Джак Ръсел териер
Публикувано: 26 April 2008 - 05:19 PM
Здравейте! Вашите джакове капризни ли са относно храната?
Моят Джак е много капризен.Дали това е от породата или е само при нас?Немога да го науча да яде гранули.Понякога ги смесвам с разни меса или други лакомства тогава хапва малко,но само гранули неиска.Незнам какво да правя вече и гладен го държа и пак непостигам напредък.
Моят Джак е много капризен.Дали това е от породата или е само при нас?Немога да го науча да яде гранули.Понякога ги смесвам с разни меса или други лакомства тогава хапва малко,но само гранули неиска.Незнам какво да правя вече и гладен го държа и пак непостигам напредък.
Публикувано: 06 May 2008 - 08:39 AM
Здравейте на всички стопани на тази прекрасна порода. Виждам, че дискусията е позамряла, което не е чак толкова лошо, защото това най-вероятно означава, че всички тези прекрасни любимци са навън по празниците радвайки се на компанията на своите собственици. И при нас бе така, затова прилагаме снимка на нашата Джаки, на която много й хареса в балкана. След дългите празници мислим, че ще видим и мгого други снимки.
Публикувано: 07 May 2008 - 09:26 AM
Цитат
:yahoo:здравей Bilyanaz каде е този парк с 5 джака да отидем и ние :wub:
Става въпрос за парка Заимов даже от скоро дойде и още един от Германия :))
Хора аз ще ставам мама и няма кой да гледа Бари, така че колкото и да ми е трудно ще трябва да се разделя с него. Ако някой проявява интерес към един 5 месечен Джак Ръсел много симпатичен и умен, ваксиниран и обезпаразитен да ми пише на лични , и при условие че много ще го обича и грижи за него ще се споразумеем нещо :'(
Публикувано: 09 May 2008 - 07:51 PM
Здравейте всички! Джакитата ви са страхотни невероятни просто :yahoo:
Това е джак ръселката Джеки (от Джесика) на 11 месеца е не е моя на едни приятели е...по жизнерадостно и как да го кажа ... бясно кутре не съм виждала :yahoo: Ето и снимки на сладураната....обаче е с прави ушички :(
Това е джак ръселката Джеки (от Джесика) на 11 месеца е не е моя на едни приятели е...по жизнерадостно и как да го кажа ... бясно кутре не съм виждала :yahoo: Ето и снимки на сладураната....обаче е с прави ушички :(
Публикувано: 12 May 2008 - 04:12 PM
Пак казвам не е мой на приятели е! Прочети 1вия ми пост това ми казаха и аз първоначално имах съмнения и не твърдя че е чиста порода просто пуснах снимки вие да прецените все пак знаете повече от мен за тази порода. Благодаря за коментарите на всички!
radost1975 кученцето твое ли е ? Много е сладко :wub:
radost1975 кученцето твое ли е ? Много е сладко :wub:
Публикувано: 12 May 2008 - 05:54 PM
http://dog.bg/forum/index.php/topic,3700.135.html виж какво ти е кучето Цвета. Искам да ми кажеш каде е тоя развадник от които е купено кучето,защото и аз се занимавам прфисионално с тая порода.А и тва че някои кучета нямат родословие,не означава че не са чистопородни,както и като имат че са.В България е наи-лесно да се извади фалшиво родословие,затова ви препоръчвам да си купувате кучета от такива като мен,които са любители на породата и да даржат да са породисти.

Вход

Горе
Цитиране +