kapanec, в 23 August 2012 - 06:30 PM, написа:
Джак Ръсел териер
Публикувано: 24 August 2012 - 05:44 AM
desi79, в 23 August 2012 - 10:51 PM, написа:
Аз мойте контакти не съм ги крил виждат се в профила ми така че контакт може да се осъщесви без проблемно .Дали ги продавам или са продадени по снимките няма как да прецените.Има хора които постоянно питат от къде да си купят малки JRT. Това че някой ще си хареса и ще бъде доволен в крайна сметка е добро дело.Присъствието ми в форума е постоянно не вземам участие само когато имам някакви комерсиални цели , но и да не е постояно не е и задължително.лично съм виждал в тоя сайт но за друга порода обява( Продавам ? броя на цена? )и нямаше подобни коментари като вашия от привържениците на породата .Нека да не сме такива зависливи сноби и да гледаме по позитивно от участието ни в форума
Публикувано: 24 August 2012 - 10:13 AM
kapanec, в 24 August 2012 - 05:44 AM, написа:
Аз мойте контакти не съм ги крил виждат се в профила ми така че контакт може да се осъщесви без проблемно .Дали ги продавам или са продадени по снимките няма как да прецените.Има хора които постоянно питат от къде да си купят малки JRT. Това че някой ще си хареса и ще бъде доволен в крайна сметка е добро дело.Присъствието ми в форума е постоянно не вземам участие само когато имам някакви комерсиални цели , но и да не е постояно не е и задължително.лично съм виждал в тоя сайт но за друга порода обява( Продавам ? броя на цена? )и нямаше подобни коментари като вашия от привържениците на породата .Нека да не сме такива зависливи сноби и да гледаме по позитивно от участието ни в форума
и аз нищо не крия ,не излизат ли в профила ми? И какво точно те интересува?
Публикувано: 24 August 2012 - 10:25 AM
Не се изнервяй,не съм във форума за да си продавам кученцата а просто исках да се похваля защото предният път ми умряха и бях решил да не се занимавам повече .Тук е последното място където бих сторил това ,разбираш ли
Публикувано: 24 August 2012 - 10:32 AM
Публикувано: 24 August 2012 - 10:44 AM
sosy, в 24 August 2012 - 10:32 AM, написа:
+1
От цялата ситуация благодаря на desi79 че ме подсети
Публикувано: 24 August 2012 - 04:26 PM
sosy, в 24 August 2012 - 10:32 AM, написа:
Много благодаря
Публикувано: 25 August 2012 - 01:52 AM
kapanec, в 24 August 2012 - 04:44 AM, написа:
Завистливи сноби ?Не виждам на кое точно трябва да завидя.....Именно,защото сте от дълго време във форумът би трябвало да сте наясно с правилата му.Това е един от малкото подфоруми без модератор и не за първи път се публикуват и обявават новородени.Като гледам повечето сте толкова загрижени за хората които искат ДРТ.Ами внесете двойка и развъждайте ,не плодете.Другият и той-умряли веднъж ,да повтори да види дали е било просто лош късмет или ще се окаже някакъв проблем.Иначе после се обяснява на потребителите,как и да не му станат ушичките както трябва,няма нищо.Сега ще очакваме изникването на новите потребители сдобили се с джакче.Дано поне водите статистика и предупреждавате кои са брат и сестра,да не се намерят след година за поредното кучило.
Дано скоро сложат модератор,че тук има крещяща нужда.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 25 August 2012 - 10:50 AM
desi79, в 25 August 2012 - 01:52 AM, написа:
kapanec, в 24 August 2012 - 04:44 AM, написа:
Завистливи сноби ?Не виждам на кое точно трябва да завидя.....Именно,защото сте от дълго време във форумът би трябвало да сте наясно с правилата му.Това е един от малкото подфоруми без модератор и не за първи път се публикуват и обявават новородени.Като гледам повечето сте толкова загрижени за хората които искат ДРТ.Ами внесете двойка и развъждайте ,не плодете.Другият и той-умряли веднъж ,да повтори да види дали е било просто лош късмет или ще се окаже някакъв проблем.Иначе после се обяснява на потребителите,как и да не му станат ушичките както трябва,няма нищо.Сега ще очакваме изникването на новите потребители сдобили се с джакче.Дано поне водите статистика и предупреждавате кои са брат и сестра,да не се намерят след година за поредното кучило.
Дано скоро сложат модератор,че тук има крещяща нужда.
Що не си гледаш работата
Публикувано: 25 August 2012 - 01:19 PM
Публикувано: 25 August 2012 - 03:38 PM
Много хубава и полезна тема. Много се чудех, но реших тук да питам за това, което ме притеснява. Моят Джак Ръсел е мъжки на 4 месеца ( роден е на 19 април ). За голяма радост е сравнително послушен. Нито яде мебели, нито прави пакости вкъщи. Вече общо взето се научихме на хигиенните навици. Знае и някои команди - седни, долу, дай лапа, горе, ела, стои. Вкъщи изпълнява всичко, но проблемът е, че на вън ( водя го на едно място за кучета, където играе ) много не ме слуша. Хората ми казват, че е нормално, защото той е малък и се вълнува и разсейва. Единият ми въпрос е дали като поотрасне ще ме слуша повече навън и дали от време на време да го викам при мен, за да свиква да ме слуша? Другият по - важен въпрос е свързан с половата зрялост. Доколкото знам при мъжките кучета настъпва около 7 - 8 месец. Моят е на 4 месеца и е единственият от всички кучета на неговата възраст, който се качва на женски и прави неща, които не би трябвало да прави и може на тази възраст. Съветваха ме да го заведа на ветеринар, но първо реших да попитам тук - дали това е странно? Интересното е, че се качва само на женски голдъни или лабрадори и на един мъжки голдън, с който са големи приятели. По едно време започнах да се съмнявам дали наистина е на 4, защото е и доста голяма за възрастта си - тежи 5 килограма. Но все пак сега си сменя зъбите - значи трябва да е на толкова.
Ето го и него:

Публикувано: 25 August 2012 - 08:35 PM
RebelForLife, в 25 August 2012 - 01:19 PM, написа:
От линка който сте дал:Възрастните са с височина 26-31см и 5-6,9кг. Минуси: по високи от 31см.
Колега това не са пинчери!
Публикувано: 25 August 2012 - 11:06 PM
Публикувано: 26 August 2012 - 07:58 AM
Публикувано: 26 August 2012 - 08:31 AM
RebelForLife, в 25 August 2012 - 11:06 PM, написа:
Ето още един линк:http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=bg&prev=/search%3Fq%3Dparsons%2Bterrier%26hl%3Dbg%26biw%3D1366%26bih%3D599%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.bg&sl=en&u=http://www.therealjackrussell.com/breed/difference.php&usg=ALkJrhg45hbnzTzXzB-Am2d5zsePqD1fnw
всеки да си решава какво да бъде кученцето късо крако дълго крако късо косместо дълго косместо важното е че всички са JRTи да имат характера на JRT
Публикувано: 26 August 2012 - 06:37 PM
RebelForLife, в 25 August 2012 - 01:19 PM, написа:
Поздравления ,кученцето е прекрасно да ти е живо и здраво

Вход

Горе
Цитиране +