Джак Ръсел териер
Публикувано: 14 November 2011 - 08:24 PM
muksNjack, в 14 November 2011 - 07:57 PM, написа:
Хора помогнете!
Имам 3 месечен ДРТ. На масата имаше игла забодена на картон. Като се върнах картона беше разкъсан из стаята а иглата я НЯМАШЕ!!! Късно е и ветеринарите не работят! Какво да направя?
Имам 3 месечен ДРТ. На масата имаше игла забодена на картон. Като се върнах картона беше разкъсан из стаята а иглата я НЯМАШЕ!!! Късно е и ветеринарите не работят! Какво да направя?
Има денонощни клиники. От кой град сте?
Принципно може да е паднала някъде.. потърсете я все пак. Иначе някаква промяна в поведението на кучето забелязвате ли, някакъв дискомфорт?
Публикувано: 15 November 2011 - 08:44 AM
Ето я нашата шушулка вече порастнала , но ме притеснява агресията, която виждам в нея. Всички кучета докато са бебета хапят, но при нея има страшна злоба, ръмжи с много злоба и така хапе, че къса плът от ръцете ни, всички сме с множество рани, а при опит за корекция озлобява още повече. Моя бигъл докато беше малък след няколко забележки и удряне с вестник по муцуната разба за какво става въпрос, но при нея не се получава, просто сме се видяли в чудо.
Публикувано: 15 November 2011 - 03:26 PM
Делфин, в 15 November 2011 - 08:44 AM, написа:
Ето я нашата шушулка вече порастнала , но ме притеснява агресията, която виждам в нея. Всички кучета докато са бебета хапят, но при нея има страшна злоба, ръмжи с много злоба и така хапе, че къса плът от ръцете ни, всички сме с множество рани, а при опит за корекция озлобява още повече. Моя бигъл докато беше малък след няколко забележки и удряне с вестник по муцуната разба за какво става въпрос, но при нея не се получава, просто сме се видяли в чудо.
Какъв звяр се крие в това миловидно телце :)))))))
Според мен имате грешки в корекцията. Защо не пробвате с училище за кучета, изглежда е с по-твърд характер.
Публикувано: 15 November 2011 - 03:47 PM
Бандит е много хубав. И май се пада братче на наша Ава, която ще ходим да видим на 27ми този месец
Много е красив.
Малката непослушна шушулка...е точно като моя Пипин. 100 пъти да му се скарам няма да стане. Проклет е до безобразие, като си навие нещо на опашката
Аз му хванах цаката с отвличане на вниманието. Ако го опердаша, ми е направил 100 пъти по - голяма беля. И командите си ги учим на игра.

Много е красив.
Малката непослушна шушулка...е точно като моя Пипин. 100 пъти да му се скарам няма да стане. Проклет е до безобразие, като си навие нещо на опашката

Публикувано: 15 November 2011 - 10:32 PM
muksNjack, в 14 November 2011 - 09:11 PM, написа:
Сигурно 15 минути съм търсил! Част от конеца да, но самата игла НЕ! Не знам, объркан съм... А Джак си подмята леглото до краката ми без признаци на нищо. Дано поне се намери утре ветеринар с ренген...
Как е кученцето?

Публикувано: 16 November 2011 - 09:05 PM
Здравейте. Днес се регистрирахме в този форум и повода е,че преди 3 дена се сдобихме с кученце на месец и половина-джак ръсел териер...кръстихме го Джаки.:) Виждам,че темата във форума е доста активна,което е супер...и се надяваме да си говорим за тази интересна порода. Засега имам един въпрос и той е: На каква възраст(приблизително) е желателно да се започне с обучението на джакчето...дали трябва още от сега да го уча да не се изхожда из апартамента,а той е само на месец и половина?!
П.П. Сетих се,че мога да сложа и снимки...)
тук
и тук
Поздрави:
Иван
П.П. Сетих се,че мога да сложа и снимки...)
тук
и тук
Поздрави:
Иван