Джак Ръсел териер
Публикувано: 30 March 2008 - 11:57 AM
Здрасти Уго, как ви пада козината на петна или просто си се скубе. При нас от честото миене започна да ни пада козината на петна и сега се лекуваме с инжекций мехлеми и хапчета. Много му пада много и незнам дали е от гъичките или от сезона, но е ужасно... купх му четка за ресане с много ситни бодлички и го реша всеки път като го изкарвам и така малко си спестявам от космите в къщи... и аз много се надявам да е само временно явление :rolleyes:
Публикувано: 02 April 2008 - 05:17 PM
Hallo, ja zdes! Ja iz Czech republic! U menja Jack Russel Terriery!!
:yahoo:
info: http://www.beagle-jackrussel.cz
:yahoo:
info: http://www.beagle-jackrussel.cz
Публикувано: 05 April 2008 - 12:32 PM
Здравейте!Нещо много ни замря темата!!!
Lena-jack не мога да разбера имаш джак ръсел териер или продаваш,ще си взимаш?
иначе Майло още много се плаши като излизаме навън и постоянно плаче,вчера се
срещнахме с един пит бул и Майло започна да му лае и да ръмжи... ;Dестествено
пит була не му обърна никакво внимание!Вярно ли е че джак ръселите били много конфликтни с другите кучета?
Lena-jack не мога да разбера имаш джак ръсел териер или продаваш,ще си взимаш?
иначе Майло още много се плаши като излизаме навън и постоянно плаче,вчера се
срещнахме с един пит бул и Майло започна да му лае и да ръмжи... ;Dестествено
пит була не му обърна никакво внимание!Вярно ли е че джак ръселите били много конфликтни с другите кучета?
Публикувано: 05 April 2008 - 12:58 PM
В нашия парк има общо 5 джак ръсела и нито един от тях не е агресивен или конфликтен даже много добре се понасят с другите кучета, според мен е до характера на самия индивид отколкото породен белег.
Вие свободен ли го оставяте или е на повод. Някой кучета ги е яд че не са на свобода и стават по-агресивни поне по мое наблюдение
Вие свободен ли го оставяте или е на повод. Някой кучета ги е яд че не са на свобода и стават по-агресивни поне по мое наблюдение
Публикувано: 05 April 2008 - 10:06 PM
Никое куче няма породен белег-агресивност, зависи от собствениците и възпитанието ;) Моя кокер си има двама приятели Джкове и двамата са супер характер- игриви, щури, като пружинки.Както трябва да си е един Джак.Според мен bubaka, твоя се е опитал просто да се направи на голям и да привлече внимание, споко ;D
А Lena-jack , просто има развъдник и развъжда тази порода и Ви се представя.
Извинявам се че понякога се бъркам в темата ви, но много ми допада породата.Да си призная от срещата ми с такъв представител разбрах че ще имам куче.И доста съм изчела и научила за тях ;)Но до преди година-две беше трудничко да се намери нещо добро за мен, и така сега си гледам най-прекрасния американски кокер спаниел ;DДано не съм Ви досадила :izcherven:
А Lena-jack , просто има развъдник и развъжда тази порода и Ви се представя.
Извинявам се че понякога се бъркам в темата ви, но много ми допада породата.Да си призная от срещата ми с такъв представител разбрах че ще имам куче.И доста съм изчела и научила за тях ;)Но до преди година-две беше трудничко да се намери нещо добро за мен, и така сега си гледам най-прекрасния американски кокер спаниел ;DДано не съм Ви досадила :izcherven:
Публикувано: 11 April 2008 - 09:42 AM
Имам проблем не мога да науча Майло да се облекчава само вън!
Незнам какво да правя!Когато е вън няма проблеми нито го е страх нито нищо
всичко си прави,но това не му пречи да го прави и вкъщи особено сутрин след като стане
колкото и да бързам все ме изпреварва и се изчишква вътре:rolleyes:
Вашите кучета кога и как се научиха да ходят само вън?Моля ви помогнете!
Незнам какво да правя!Когато е вън няма проблеми нито го е страх нито нищо
всичко си прави,но това не му пречи да го прави и вкъщи особено сутрин след като стане
колкото и да бързам все ме изпреварва и се изчишква вътре:rolleyes:
Вашите кучета кога и как се научиха да ходят само вън?Моля ви помогнете!
Публикувано: 11 April 2008 - 08:01 PM
На каква възраст сте? Моята сладурана си пишкаше до 7-8 мия месец. Беше ми писнало, мислех че никога няма да се научи. вече обаче няма проблеми, ходи на терасата или на вън. дори ме събужда през нощта да я извеждам. Държала се е много геройски - почти 16 часа беше сама веднъж - и чудо, или по точно НИЩО. Трябва търпение, повярвайте - и леко пошляпване с вестник.
Публикувано: 12 April 2008 - 09:49 AM
Еми явно още сме много малки! :izcherven:Майло още няма 3 месеца!Но просто ми писна
ако го правеше само на едно място ок,но той където му падне!Иначе когато го направи
където не трябва може ли да го пошляпна с вестника(защото са ми казвали,че може да се стресира)!
:pionercheta:-нищо лично просто мн ме кефят! ;D
ако го правеше само на едно място ок,но той където му падне!Иначе когато го направи
където не трябва може ли да го пошляпна с вестника(защото са ми казвали,че може да се стресира)!
:pionercheta:-нищо лично просто мн ме кефят! ;D