забодена на картон. Като се върнах картона беше разкъсан из стаята а иглата я НЯМАШЕ!!! Късно е и ветеринарите не работят! Какво да направя?
Имам 3 месечен ДРТ. На масата имаше игла забодена на картон. Като се върнах картона беше разкъсан из стаята а иглата я НЯМАШЕ!!! Късно е и ветеринарите не работят! Какво да направя?
Има денонощни клиники. От кой град сте?
Принципно може да е паднала някъде.. потърсете я все пак. Иначе някаква промяна в поведението на кучето забелязвате ли, някакъв дискомфорт?
Публикувано: 15 November 2011 - 08:44 AM
Ето я нашата шушулка вече порастнала , но ме притеснява агресията, която виждам в нея. Всички кучета докато са бебета хапят, но при нея има страшна злоба, ръмжи с много злоба и така хапе, че къса плът от ръцете ни, всички сме с множество рани, а при опит за корекция озлобява още повече. Моя бигъл докато беше малък след няколко забележки и удряне с вестник по муцуната разба за какво става въпрос, но при нея не се получава, просто сме се видяли в чудо.
Публикувано: 15 November 2011 - 03:26 PM
Делфин, в 15 November 2011 - 08:44 AM, написа:
Ето я нашата шушулка вече порастнала , но ме притеснява агресията, която виждам в нея. Всички кучета докато са бебета хапят, но при нея има страшна злоба, ръмжи с много злоба и така хапе, че къса плът от ръцете ни, всички сме с множество рани, а при опит за корекция озлобява още повече. Моя бигъл докато беше малък след няколко забележки и удряне с вестник по муцуната разба за какво става въпрос, но при нея не се получава, просто сме се видяли в чудо.
Какъв звяр се крие в това миловидно телце :)))))))
Според мен имате грешки в корекцията. Защо не пробвате с училище за кучета, изглежда е с по-твърд характер.