Джак Ръсел териер
Публикувано: 16 March 2008 - 12:00 PM
И аз се учудих,защото от форума разбрах,че няколко дена след
3-тата може да излизаме навън,но вчера вета ми каза,че 10-15дена
след 2-рата може да излизаме-тя била за всичко без бяс...
Иначе естествено,че преди да излезем ще минем през вета за
външно обезпаразитяване :blink:Как се казват витамините,който Бари пие?
Искам да попитам дали някой знае колко горе-долу трябва да тежи и да е високо едно
кученце на 2мес.има ли някакви закономерности или си е индивидуално?
3-тата може да излизаме навън,но вчера вета ми каза,че 10-15дена
след 2-рата може да излизаме-тя била за всичко без бяс...
Иначе естествено,че преди да излезем ще минем през вета за
външно обезпаразитяване :blink:Как се казват витамините,който Бари пие?
Искам да попитам дали някой знае колко горе-долу трябва да тежи и да е високо едно
кученце на 2мес.има ли някакви закономерности или си е индивидуално?
Публикувано: 18 March 2008 - 04:49 PM
Здравейте,
решила съм да подаря на малката ми дъщеря (която е на 3 г.) куче и се спряхме на Джак Ръсел... имахме колебания и за кокер, но като че ли ни допада повече идеята за Джак Ръсел. Та.. въпроса ми е дали е удачно да и вземем такова кученце и дали имате представа от къде можем да и го вземем. Дъщеря ми е при баба си в момента и се връща след около 1 месец.. и искаме да я изненадаме като се върне. т.е трябва да вземем кученцето около 10-12.04.2008 г. Ще съм ви безкрайно благодарна ако ми съдействате.
Поздрави,
Таня
решила съм да подаря на малката ми дъщеря (която е на 3 г.) куче и се спряхме на Джак Ръсел... имахме колебания и за кокер, но като че ли ни допада повече идеята за Джак Ръсел. Та.. въпроса ми е дали е удачно да и вземем такова кученце и дали имате представа от къде можем да и го вземем. Дъщеря ми е при баба си в момента и се връща след около 1 месец.. и искаме да я изненадаме като се върне. т.е трябва да вземем кученцето около 10-12.04.2008 г. Ще съм ви безкрайно благодарна ако ми съдействате.
Поздрави,
Таня
Публикувано: 18 March 2008 - 06:34 PM
И аз мисля че е много див за три годишно дете.Нашия постоянно подскача /от радост/ но аз все пак го пазя от деца защото ме е страх да не им избоде очите.
Иначе са много умни и не са капризни за гледане, обаче ще трябва да пазите детенце от игрите на кучо, също така хапе пръсти докато е малко,
В България с родословие няма но има хора които ги внасят от развъдници от Унгария , Полша и т.н, ако искате аз мога да ви изпратя на Л.С тел. на човека от който ние купихме Бари преди месец , той е внесен от Унгария,
желая успех
Иначе са много умни и не са капризни за гледане, обаче ще трябва да пазите детенце от игрите на кучо, също така хапе пръсти докато е малко,
В България с родословие няма но има хора които ги внасят от развъдници от Унгария , Полша и т.н, ако искате аз мога да ви изпратя на Л.С тел. на човека от който ние купихме Бари преди месец , той е внесен от Унгария,
желая успех
Публикувано: 18 March 2008 - 08:07 PM
:blink:Ако кученцето е внос -то добре е да е с родословие-за да няма изненади после--защо така и защо това :rolleyes:ето Ви стандарт на породата-http://www.bgdogs.net/breed.php?breed_id=345&PHPSESSID=8dd61e78df201c56e5cc37fe18cd4a55-поне да знаете какво трябва да е! ;)
Публикувано: 18 March 2008 - 08:49 PM
Много готини снимки radost1975 само че искам да подчертая че вашият кучо е голям вече, различно е от едно куче бебе. Ние имахме гости онзи ден едно дете на година и половина и трябва да кажа че Бари непрекъснато му се радваше и скачаше върху него едвам опазихме детето да не му извади очите,в парка се опитва да взема на децата пуканките от ръцете и близалките абе трябва си повишено внимание, все едно е второ бебе...
Публикувано: 18 March 2008 - 09:19 PM
много благодаря на всички за мненията. В интерес на истината не очаквах да получа отговор и съм много приятно изненадана :blink: това е майла на който може да ми изпратите телефона за връзка с хората които могат да внесат кученцето tania21@abv.bg. Да, и аз се притеснявам че са доста диви животинки, но може би в това им е чара.. знам ли, после сигурно ще ме е яд че съм го направила, но знам че дъщеря ми ще е най-щастливата :wub:
Публикувано: 21 March 2008 - 07:26 AM
Аз моя джак си го взех напълно случайно. Освен от "Маската" другаде дори не го бях виждал. А сега съм страшно привързан вече към него. И съм просто възхитен от тази порода, страшно интелигентно, възпитано и забавно куче! В началото беше малко трудно с хигиената и гризането на мебели, балатум, тапети, кабели и др. :blink: Сега обаче когато му се пишка през нощта, идва на леглото и ме събужда, просто не е за вярване. после ще кача и малко снимки. На всички които малки кученца искам да им кажа че след 10-12 месец джаковете стават много послушни и спират да хапят като си играят, поне при мен беше така.