Джак Ръсел териер
Публикувано: 10 March 2008 - 11:00 PM
Капвайте ги в/у памперса или вестника ама много скромно количество че меришат доста гадно на овча тор... :Бляк!:
Като свърши работата в банята му давам малко от гранулите с които по принцип си го храним, или много наситно нарязани кашкавакчета... док. каза че няма нужда от бисквити, кучето така или иначе не му разбира главата...
Иначе на разходка се ходи 10 дни след третата ваксина, ние още не сме ходили сега в къщи се учим да ходим на повод...ама нямаме много успех де :)
Публикувано: 11 March 2008 - 10:22 PM
Публикувано: 12 March 2008 - 04:36 PM
и е висок около 18см(нз точно колко щото много е трудно човек да го хване спокоен)
Иначе вие с каква храна се храните?Ние сме с Hill's но Royal canin му допада повече...
Иначе от вчера сме с капките и нищо!
Публикувано: 12 March 2008 - 04:50 PM
Ние се харним с Ройал Канин мини джуниър даже сме си купили чувалче от 8,5 кг и той много ги хрупа. От време на време му ги забъркавам с кисело мляко или с вода ги накисвам за разнообразие и той е доволен много. За сега друга храна не сме му давали, един свински кокал една вечер ама док ни се скара въпреки че Бари беше доволен и ние, това бяха едиснтвените 40 мин спокойствие откакто го имаме....
Иначе витамини му даваме някакви calci plus по едно хапче на ден , те съдържат цялата мендалеева таблица в тях многокомпонентни са и това е
Иначе започна да му пада козината мин седмица забелязах едно петно и док каза че имаме някакви гъбички сега му даваме и хапче за козината и го можем с нещо и в събота сме на инжекция за гъби
поздрави от нас
Публикувано: 12 March 2008 - 04:57 PM
иначе когато е с мен в банята няма проблеми,но като ме няма ходи където му падне :rolleyes:
А тези витамини какви са?Трябва ли и ние да ги пием,защото нашия вет нищо не е казал
Публикувано: 12 March 2008 - 05:03 PM
А за витамините незнам защо не ви е дал, със сигурност трябва да приема някакви тя храната е пълноценна ако му давате хубави гранули но все пак трябва да приема и калций и други неща докато е малък иначе от къде да ги взема?
А ако му давате и някаква домашно приготвена харна съвсем има нужда.
Според мен е редно да попитате вашия док защо не му е дал витаминки нашия каза, че поне до 8 месеца трябва да му даваме от тези...
Публикувано: 13 March 2008 - 04:23 PM
веднага щом Майло може да излиза ;)
Bilyanaz Майло също изяде един от кокалите с телешка кожа
и мога да си представя за какво става въпрос :rolleyes:
Вашите кучета ядат ли ви саксиите и ако да как решихте този проблем???
Публикувано: 14 March 2008 - 12:15 PM
Ния сега сме с ново 20, от 2 дни бари ака обръща се и почвая да го яде :rolleyes: :o
Вчера докато е бил с приятелят ми в нас той не го е следил много и каза че следобяд си е изял цялото ако...
През ноща слава богу не е и сега сутринта не прояви интерес... утре сме на док. и ще го питам какво е това нещо
Поздрави Майло
Публикувано: 14 March 2008 - 06:26 PM
за съжаление не свърши никаква работа и като го вкарах в къщи се отприщи в банята ама в началото е нормално
Публикувано: 15 March 2008 - 11:21 PM