Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 234
  • 235
  • 236
  • 237
  • 238
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#4691 Потребителят е офлайн   nenibg98 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 14 August 2012 - 02:07 PM

Показване на мнениетоEvaneska, в 24 July 2012 - 08:24 AM, написа:

MEi :)

Здравейте :) Качена снимка Прикачена снимка

#4692 Потребителят е офлайн   Borgo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 August 2012 - 03:18 PM

Здравейте нов съм а и още нямям ДжРТ ще ми кажете ли кой от къде си го е взел, че в Бг няма развъници, и май нещата отиват на частна обява... :) иначе всички са ви мн мн готинки ;)

#4693 Потребителят е офлайн   nenibg98 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 August 2012 - 04:23 PM

Показване на мнениетоBorgo, в 14 August 2012 - 03:18 PM, написа:

Здравейте нов съм а и още нямям ДжРТ ще ми кажете ли кой от къде си го е взел, че в Бг няма развъници, и май нещата отиват на частна обява... :) иначе всички са ви мн мн готинки ;)

Здравей, моята принцеса ;д ми я донесоха смисъл отидох при един ветеринар и му каазах че си тарся куче и тои ми предложи дрт и аз се съгласих и веднага се обади и ми я донесоха.. :)

#4694 Потребителят е офлайн   Borgo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 14 August 2012 - 06:43 PM

Здравей, моята принцеса ;д ми я донесоха смисъл отидох при един ветеринар и му каазах че си тарся куче и тои ми предложи дрт и аз се съгласих и веднага се обади и ми я донесоха.. :)

Че това си е късмет :D

#4695 Потребителят е офлайн   nenibg98 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 August 2012 - 08:40 PM

Показване на мнениетоBorgo, в 14 August 2012 - 06:43 PM, написа:

да наистина , а и също тя е била едно единствено кученце хихи..
а и искам да попитам ушичките и се пречъпиха не са клепнали както на снимката опитвах с мачкане около седмица не помогна с лепене и то не помогна искам да попитам някакав друг начин ако знае някои ще съм му много благодарна...Мерси предварително :)) http://a6.sphotos.ak...927269296_o.jpg тук мисля че се виждат добре :)

#4696 Потребителят е офлайн   Borgo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 August 2012 - 11:13 AM

Показване на мнениетоnenibg98, в 14 August 2012 - 08:40 PM, написа:

а и искам да попитам ушичките и се пречъпиха не са клепнали както на снимката опитвах с мачкане около седмица не помогна с лепене и то не помогна искам да попитам някакав друг начин ако знае някои ще съм му много благодарна...Мерси предварително :)) http://a6.sphotos.ak...927269296_o.jpg тук мисля че се виждат добре :)

повчето хора пишат че мачкането на ушетата работи, а и те пак не са прави като на немска овчарка, но дори да останат така съм сигурен, че ще си я обичаш =:)

#4697 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 15 August 2012 - 05:41 PM

Показване на мнениетоBorgo, в 15 August 2012 - 11:13 AM, написа:

Показване на мнениетоnenibg98, в 14 August 2012 - 08:40 PM, написа:

повчето хора пишат че мачкането на ушетата работи, а и те пак не са прави като на немска овчарка, но дори да останат така съм сигурен, че ще си я обичаш =:)

нещо не разбирам за какво стана ? .

#4698 Потребителят е офлайн   Caro Икона

• Member
  • PipPip
  • Interests:Jack Russell Terier

Публикувано: 15 August 2012 - 05:49 PM

Показване на мнениетоBorgo, в 14 August 2012 - 03:18 PM, написа:

Имате л.с.

#4699 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 16 August 2012 - 12:02 AM

Здравейте :)
Има ли развъдник за джакове в Бг или няма?Хич не съм запозната с тази порода,но ме помолиха да потърся родословно бебе и затова искам направо да питам.Ако няма в Бг къде най-близко има развъдници?
Благодаря :)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#4700 Потребителят е офлайн   bizzardy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2012 - 08:49 AM

Добро утро.
Аз отново ще търся съвет, тъй като Джафи милия нищо не прави като хората. То вината най-вероятно е наша, но не виждам какво не правим правилно.
Конкретният проблем е, че от около месец два Джафи започна да лае хората и най-вече децата. Когато го водя на кучешката поляна е супер дружелюбен и ходи при всички хора да им се радва и да им се лигави. По принцип много обича хора-като дойде някой у нас умира от радост. Но когато го извеждаме около блока е ужас-във входа като се разминаваме с хора лае ужасно, някой да мине близо пак лае. ако пък тръгне дете да се приближава направо откача. Според мен го е страх от децата и затова лае. Мислех че само като е на каишка лае, но вчера го водихме на плаж и до нас имаше семейство с куче и с малко дете. Джафи тръгна покрай кучето, но и детето тичаше и Джафи го подгони с лай. Не хапе и не напада но гони и лае. Много е неприятно това, особено защото е най-вече към деца. Пробвала съм най-спокойно да приближа Джафи до едно детенце съседче-то детото стои мирно подава ръка, но Джафи откача тотално и нищо не мога да направя, т.е. не мога постепенно да му премахна този страх от деца. Лае и възрастни де, не само деца.
Дали някой има подобен проблем и какво може да се направи.
Благодаря.
Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#4701 Потребителят е офлайн   ruskov79 Икона

• Покажи галерията
Публикувано: 17 August 2012 - 11:44 AM

zdraveite na vsichki lubiteli i pritejateli na tazi chudesna poroda J.R.T. veche 4-meseca imam oduvolstvieto da pritejavam takova kuchence a ot 1-mesec izlizame na razhodka sus moita krasavica ta imam edin vapros kum po-zapoznatite sus otglejdaneto na tazi poroda ta izlizame na rashodka bavim se pochti vinagi po 1,1,30-minuti a tia nishto ne pravi po neinite si raboti a na vsichkoto otgore kato se priberem vednaga go pravi vuv vkushti se edno stiska dokato se priberem ta vuprosa mi e niakoi ot vas imali podobni nabludenia i kakvo moje da se napravi po-vuprosa chak vzeh da si zadavam vuprosa shte se nauchili niakoga da hodi po nujda navunka predvaritelno vi blagodaria za otgovora :ae_085: :ae_085: :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4702 Потребителят е офлайн   milah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 August 2012 - 01:28 PM

Показване на мнениетоruskov79, в 17 August 2012 - 11:44 AM, написа:

zdraveite na vsichki lubiteli i pritejateli na tazi chudesna poroda J.R.T. veche 4-meseca imam oduvolstvieto da pritejavam takova kuchence a ot 1-mesec izlizame na razhodka sus moita krasavica ta imam edin vapros kum po-zapoznatite sus otglejdaneto na tazi poroda ta izlizame na rashodka bavim se pochti vinagi po 1,1,30-minuti a tia nishto ne pravi po neinite si raboti a na vsichkoto otgore kato se priberem vednaga go pravi vuv vkushti se edno stiska dokato se priberem ta vuprosa mi e niakoi ot vas imali podobni nabludenia i kakvo moje da se napravi po-vuprosa chak vzeh da si zadavam vuprosa shte se nauchili niakoga da hodi po nujda navunka predvaritelno vi blagodaria za otgovora Качена снимка Качена снимка Качена снимка

И ние бяхме така. Тичаше към вкъщи да се изпишка. Дръж я навън колкото можеш повече и я извеждай по-начесто. В някакъв момент ще си свърши работата. Тогава много трябва да я похвалиш. Лека полека ще си почне да си ходи навън. Но не очаквай да стане от първия ден.
User's Signature

Качена снимка

#4703 Потребителят е офлайн   Borgo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 17 August 2012 - 06:37 PM

Показване на мнениетоbizzardy, в 16 August 2012 - 08:49 AM, написа:

Добро утро.
Аз отново ще търся съвет, тъй като Джафи милия нищо не прави като хората. То вината най-вероятно е наша, но не виждам какво не правим правилно.
Конкретният проблем е, че от около месец два Джафи започна да лае хората и най-вече децата. Когато го водя на кучешката поляна е супер дружелюбен и ходи при всички хора да им се радва и да им се лигави. По принцип много обича хора-като дойде някой у нас умира от радост. Но когато го извеждаме около блока е ужас-във входа като се разминаваме с хора лае ужасно, някой да мине близо пак лае. ако пък тръгне дете да се приближава направо откача. Според мен го е страх от децата и затова лае. Мислех че само като е на каишка лае, но вчера го водихме на плаж и до нас имаше семейство с куче и с малко дете. Джафи тръгна покрай кучето, но и детето тичаше и Джафи го подгони с лай. Не хапе и не напада но гони и лае. Много е неприятно това, особено защото е най-вече към деца. Пробвала съм най-спокойно да приближа Джафи до едно детенце съседче-то детото стои мирно подава ръка, но Джафи откача тотално и нищо не мога да направя, т.е. не мога постепенно да му премахна този страх от деца. Лае и възрастни де, не само деца.
Дали някой има подобен проблем и какво може да се направи.
Благодаря.
СНИМКА

Здрасти, аз понеже от 2 месеца обмислям дали да си купя джакче и ще си купя, си взех една книга, там пише, че ако кучето лае "без причина" можеш да му кажеш НЕ стого, или ако не помага да му хванеш устата и ако продължи да я държи затворена да го наградиш, а в краен случай да хванеш козината на врата му и да я растърсиш но не много силно защото нали майка му го е носила за врата и нещо такова беше, а тъй като предполагам че около блока го разхождаш с кайшка това му дава надмощие, чувства се по-силен, така че или го разхождай без каишка или го коригирай, а за децата, ако не иска да ги нарани, намери едно малко дете и когато Джафи е спокоен ги приближи внимателно... дано съм помонгал
П.С. Джафи е много хубав, но откъде си го взел защото и аз искам Джакче

#4704 Потребителят е офлайн   ivka_007 Икона

Публикувано: 17 August 2012 - 08:25 PM

Здравейте,

Много искам да си взема джакче. Бихте ли ми казали от къде мога да си взема хубав, "расов" джак ръсел?
Благодаря!

#4705 Потребителят е офлайн   sickdog Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 22 August 2012 - 10:40 AM

Поздрави от морето

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

:dog: :dog: :dog: :dog: :dog:
User's Signature

Качена снимка

#4706 Потребителят е офлайн   nenibg98 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 August 2012 - 08:46 PM

здравейте, оня ден ходихме при ветеринаря и понеже той много се учуди, че малката ме слуша толкова много, и ми предложи да я обучим за търсач на трюфели та въпроса ми е възможно ли е ДРТ да тарси трюфели?

ето и малко снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#4707 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 August 2012 - 10:58 PM

По принцип всяко едно куче може да се научи да търси трюфели :) Опитайте,няма лошо.
Успех
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#4708 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 23 August 2012 - 08:07 AM

Да се включим с една хубава новина Шона роди вчера 3 малки красавици :)

#4709 Потребителят е офлайн   mechotigar Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 August 2012 - 05:23 PM

Здравейте на всички,ние пак си имаме бебенца

#4710 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията