Джак Ръсел териер
Публикувано: 29 November 2012 - 01:05 PM

Публикувано: 29 November 2012 - 05:14 PM
Джон Ръсел, в 28 November 2012 - 11:24 AM, написа:
За кое да съм доволна-че темата не се превърна в продавалник ли ? Ако това имате в предвид да,доволна съм.След като няма какво друго да споделите за тази порода по добре да я няма темата.
Ако имате интереси извън поредната скачка естествено ще я следя с интерес.Може и да се включвам даже.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 29 November 2012 - 08:57 PM
Добре дошли във форума и темата за породата.
По въпроса Ви - препоръчително е чифтосването да е на територия на мъжкото куче.
П.П. Тук писане на шльокавица не се толерира, най-малкото е неуважение към четящите и отговарящите.
При следващия пост използвайте кирилица!
jack russel love, в 29 November 2012 - 01:05 PM, написа:

Публикувано: 30 November 2012 - 09:28 AM
jack russel love, в 29 November 2012 - 01:05 PM, написа:

По въпроса Ви - препоръчително е чифтосването да е на територия на ЖЕНСКОТО куче. заповядай в тоя форум : http://jrt-bg.com/ там деси някак да плюе и да се прави на разбителка, и винаги че получиш помощ.
ДЕСИ79: ГИ РАЗБИРА ПОВЕЧЕ ТИЯ РАБОТИ НО ПОНЕЖЕ СТЕ НЕ ПОРОДИСТИ И БЕЗ РОДОСЛОВИЕ НЯМА ДА СИ НАПРАВИ ТРУДА ДА ВИ ПОМОГНЕ
НО МОЖЕ ДА ВИ ПРЕПОРЪЧА НЕЩО ДРУГО СЛЕД КАТО СИ ИМАТЕ ВЕЧЕ МАЛКИ ТАМ Е МНОГО ДОБРА В СТИХИЯТА СИ Е
Каза си най на края каква ти беше истинската цел.
(Ако това имате в предвид да,доволна съм.След като няма какво друго да споделите за тази порода по добре да я няма темата.)
Вземи все пак за лично успокоение и прочети цялата тема от край до край.И тога се изказвай
Публикувано: 30 November 2012 - 09:47 AM
Развалихте си я сами,не обвинявайте друг. Поканете собствениците на бебетата поне да се запознаят тук ,утре да не се чифтосват братя и сестри.
Не е нужно да ме споменавате във всеки пост,може така да спра да пиша по така болезнената Ви тема

Лек ден

Елинор Рузвелт
Публикувано: 30 November 2012 - 10:41 AM
desi79, в 30 November 2012 - 09:47 AM, написа:
Развалихте си я сами,не обвинявайте друг. Поканете собствениците на бебетата поне да се запознаят тук ,утре да не се чифтосват братя и сестри.
Не е нужно да ме споменавате във всеки пост,може така да спра да пиша по така болезнената Ви тема

Лек ден
Поддържаме връзка с всички малки от Шона.Три женски трудно ще се чифтосат едното е в Германия ,другото е в Раднево .Ясно колко си чела .Прочети я от началото до края но вярно бях забравил че, ти четеш между редовете
Публикувано: 30 November 2012 - 12:51 PM
Едни и същи неща се предъвкват вече на две и три страници, та хората наистина се отказаха да споделят за кутретата си! Факт е, че форумът има правила, с които всеки един регистрирал се се е съгласил! Факт е, че форумът НЕ ТОЛЕРИРА развъждането извън клубовете, т.е. на неродословни кучета! Факт е също, че има и логика в това - сами може да видите сред "наводнението" от ДРТ за какво става въпрос - изменения от стандарта под път и над път /в това число включвам и моя убавец, който въпреки всичко си е най-любим и обичан на света и околностите! Това не помага за развиването на породата ... Факт е, че хората, които радуват за ограничаване на развъждането извън породните клубове в по-голямата си част го правят с НЕ користна цел ... Хубаво е да се четат и другите раздели на форума ... не само породните теми! Прочетете Без дом, прочетете "Да пазим и развиваме породите" ... Не адвокатствам на никого ... Но е факт и това, че спрях да следя темата, когато фокусът й се измести от любимците ни, към дразги и лични нападки ...
Хайде да вземем, че да си се върнем към първоначалната идея - да споделяме информация и опит по ОТГЛЕЖДАНЕТО на любимците си ...
Поздрави на всички!
Публикувано: 30 November 2012 - 04:12 PM
Публикувано: 30 November 2012 - 07:59 PM
Второ кастрацията не е лош вариант,но като всеки мъж се борите за запазването на атрибутите,като че ще режат вашите

Публикувано: 03 December 2012 - 09:24 AM
jack russel love, в 30 November 2012 - 02:12 PM, написа:
Няма да са чистокръвни ... Защото просто не знаете всеки от родителите какви гени носи...И каква мешавица, евентуално е ставала с предците им. Това е идеята на родословието - доказва чистопородност и чистокръвие...Вече има и генетични изследвания, с които можете да проверите какви са гените на Вашето куче! Сигурна съм, че бихте се изненадал! Но не това е същината на въпроса! Никой тук не Ви казва как да си гледате кучето, или какво да правите с него. До толкова, доколкото идеите на тук списващите не са и Ваши, то няма начин спонтанно да "прогледнете" и да ги усвоите ...
Това което аз лично казвам е, че форумът има правила и те трябва да се спазват! Без да искам да съм груба, никой никого насила не е включил във форума ... Той е създаден от хора, които работят в посока запазване на породите и намаляване популацията на бездомните кучета! Базирайки се на това, са създадени правилата на форума /всеки един от нас, регистриралите се, е натиснал бутона, че е съгласен с тях/...
Наистина, нека не обръщаме този подфорум на спор за чистопородност, родословие, външни белези и т.н. Този спор е воден поне десет пъти и има създадени достатъчно теми по него - който иска - отваря, чете, съставя мнение, коментар и ги изнася там!
Аз отново апелирам - нека се радваме на кутретата си и да споделяме опит в отлеждането, възпитанието им, радости и тревоги покрай тях!
Публикувано: 03 December 2012 - 09:57 AM
katetol, в 03 December 2012 - 07:24 AM, написа:
Няма да са чистокръвни ... Защото просто не знаете всеки от родителите какви гени носи...И каква мешавица, евентуално е ставала с предците им. Това е идеята на родословието - доказва чистопородност и чистокръвие...Вече има и генетични изследвания, с които можете да проверите какви са гените на Вашето куче! Сигурна съм, че бихте се изненадал! Но не това е същината на въпроса! Никой тук не Ви казва как да си гледате кучето, или какво да правите с него. До толкова, доколкото идеите на тук списващите не са и Ваши, то няма начин спонтанно да "прогледнете" и да ги усвоите ...
Това което аз лично казвам е, че форумът има правила и те трябва да се спазват! Без да искам да съм груба, никой никого насила не е включил във форума ... Той е създаден от хора, които работят в посока запазване на породите и намаляване популацията на бездомните кучета! Базирайки се на това, са създадени правилата на форума /всеки един от нас, регистриралите се, е натиснал бутона, че е съгласен с тях/...
Наистина, нека не обръщаме този подфорум на спор за чистопородност, родословие, външни белези и т.н. Този спор е воден поне десет пъти и има създадени достатъчно теми по него - който иска - отваря, чете, съставя мнение, коментар и ги изнася там!
Аз отново апелирам - нека се радваме на кутретата си и да споделяме опит в отлеждането, възпитанието им, радости и тревоги покрай тях!
+1

Публикувано: 03 December 2012 - 03:56 PM
jack russel love, в 30 November 2012 - 04:12 PM, написа:
на нейна територия е за предпочитане .Не че няма да стане и обратното но така е по правилния начин
Публикувано: 03 December 2012 - 08:08 PM
vani6366, в 03 December 2012 - 09:57 AM, написа:
+1

Така я да ви попитам колко от регистрираните в тоя под форум имат документ за родословие и ПОРОДНОСТ
Публикувано: 04 December 2012 - 09:45 AM
Джон Ръсел, в 03 December 2012 - 06:08 PM, написа:
vani6366, в 03 December 2012 - 09:57 AM, написа:
+1

Така я да ви попитам колко от регистрираните в тоя под форум имат документ за родословие и ПОРОДНОСТ
Не повече от един-двама. И? Какво точно променя това? Повечето от тук пишещите са наясно, че кучетата им са породоподобни... Но аз пак не виждам каква връзка има това с установените правила, валидни за форума.
Публикувано: 04 December 2012 - 05:50 PM
Публикувано: 04 December 2012 - 11:11 PM

jack-russell terrier dogs for everything
Публикувано: 04 December 2012 - 11:11 PM

jack-russell terrier dogs for everything
Публикувано: 04 December 2012 - 11:36 PM
Публикувано: 04 December 2012 - 11:38 PM
Вие сами си разваляте иначе хубавата тема с просташките Ви словоизлияния.

В живота,а и във форума хората са с различно мнение,когато някой отговор не Ви допада има и цивилизовани начини да изкажете недоволството си.
А най-важното е да уважаваш правото на събеседника да има различно мнение.
Публикувано: 05 December 2012 - 12:03 AM
todorak, в 04 December 2012 - 10:11 PM, написа:

Тодорчо,нали не си мислиш ,че съм на гости у вас?
Я си пийни хапчетата и се успокой малко.Ако спрете да ме мислите толкова и си обърнете малко внимание на кучетата може и да ви тръгне темичката.
Хапливи,посредствени,немски.....Ти кой филм гледаш?

А този тон само в къщи те съветвам да го държиш.

Елинор Рузвелт